mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Glamour stil

( mengde produkter: 43 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Filter: farge
PRIS
-

'The bold and the beautiful' - modern glamour stil

Style glamour er eleganse i en fasjonabel versjon. Den kombinerer ulike trender og gjør interiøret skinn. Minimalistiske høyglansemøbler passer perfekt sammen med de vakre, barokke lenestolene. I stuen er glamorøse elementer i interiøret stilfulle, quiltede sofaer, elegante konsollerglassbord og elegante dekorasjoner. Mens du arrangerer interiøret, er det verdt å ta hensyn til materialene vi skal bruke. Det skal ikke være fløyel eller sateng, noe som vil gi en hel del eleganse og nåde. Det første som oftest kommer til oss når du tenker på fargene til en glamorøs leilighet, er selvsagt paletten av roser og purler. Det er umulig å gjemme at de er perfekte for denne typen arrangement. Vi kan imidlertid bruke i innvendige arrangementer begge nyanser uttrykksfulle, mettet med farge, som dempet, ødelagt grå notat. La oss også huske at overskudd av intense farger, også i en glamorøs leilighet, kan være slitsomt. Derfor kombineres gode farger med interiør med roligere, men svært raffinerte beige eller dype greener. En interessant løsning kan også være interiørarrangementet av glamour i en lys versjon (f.eks. Grå), hvor topping out addons. Når du ser etter de riktige fargene, kan du også bruke ferdige fargesamlinger. Vi finner smakfulle farger i det som vil blande perfekt på våre vegger. Krystalllysekroner og bordlamper med metallbaser og iøynefallende lampeskjermer virker perfekt. Glamour-stilen fascinerer og gleder seg. Det tillater oss å flytte til naturen direkte fra Hollywood-filmer. Glam Møbler - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Glamour Definisjon

Det engelske ordet "glamour" betyr en spell, sjarm, glans, glamour, glamour, men oversettelsen ikke fullt ut reflekterer denne bestemmelse. Det er trygt å si at det er både et stilnavn og en ide. Svært viktig her er den samlede effekten, vekke fascinasjon med rikdom, ekstravaganse iøynefallende, men også noe mystisk, uvirkelig, annerledes enn den omkringliggende virkeligheten. Symbolet på denne stilen er selvfølgelig Hollywood glamour-stjerner. Drømmer du om en flott interiørdesign? Har du en liten flat, og du vet ikke hvordan du skal endre den? Vi har en måte! Løsningen er glamour stil, som vil introdusere en utrolig smakfull karakter til ditt interiør. Følelsen av komfort og luksus som følger med, vil tillate deg å nyte ditt vakre hjem i dag. Møbler og tilbehør som er karakteristiske for glamourstil, gjør det så spesielt og ønskelig. Denne stilen er perfekt for folk som verdsetter prakten og glamouren. Interiører innredet i denne stilen vil tillate deg å imponere dine gjester. Krystalldekorasjoner og edle farger som varmt gull og sølv vil være perfekte her. Glamour trekker fra ulike epoker, fremfor alt fra barokk. For sikker vil vi møte her rike dekorasjoner, interessante former og mønstre. Dette er det absolutt motsatte av minimalisme, der du må ta på seg strenghet. Her kan du ventilere fantasien din og designe et interiør som fullt ut reflekterer karakteren din! Prøv glamour stilen og nyt den unike og elegante designen. Glam Interior Design - finn den perfekte modellen med mobler24!

Interiør inspirasjon stue glamour

Finn møbler er unik og original. Stil glamour er ikke klart, men de viktigste funksjonene er sikkert massiv, vattert, dekorert, med henvisning til det overdådige barokk møbler, store og komfortable sofaer, store lenestoler, skinnstoler, blanke stoffer, dekorative lamper og lysekroner i krystall, malerier og speil i rikt skåret rammer. Hver glamourmodell er en fantastisk stil og perfeksjon av utførelse. Glamour-serien vil være fantastisk og dekorere hjemmet ditt. Designmøbler - full av glamour, elegant, eleganse og luksus.

pixel