mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Moderne Ørelappstol

( mengde produkter: 12 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Moderne ørelappstol - sjekk

Ørelappstol er et bevis på at god design aldri blir gammel. Hvis du drømmer om et fullt komfortabelt og stilig salongmøbler, skreddersydd for deg og dine behov, må du huske å møte bestselgeren vår. Du vil garantert glede deg over lenestolen Ushak. Slapp av på en ekstremt komfortabel lenestol i de mest fasjonable fargene. Et perfekt formet møbel, mykt og utrolig behagelig. Hvis du etter en hard dags jobb trenger et øyeblikk hjemme, bare for deg selv, vil stor lenestol fra samlingen vår være den perfekte løsningen. Du liker ettermiddagsavslapning, ikke sant? Problemet er at den gamle stolen din ikke lenger er så behagelig som den pleide å være. Oppdag en ny dimensjon av nytelse, riktig profilert sete, stort nakkestøtte og komfortable armlener. Alle disse elementene lar deg slappe av og lade batteriene. Ørelappstoler passer perfekt til ethvert interiør. Sjekk i stuen, kontoret eller soverommet. Velg farge på stoff og ben for å lage ditt perfekte møbel og nyt en stilig lenestol i dag! Se selv hvor lite det tar å være i stand til å glede seg over alle - til og med det minste hvileøyeblikket, ha en drøm, behagelig lenestol. En moderne lenestol med fotstøtte har stjålet hjertene til mange av oss. Sjekk hvordan det vanlige hvileøyeblikket blir det perfekte øyeblikket gjennom dagen. Sitt deg komfortabelt, rekkevid din favorittbok, klargjør en vinyl, sett opp platespilleren, skru opp musikken, slå på det myke lyset og nyt øyeblikket. En kort pause har aldri gitt slik glede. En komfortabel lenestol fra kolleksjonen vår er det! ørelappstol skinn er stilige og komfortable møbler slik du liker det, slik at du kan glede deg over hvert øyeblikk igjen

Ørelappstol - perfekt for ethvert rom

Hvis du drømmer om full komfort i stilige møbler til ørelappstol er skapt for deg. Perfekte løsninger på alle steder der de vil spille de viktigste praktiske og dekorative funksjonene. Å komplettere hallen vil være en veldig interessant løsning, hvoretter alle vil ta hensyn. Tilgjengelige på soverommet, er ørelappstol utstyrt med et sett utstyrselementer som er tilgjengelige for behagelig ro på dagtid med en bok og en kopp varm kaffe.

Den er egnet for en behagelig stilling, gir støtte for rygg og nakke, og den myke fyllingen bidrar i tillegg til følelsen av større komfort - alt takket være den perfekt nye designen. Ørelappstol finnes også i stuen, der sengen er ideell for et skap.


En klassisk lenestol eller en ørestol med fotstøtte?

Begge modellene har fordelene, men dekker rekkevidden og tilbehøret som brukes leveres annerledes. Klassiske lenestoler er perfekte for å ordne stuen, hvor vi også har en sofa som gir litt mer komfort. Her finnes klassiske polstrede lenestoler vanligvis i nærheten av et kaffebord, noe som gir en behagelig hvile over en kopp kaffe, samt elegant mottakelse av gjester.

Ørelappstoler med fotstøtte tar litt mer plass på grunn av dimensjonene, slik at de trenger litt mer plass slik at de fullt ut kan vise sine egenskaper. Ved å velge dem garanterer du deg imidlertid maksimal sittekomfort - hvis du ikke tror oss, må du overbevise deg selv! Vårt tilbud inkluderer interessante forslag til ørestoler med forskjellige farger for skandinavisk interiør og mer - sjekk det ut!

pixel