mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Garderobeløsninger - Garderobeskap dører

( mengde produkter: 39 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Garderobeskap med åpningsdører til stuen

En garderobeskap med dører som kan åpnes er et av grunnelementene i hver leilighet. I stor grad, takket være det, er det mye lettere for oss å holde orden og beskytte alle klær mot støv eller krøll. Den grunnleggende garderoben vil inneholde en stang hvor du kan henge klær av forskjellige lengder på. Det blir nok en hylle også, kanskje til og med noen få hyller. Noen garderober har også skuffer, uttrekkbare kurver og andre elementer som gir ergonomisk og praktisk plassering av innholdet.

En garderobeskap med dører som kan åpnes vil være perfekt for mange stuer. Et slikt møbel vil romme blant annet ekstra sengetøy, håndklær, samt forskjellige typer tekstiler og tilbehør. Noen mennesker har også husholdningsutstyrt som støvsuger eller strykejern i skapet. I sortimentet av butikken vår finner du mange modeller av garderober med åpningsdører. Dette er møbler i forskjellige stiler: glamour, klassisk, moderne, retro, skandinavisk og flere andre. De vil være et perfekt supplement til arrangementet av stuen.

 

Garderobeskap med åpningsdører til stuen - hva er verdt å vite før du kjøper?

Når du bestemmer deg for å kjøpe en garderobeskap med åpningsdører til stuen, er det verdt å velge en modell som vil preges av kapasitet og funksjonalitet. I butikken vår tilbyr vi garderober av høy kvalitet, utmerker seg av nøye utførelse og originalt utseende. Som et resultat oppfyller de oppgaven sin veldig bra, og gir samtidig karakter til interiøret. Hva annet er verdt å huske når du bestemmer deg for å kjøpe en garderobeskap til stuen?

I tillegg til å velge de riktige dimensjonene på garderoben, er det også verdt å vurdere hvilken innredning vi bryr oss mest om. En ekstremt funksjonell modell viser seg å være f.eks. en tredørs garderobeskap med flere dype hyller og en stang for skjorter, kjoler eller jakker. Vårt tilbud inkluderer skap med forskjellige kapasiteter, slik at vi kan enkelt tilpasse dem til våre behov. Det er verdt å ta hensyn til modeller med skuffer. Med romslige skuffer kan du trygt lagre forskjellige småting eller undertøy.

Når vi arrangerer interiøret, bør vi også huske om den passende kombinasjonen av individuelle stiler og farger. Det mest universelle forslaget ksn være en hvit garderobeskap for stuen, som vellykket komponerer seg med forskjellige nyanser av andre møbler. I tillegg ser forslagene våre også godt ut i interiører dekorert i en moderne, glamour eller minimalistisk stil. Vi tilbyr også muligheten til å velge forskjellige nyanser av fronter, noe som forbedrer design av rommet betydelig.

 

Garderobeskap med åpningsdører til stuen - de viktigste fordelene

En velvalgt garderobeskap med dører som kan åpnes er en kombinasjon av kapasitet og praktiske dimensjoner. Siden vi tilbyr et veldig stort utvalg av stilige garderober, blir det mye enklere oppgave å finne en modell med riktig størrelse for rommet ditt. Det er verdt å huske at dyktig bruk av tilgjengelig plass lar deg spare verdifull plass i stua, noe som er ekstremt viktig, spesielt i tilfelle av mindre leiligheter. I tillegg, hvis du ikke vil at garderoben med åpningsdører ikke skal være for bred, og samtidig vil du ha størst mulig kapasitet, bør du vurdere høye modeller – de populære møbler er blant annet 220-250 cm høye.

Nylig blir moderne garderober med speil stadig mer populær, noe som også viser seg å være et godt valg for rom med et litt mindre område. Et stort speil er en veldig god måte ikke bare å sjekke utseendet vårt, men også å forstørre optisk interiøret.

Et garderobeskap med dører som har et speil reflekterer solens stråler, belyser rommet, og gjenstander som reflekteres i glasset gir inntrykk av større romslighet. Takket være dette, selv om du bestemmer deg for å kjøpe ganske massive møbler, vil speilet legge til letthet i interiøret.

 

Garderobeskap med åpningsdører til stuen - hva beviser den høye kvaliteten?

Et garderobeskap til stua er ofte et kjøp i mange år. Av denne grunnen bør en slik garderobe preges av holdbarhet og upåklagelig utseende til tross for tiden. I butikken vår tilbyr vi garderober med dører av høu kvalitet materialer. Dessuten gjør den grundige beskyttelsen dem motstandsdyktige mot fuktighet og mister ikke fargene til tross for intens sollys. Takket være dette mister ikke garderobene sine verdien.

En ekstremt viktig faktor som påvirker skapets holdbarhet er måten de er laget på. Møblene vi tilbyr er skapt som et resultat av gjennomtenkte prosjekter, som kjennetegnes av flere og flere interessante løsninger som gir bedre bruk av tilgjengelig plass. I tillegg er hvert element i produktene våre preget av en veldig forsiktig finish. Utrolig presisjon får alle skapdelene til å passe perfekt sammen, noe som ikke bare forbedrer utseendet, men også gjør det lettere å montere seg selv.

En garderobeskap med dører som kan åpnes er et perfekt forslag til hver leilighet. Takket være det kan du ordne plassen på riktig måte og organisere et praktisk lagringssystem. Uten garderober ville det være umulig å holde orden - en garderobeskap med dører som kan åpnes vil absolutt fungere i hver stue. Sjekk tilbudet vårt og velg en garderobe som passer perfekt til dine behov.

pixel