mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Garderobeskap til barn

( mengde produkter: 121 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Lurer du på hvor kjøpe garderobe?

Barnerom bør ordnes på en slik måte at barnet vil føle seg komfortabelt i det og i tillegg være trygge. Både farger på rommet og møblene bør velges ved å konsultere en ung leietaker. Barnets rom skal være hans asyl. Det skjer bare når barnet vil føle at det er hans sted hjemme. Foreldrene må diskutere alt med barnet når de skal fikse rommet deres for at begge blir fornøyde. Garderobeskap til barn vil ikke være et problem lenger. Vår garderobe og tilbud vil tilfredsstille kravene til både foreldre og barn. Barn har mange klær og leker, som du må kjøpe passende garderober, hyller og kommoder til. En av de viktigste møbler i et barns rom er en garderobe for et barn. Ofte spiller det også rollen som et leketøykammer. Godt matchet til interiøret, vil det være dets dekorasjon og samtidig et nyttig møbel. I vårt tilbud har vi et stort utvalg av garderober, for eksempel en garderobeskap med skyvedører som vil tilfredsstille våre yngste kunder. I tillegg er mange av våre modeller utstyrt med garderobeskap speil.

Garderobeskap for barnerom, hvordan orde det?

Små barn legger merke til farge og dekorasjoner i utgangspunktet. Garderobeskap innredning er veldig viktig for dem. For foreldre teller funksjonaliteten imidlertid. En interessant idé kan være kjøp av en 50 cm bredde garderobe fra en gitt samling, smal for å ta imot klær og noen ting i de første årene av et barns liv. Senere kan du kjøpe flere varer, fordi størrelsen på klærne og antall gjenstander øker med alder på avdelingen. Standardvalget er imidlertid en garderobe 80 cm eller en garderobe 120 cm. En gunstig løsning er begynnelsen på skapet, som har nøytrale fronter eller bare med et lite fargeelement. For eksempel er skufffronter blågrønne eller rosa, og kommode garderoben og resten er hvite. Takket være dette vil garderoben være godt sammensatt i et lite barns rom, men også en tenåring. Hvis en barn ønsker å dekorere en garderobe med klistremerker eller andre dekorative elementer, velg en som er lett å vaske bort. Vår brede garderobe tilbud vil gjøre det mulig for deg å finne din drøm og praktisk modell for barnet ditt. Garderobeskap Barn - sjekk tilbud! 

Garderobe inspirasjon

Garderobeskap MED Hyller i barnehagen vil variere fra hyllene i skapet foreldre, i tillegg til plass til klær må være mye av det for leker, bøker eller sportsutstyr, uttrekkbare kurver er perfekt for leker. En interessant attraksjon er garderoben, hjørneløsning, som kan ta opp mye plass. Endre funksjonen til de enkelte soner av kabinettet kan gjøres på stedet, for eksempel. Hyller for leketøy, når barnet er litt eldre, vi erstatte den delen av klær, og godt designet garderobe gir deg muligheten til å gjenoppbygge sin inne og klesoppbevaring. Hvis du trenger mer plass til å henge klær, bare sette klærne stenger den ene over den andre, og pyntegjenstander, undertøy, sokker, etc., vi gjemme i en praktisk skuff system, fortrinnsvis med full forlengelse garderobeskap MED skyvedører er en annen stor tilbud som vi har. Skyvedører tillater også å håndtere mye plass. Å åpne skapet krever ikke plass, det foregår bare på overflaten. Skyvedører til garderobe beskytter barnet mot slå fingrer i forhold til tradisjonelle modeller. Garderobeskap Barnerom - sjekk Selly Home-tilbudet!

pixel