mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Køyesenger til barn

( mengde produkter: 4 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Soveplass [cm]
Filter: farge

Køyeseng barn - et bredt utvalg

Køyesenger er en perfekt løsning for et lite barns rom. De var laget av furuskog og MDF brett, ferdig med økologiske vannbaserte maling. Hele komposisjonen suppleres med iøynefallende klistremerker med eventyrkarakterer, dyr, biler ...

Tilbudet inkluderer dobbeltseng / enkeltsenger samt trippel- / tremannsrom. Stompa køyeseng er først og fremst en plassbesparende, men også mye moro og mye moro for barna dine.

Billig køyeseng - investering i år

En av de bedre løsningene for barnas rom er utvilsomt køyesenger. Det kan virke som bunk-modellene er dyre - ingen av disse tingene! Våre senger lar deg finne den perfekte billige og holdbare modellen. Deres store fordel er selvsagt at dobbel køyeseng ikke tar deg mye plass og lar deg organisere to soverom. De lar deg enkelt organisere plass i et rom, selv om det er lite. Det er noen fordeler, men de viktigste er oftest bare barn som har det gøy hver dag fra det faktum at sengen er bare køyeseng. Dette møblene løser lett problemet med å organisere rommet når vi har to barn, men også i den enkle versjonen gir muligheten til å skape sin egen plass på en original måte. Stompa Køyeseng Tilbudet som presenteres på nettstedet inneholder både enkeltrom, dobbeltrom og tremannsrom. Ved innredning av et barns rom, stort eller lite, er det verdt å sjekke modeller som er laget med stor forsiktighet.

Familie køyeseng - moderne og trygt

Hovedfordelen, som selvfølgelig er mest interessant for foreldrene, er muligheten til å ordne et barns rom med en veldig enkel bevegelse. Køyesenger gir deg mulighet til å spare plass, men samtidig sette en bestemt plass som kan brukes sammen med andre møbler. Når du leser tilbudet på Mobler 24 hjemmeside, finner vi modeller som er veldig klassiske, for eksempel: Mateo Bunk bed. Denne modellen er tilgjengelig i dusinvis av varianter, fordi hvert element kan tilpasses. Vi kan velge farge på fronter og rammen, samt velge et matchende klistremerke. Tilbudet inneholder både tegn fra kjente og populære tegneserier, samt enkle bilder som symboliserer for eksempel en viss hobby. Å ha to barn som bor i ett rom er den beste løsningen, fordi det fortsatt gir dem mye plass til å leke og lære seg i rommet. Et interessant alternativ er også en enkel køyeseng, som fungerer bra i små barnas rom. I tilbudet finner vi en køyeseng Bubu, som oppfyller flere funksjoner, fordi det har en garderobe, et skrivebord og selvfølgelig et sted for en sovende madrass. Leter du etter en slik versjon, men for to personer er det verdt å være oppmerksom på Eden-sengen, som i tillegg til to madrasser har et skrivebord, slik at eldre søsken for eksempel kan stille sine lekser etter skolen. Barnet ditt vil ikke sove alene i rommet sitt? Billig Køyeseng - sjekk Mobler 24 - tilbudet! Junior køyeseng kan overbevise ham - det er kjent fra idag at barn elsker køyesenger.

For foreldre er en barneværelset på en interessant og praktisk måte en viktig oppgave. Du må huske at barnets rom fortsatt er et spillrom for ham, og det er jo viktig å opprettholde en balanse i innredningen og organisasjonen av et slikt rom. Køyesengene er en stor bidragsyter til dette og gjør hele arrangementet mye enklere.

 

pixel