mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Garderobeskap Med Speil - Garderobeskap Skyvedør Speil

( mengde produkter: 83 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Hvorfor speildører til garderobe ?

En garderobe er en av de viktigste møbler i vårt hjem. Alle drømmer om en funksjonell og effektiv garderobe. Før du kjøper, må du tenke på hvilken garderobe vi trenger, hvor mange som vil bruke det, hva vi vil lagre i det, hvor mye plass vil bli tildelt garderoben. Hvor vi setter det, trenger vi et glidende eller vippende skap. Uansett hva svarene på ovennevnte spørsmål vil være, er en garderobe med speil et perfekt valg både for et soverom eller en garderobe samt en gang. Speilet forstørrer visuelt rommet, interiøret ser ut til å være mye mer romslig, lyser også ofte rommet, hvis vi setter det foran vinduet, vil speilet gjøre det visuelt, vi vil ha to vinduer i rommet. Det er en enkel måte å optisk forstørre rommet. Derfor er garderober med speil ofte valgt for smale foyer eller små soverom. En annen fordel ved speilet på garderobsdøren er muligheten til å se og sjekke om vi ser bra ut uten å måtte gå til andre rom. Speilene er lett skitne, men vi kan også rydde dem opp raskt, og effekten de gir oss uten tvil er verdt det.

Du finner Hector 20 garderobeskap HER

Garderobeskap speil - hva skal du velge?

Avhengig av størrelsen på skapet og antall dører, kan vi montere speil på hele overflaten eller bare på en dør. Garderobeskap Speil - Sjekk Selly Home-tilbudet!
Vårt tilbud inkluderer et bredt utvalg av speil. Vi har svært imponerende garderober med speil i fancy, fasjonable former, i kombinasjon med lacobel glass, speil på hele overflaten, eller bare på en dør. Garderobeskap skyvedør speil er også et utmerket alternativ. Hvite, svarte skap i trelignende farger. Våre garderobeskap har ofte dekorative elementer som aluminiumsbehandlingsstrimler eller dekorative håndtak. I tillegg til visuelle fordeler har våre garderober veldig funksjonelt interiør. Avhengig av formålet med skapet, kan vi velge en som har flere hyller, eller en som har flere stenger. Noen modeller har også kapasitive skuffer, som er en fin løsning for små rom, der vi ikke har ekstra plass til å sette på kommode. Alle vil finne en garderobe som vil møte hans forventninger.

Du finner Vivianna garderobeskap HER

Selly Home - garderobeskap med speildører

Våre garderober er laget av materialer av høyeste kvalitet med omhu. Brettene som brukes til produksjon er motstandsdyktige mot skader eller riper. Takket være det, vil du kunne bruke klesskapet i mange år.  

pixel