mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Billig mediamøbler - Mediamøbler design

( mengde produkter: 34 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Mediamøbler - de beste tilbudene bare på Selly Home!

En mediamøbler er et uunnværlig element i møblering av hver stue, men også et ungdoms- / barnerom. Ved å bruke ferdige møbelsett kan vi være sikre på at stuen vil danne en harmonisk helhet, og dermed vil det være en atmosfære som er egnet for å omgås og tilbringe fritid.

I stuen kan de være i sentrum og vil ikke bare være et flott lagringssted, men også hoveddekorasjonen. Veggenheter fra vårt tilbud er materialer av høyeste kvalitet, variert med flotte dekorative elementer som gjør at et møbel blir et design til rommet. I tillegg kan veggeseksjon være rå, nesten industrielle og deretter passe perfekt til det moderne interiøret. På sin side er veggenheter i svart eller mørkebrun farge ekstremt elegant og gir prestisje i rommet. I interiører arrangert i skandinavisk stil, vil noen av de moderne mediamøbler som er tilgjengelige i lys farge fungere utmerket. Disse møblene imponerer med sin minimalisme, og samtidig takket være stilen som brukes i dem, varmer de opp interiøret.


En fargerik veggenhet er et godt valg

En interessant løsning som ser bra ut i et litt monotont interiør er en mediamøbler som er tilgjengelig i forskjellige farger. Vi er sikre på at det ikke vil overvelde og ta for mye plass, og samtidig vil være et nødvendig og funksjonelt element i utstyret. Noen av møblene er da bare svarte, og andre i saftige farger. Slike vakre mediamøbler lar deg lage et ekstremt interessant interiørdesign. De forbløffer med sin enkelhet og klarhet, takket være de fargerike kabinettfrontene. Det er ikke verdt å være redd for intense farger, fordi det visuelt gir liv til interiøret. Slike møbler vil se bra ut mot en bakgrunn av vegger i dempede nyanser av hvitt eller grått. Vi inviterer deg til å dra nytte av butikkens tilbud!


Velg den perfekte mediamøbler 

I Selly Home er det mange veggenhetsdesign som kombinerer den høyeste kvaliteten på utførelse og utrolig funksjonalitet. Moderne veggenheter er et flott alternativ for alle som verdsetter praktiske løsninger og moderne design. Interessante former, uvanlige fargekombinasjoner og delikate dekorasjoner - du finner alt i våre billige mediamøbler !

Avhengig av dine behov, er det mulig å velge veggenheter med innglassede skap der du kan vise verdifulle suvenirer, bøker eller CD-samlinger. Takket være dette vil du enkelt skape en unik atmosfære i rommet der alle vil føle seg ekstremt gode. I tillegg vil du ikke lenger ha problemer med å plassere TV-en, fordi veggenheten har et TV-benk og mange hyller og skuffer designet etter de nyeste løsningene og laget i høyeste kvalitet. Du må ha det!

pixel