mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Loft stil

( mengde produkter: 121 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Loft interiør design

Ønsker du å dekorere interiøret i loft stil, sette på åpne områder, full av lyse farger. Velg utstyr som refererer til industriell stil. Ideelt sett vil tilsetningene være laget av metall, glass, aluminium eller plast. Velg store lamper som ser ut fra en gammel fabrikk og møbler med historie, og nyt et vakkert dekorerte loftstilstil. Tilbudet vi har forberedt - loft interiør - vil tillate et flott design av leiligheten. Loft Architecture - sjekk ut mobler24-tilbudet!

Loft interiør - hvordan gjøre det?

Hva tror du når du tenker på interiøret loft leiligheter? Jeg har et høyt og romslig interiør foran øynene mine, med store vinduer av svart metall, murstein på veggen og synlige rør. Slik kan du karakterisere loftstilen. Hvis noen likevel bare leser en slik beskrivelse, ville han tro at loftsarrangementer er kalde og ubehagelige.Ingenting mer galt! Se for deg selv! Loft Apartment - finn den perfekte modellen med mobler24!

Interiør loft stil - metall må være!

Materialet som definitivt setter ut for å lede i denne stilen er metall. Det er han som spiller den første fiolen i denne loftarrangementet. Til tross for høyt metalltilstedeværelse er interiøret koselig og varm. Kanskje fordi det er elementer av rå tre, veldig varmt materiale.

Lofts stue - møbler og tilbehør

Et stort utvalg av hemsmøbler er laget for folk som ønsker interessante og originale arrangementer. Våre hjørner passer perfekt til denne stilen. Veldig behagelig, takket være hvem du vil hvile og slappe av. For dette anbefaler vi kaffebord eller salongbord. Selvfølgelig med en metall stabil base. Et slikt sett vil gjenspeile loftinteriøret. Vanlige middager vil gi et stort spisebord. Som et funksjonelt tillegg til hallen vil et konosolbord være egnet. Stor metallkonstruksjon med eik eller glass topp. Lys i loft stil er også viktig, så det er verdt å kjøpe våre lamper som perfekt reflekterer innredningen av denne stilen. Velkommen til mobler24!

pixel