mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Vanntett Madrassbeskytter - Madrassbeskytter Kid

( mengde produkter: 1 )

Madrassbeskytter - Beskytt mot skitt 

Å kjøpe en madrassbeskytter vil hjelpe deg med å spare mye penger. Svært ofte er det situasjoner der madrassen blir skitten på grunn av søling av juice eller på grunn av overdreven svetting. Dermed vår Beste madrass blir også skitne, fordi bakterier og urenheter begynner å trenge mer og mer, og til slutt madrassen er usikret. Det er fortsatt veldig tungvint vasking og utskifting av dekselet, og hvis bunnen var også Madrassbeskytter, vi sørger for at madrassen vil ikke gjøre noe galt. Stor beskyttelse som passer perfekt til barnets soverom. Vanntett madrassbeskytter, gir utmerket og perfekt beskyttelse. Hjørnene er med gummibånd som sikrer stabiliteten til beskytteren på madrassen og eliminerer effekten av å bevege seg og skyve. God madrass må være ren og trygg for vår helse, så legg opp på vår madrassbeskytter. 

Hvorfor bruke madrassbeskytter? 

Madrassbeskyttere er perfekte for barnas senger, eldre, syke eller kvinner i løpet av fødsel. Madrass for barn trenger spesiell beskyttelse. Hvis du elsker lykkelige timer med latskap med en kopp kaffe i hånden, er dette den perfekte løsningen for deg. Madrassbeskytter tjener også som beskyttelse mot skitt forårsaket av dyr som bor hjemme. Ta vare på ren madrass! Dette er et ekstra ekstra madrass tilbehør som kan hjelpe oss med å spare mye penger. Beskytteren er lett å sette på, ta av og bruke. Den kan vaskes ved temperaturer opptil 30 ° C, noe som gjør madrassen enda mer hygienisk. Madrassbeskytter Vanntett - Sjekk Selly Home-tilbudet! Perfekt madrassbeskytter barn

Vanntett beskytter 

Vi har pre-madrassbeskytter vanntett. De tillater ikke væsker å trenge inn i madrassen, men beholder dem i lagene sine. Takket være dette kan du være sikker på at skadelige mikroorganismer ikke samler inn i madrassen. Slik gir vi den perfekte beskyttelse av madrassen. Billig beskyttelse som er praktisk og behagelig. Finnes i forskjellige størrelser, for eksempel madrassbeskytter 120x200 eller den mest populære enkeltseng madrassbeskytter 90x200.

pixel