mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Garderobeskap speil - Skyvedørsgarderobe med speil

( mengde produkter: 89 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Speilgarderobe - for hvert rom!

Garderobe er et av de viktigste møblene i hjemmet vårt. Alle drømmer om en funksjonell og effektiv garderobe. Før du kjøper, bør du tenke på hvilken garderobe vi trenger, hvor mange som vil bruke den, hva vi vil lagre i den, hvor mye plass vi vil fordele til garderoben. Hvor vil vi si det, trenger vi en skyve- eller vippegarderobe. Garderobe er et av de viktigste møblene i hjemmet vårt. Alle drømmer om en funksjonell og effektiv garderobe. Før du kjøper, bør du tenke på hvilken garderobe vi trenger, hvor mange som vil bruke den, hva vi vil lagre i den, hvor mye plass vi vil fordele til garderoben. Hvor vil vi si det, trenger vi en skyve- eller vippegarderobe. Uansett svar på spørsmålene ovenfor, er en garderobeskap med speil et godt valg for både et soverom, en garderobe og en hall. Speilet forstørrer rommet optisk, interiøret virker mye romsligere, det lyser også ofte opp rommet, hvis vi setter det foran vinduet, vil speilet visuelt ha to vinduer i rommet. Det er en enkel måte å optisk forstørre et rom på. Det er grunnen til at garderober med speil ofte velges for smale ganger eller små soverom. En annen fordel med speilet på garderobedøren er muligheten til å se over og sjekke om vi ser bra ut, uten å måtte gå til det andre rommet. Speil er lett skitne, men vi kan også rengjøre dem raskt, og effekten de gir oss er utvilsomt verdt det.

Skyvedørsgarderobe speil - den beste løsningen

Avhengig av størrelsen på garderoben og antall dører, kan vi montere speil på hele overflaten eller bare på en dør.
Vårt tilbud inkluderer et bredt utvalg av garderobeskap med speil. Vi har ekstremt imponerende garderober med speil i fancy, fasjonable fasonger, kombinert med lacobelglass, speil på hele overflaten, eller bare på en dør. Hvite og svarte garderober i tre-lignende farger. Garderobene våre har ofte dekorative elementer som etterbehandlingslister i aluminium eller dekorative håndtak. I tillegg til de visuelle fordelene, har garderobene våre veldig funksjonelt interiør. Avhengig av formålet med garderoben, kan vi velge en som har flere hyller, eller en som har flere barer. Noen modeller har også romslige skuffer, noe som er en flott løsning for små rom, der vi ikke har ekstra plass til å plassere kommoden. Alle vil finne en garderobe som tilfredsstiller deres forventninger.
Garderobene våre er laget av materialer av høyeste kvalitet med aktsomhet. Platene som brukes til produksjon er motstandsdyktige mot skader eller riper. Så du vil kunne bruke garderoben i mange år

Billig garderobe - et bredt utvalg

I de fleste leiligheter tillater ikke området ordning av garderoben. Takket være det brede spekteret kan vi imidlertid håndtere det perfekt. Blant annet vil garderobeskap med speil være til god hjelp. Hvis vi velger en garderobeskap med skyvedører, kan vi legge den til og med i et lite rom. Takket være denne løsningen trenger vi ikke mye plass for å åpne døren bred. Et stort speil som er plassert på garderobedøren, i tillegg til at vi kan sjekke hvordan vi presenterer oss i et gitt antrekk, gir også mulighet for optisk forstørrelse av rommet, slik at det virker mer romslig. Denne løsningen har blitt brukt i flere år, men særlig nå i småfilmenes tid får spesiell betydning. Speiloverflaten gjør at interiøret får ytterligere centimeter i øynene våre. Ved å bestemme oss for en garderobeskap speil , får vi derfor dobbelt: vi får et speil som vil være nyttig for oss slik at vi kan se på det, samt et dekorativt element som lar oss optisk forstørre interiøret vårt.

pixel