mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kontorreoler og kontormøbler

( mengde produkter: 14 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Lagring av dokumenter - hvilke kontor hyller å velge?

På hvert kontor er det behov for et rom der vi skal lagre dokumenter, bindemidler, prosjekter, bøker eller ulike former for hjelp. I tilfelle en eneboliger er en lav bokhylle best, men større bedrifter må ofte organisere hele arkivet. De norske forskriftene krever lagring av de fleste dokumenter i minst 5 år. Da er det verdt å vurdere å kjøpe bokhylle vegg - du kan velge et ferdig sett eller velge et modulært rack. Denne typen er også delt inn i de som er festet til veggen og de som er basert på substratet. Bokhylle vegghengt kan skryte av utrolig stabilitet. Hyller Reoler – sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Bokhylle inspirasjon - åpen eller lukket modell?

Et eget problem er valg av åpne eller lukkede stativer - de første er billigere, men sistnevnte beskytter dokumenter mot støv og sollys. I tillegg til hyllene selv, kan du også bestemme på kommoder, skap med skuffer og containere.

Skap, skuffer

Det er best å velge modeller med et stort antall avdelinger og et system for effektiv lagring av løse dokumenter. mobler24 tilbyr deg produkter som har stor kapasitet og holdbarhet, takket være det du enkelt kan plassere kontorartikler eller filmapper med dokumentasjon på dem. Det er viktig at alle hyller er stabile, noe som betyr at de ikke vipper eller tipper når ting plasseres på dem. Kontoret bør også inkludere åpen bokhylle - det vil imøtekomme alle elementene du bruker hver dag - bindemidler, kataloger som du når flere ganger om dagen. Alt du trenger er en enkel bokhylle med åpen form for å lette arbeidet ditt. For små kontorer er det også verdt å organisere innredinig nær skrivebord - dette er en mini bokhylle med skuffer for personlige dokumenter. Billige Reoler - finn den perfekte modellen med mobler24!

Fargen på kontorinnretningen

Hvit bokhylle er den mest utvalgte bokhylle, hovedsakelig av hensyn til universaliteten av hvite som du ikke kan se støv på. Et stykke møbler i denne farge tilpasser seg moderne og klassiske interiør. Svart bokhylle er en annen bestselger. Svart så lett som hvitt passer inn i rommet. Selv om hun vanligvis er valgt av menn, har hun også mange tilhengere blant kvinner.

pixel