mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Interiør Stue - Innrede Stue

( mengde produkter: 851 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Stue som hjertet av leiligheten

Stuen er et spesielt sted i hvert hjem, der hele familien og gjestene samles for å tilbringe tid sammen. Dette rommet må derfor ikke bare være representativt, men fremfor alt funksjonelt - slik at du kan slappe av, slappe av, tilbringe tid med familie og venner, samt underholdning. En ordentlig arrangert salong gjør hver av disse aktivitetene enda mer spesielle.

Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av møbler, takket være hvilken du vil finne ut hva en vakker stue betyr, møblert i en unik stil! Et imponerende TV-skap i selskap med en kommode vil vise TV-er, slik at du kan se favorittfilmen din sammen. En stilig sofa og komfortable lenestoler lar deg invitere vennene dine til deilig kaffe og kaker som du vil servere på et elegant kaffebord. Lag hvert møbel som omgir deg, passer inn i visjonen om et drømmehus!


Stue møbler

Stue møbler spiller en nøkkelrolle i å arrangere stuen. De vil få stua til å ta på seg karakter og funksjonalitet. Før du kjøper dem, bør du imidlertid vurdere hvordan løsningene vil være de mest praktiske for deg. Hvis du trenger lagringsplass, ikke vær redd for å bruke et stort skap. En stor vegg er ikke et problem - en veggseksjonen vil være perfekt i en slik situasjon. Hvis du vil vise favorittartiklene dine i stua din, vil en kommode med LED-belysning være et godt valg.

Stuen er nå et uunnværlig rom i nesten alle hjem. Det er et sted å slappe av, slappe av, tilbringe tid med familie og venner, samt underholdning. Møbler i stuen er ikke bare et tillegg til interiøret, men også dets funksjonelle komplement.


Skandinavisk stil salong - vår spesialitet

Hva kjennetegner den skandinaviske stilen? Vi svarer allerede - det fungerer perfekt i stuer, gir dem hygge og møbler i skandinavisk stil passer til nesten alle interiører og blir aldri lei. Designere oppnår harmoni takket være leken av dempede farger - hvitt, grått og naturlig tre, mens høye, velformede ben er kjennetegnet for denne stilen. Tilstrekkelig belysning kan ikke mangle her også - den skandinaviske stuen skal være godt opplyst, lys og romslig. Hengelamper eller vegglamper som gir mye lys vil være et godt valg.

pixel