mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kommoder

( mengde produkter: 202 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Selly Home leverer billige kommoder til alle

En god kommode skal oppfylle flere krav. Den skal være solid, med gode skuffer så du får godt med oppbevaringsplass. Samtidig skal den passe med din stil. Derfor er det viktig å handle et sted hvor det er et bra vareutvalg og god kvalitet.Vi hos Selly Home ønsker å være din favoritt kommode nettbutikk og derfor er vi opptatt av å tilby variasjon innen pris og stilutvalg. Du får mye å velge mellom, uten at vi går på akkord med kvaliteten. Vi har hentet inn møbler fra flere forskjellige leverandører for å sikre et stort utvalg.

Hva slags kommoder finner du hos oss  ?

Vi er opptatt av å kunne tilby et bra utvalg av forskjellig kommoder og unngå å få et standard, firkantet uttrykk slik som Hemnes kommoder. Hvorfor må kommoder være A-4 når vi ikke er det? Kommode utvalget hos Selly Homes inkluderer designer navn som Vigo, Falco, Stil og Mezo. Sistnevnte har en meget særpreget stil som kan tilføre rommet akkurat det lille ekstra som rommet ditt trenger. Andre modeller i vår butikk har en mer vanlig utforming som kan passe perfekt inn i ethvert interiør. Har du A-møbler kommoder og trenger noen flere kommoder, passer våre kommoder perfekt.

Gode fraktbetingelser

Mange salg og billige kommoder

Er du på jakt etter en rimelig kommode med sjel, kan det lønne seg å se nærmere på vår salgsside. Her legger vi jevnlig ut forskjellige kommoder, og andre møbler til svært gode priser. Salgsvarene er en god blanding av de nyeste modellene og fjorårets. Det er ikke bare kommoder som er med i slike salg, vi selger også sofaer, senger, bord og mye annet. Foretrekker du kommoder fra Møbelringen, kan du kombinere de med en god og rimelig seng fra oss hos Selly Home.Vi presser prisene, men vi ønsker ikke å gå på akkord med kvaliteten. Vi tar derfor inn store partier og presser kostnadene. Resultatet er kvalitet til en god pris.

 

 

 

 

pixel