mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Bord for hagen

( mengde produkter: 3 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge

Sammenleggbart hagebord eller sommer nødvendighet

Hagebord er et viktig element i hageutstyr. Vanligvis fungerer de som elementer av klare møbelsett, selvfølgelig er det også mulighet for selvmontering av et sett, eller kjøp av et enkelt bord. Hvis du er eier av en liten hage, ta hensyn til kjøp av hagebord sammenleggbart - små bordstørrelser vil være gode for hver dag, men uventede gjester blir ikke overrasket. En effektiv bevegelse vil kunne spre møblene og imøtekomme familie eller venner. Slike  små hagebord vil definitivt tilfredsstille dine forventninger og overraske deg med funksjonalitet. Vi garanterer tilfredsstillelse med kjøpet. Uttrekkbart Hagebord - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Hagebord i tre

Bordene er varierte med hensyn til materialene de er laget av. De mest populære er hagebordet (aldertre, bøk, akacia, teak, eik, eksotisk meranti-tre), ofte også i kombinasjon med metallrammer - støbegods med ornamenter, eller uten . I noen tilfeller har tabellene en foldemekanisme som gjør dem enkle å forlenge. Veldig raskt økende popularitet av technorattan-bord - vanligvis fungerer de som en base laget av dette moderne og værbestandige materialet, dekket med en glass topp - med herdet, ripebestandig glass. Ofte kan du også finne hagebord plast - de letteste og billigste modellene. Du kan finne flere slike forslag ved å se på metallhagebord. Ta en sjanse og velg en modell for deg selv fra det brede spekteret av mobler24 - du vil finne ut hvor mye kjøpet av billig hagebord vil forandre utgifter til fritid på helligdager. En interessant løsning er støpejernsbord - ideell for ølhager - små, runde, høye, stabile ben. Tilbudet suppleres av en gruppe eik og rustikke bord laget av riktig tilberedte eikebjelker - de gir hagen et unikt karakter, og over tid får du verdi og sjarm. Hagebord Tre - finn den perfekte modellen med mobler24!

Zoom til farge: hvitt hagebord

Leter du etter et stilig bord som passer inn i årets trender? Spill på en hvit modell med støpejernben. Den klassiske går aldri ut av mote, og det er verdt å følge prinsippet ved å velge møbler. I mobler24 finner du både små og stort hagebord - avhengig av hagen din, kan du velge riktig modell fra de mange tilgjengelige. I denne kategorien kan du også velge tabeller for formen på toppen - fra de mest populære rektangulære, firkantede, gjennom runde og ovalte hagemøbler.

 

pixel