mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Recliner stol

( mengde produkter: 6 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Recliner tilbud - din drømmestol

I en liten leilighet må du ofte improvisere. Begrenset plass tvinger bruken av uvanlige løsninger, og i dag har vi å gjøre med stadig flere av dem. I denne sammenhengen ser lenestoler med sovefunksjonen ut til å være et av de mest interessante forslagene - elegant, ekstremt stilig og samtidig ekstremt funksjonell.
Recliner lenestol behandles vanligvis som et møbel som brukes som en seng bare noen ganger. Produsenter av polstrede møbler er imidlertid klar over at denne enkle og effektive løsningen har et økende antall støttespillere. Så i dag er problemet ikke å finne en så utbrett stol som du kan sove hver natt uten å bekymre deg for at den vil forringe kvaliteten. Når vi innser populariteten til disse interessante møblene, har vi samlet de mest interessante lenestolene med sovefunksjonen ett sted. Nå kan du sammenligne dem med hverandre, se blant inspirasjonsforslagene våre og legge inn bestillinger på de produktene du liker mest.

Recliner stol skinn

Nedfellbare lenestoler er en flott måte å bli kvitt stress, muskelspenninger og ryggsmerter forårsaket av arbeid eller tung innsats. Dette er et av de beste fritidsmøblene som tar mindre plass enn en sofa, og som også lar deg slappe av. De er myke komfortable og designet på en visuelt attraktiv måte. I butikkens tilbud finner du utbrettede lenestoler for å sove og med relax-funksjonen. Takket være dette vil du velge akkurat den modellen som best passer dine behov. Lenestoler med relax-funksjonen er møbler som har et uttrekkbart fotstøtte og en rygg som er vippet bakover. Denne løsningen lar deg slappe av og nyte avslapningen mens du ser på TV eller leser en bok. Alle som hadde muligheten til å se hvilke muligheter en slik lenestol gir, kunne ikke motstå fristelsen til å kjøpe den til leiligheten sin. Dette er et møbel som vil være din personlige terapeut for forskjellige plager.

pixel