mobler24.no
2019-04-07

Tenker du om hvilken TV Benk er den beste for deg ?

 

 

 

Ta en titt på vår artikkel. Vi vil råde hvilken størrelse og farge å velge, og hva med kapasiteten. I dag er kunder stadig mer krevende, ønsker å ha lav tv benk med  en minimalistisk design og stor kapasitet til små ting samtidig. Alt for å skape et moderne multimedia senter i stua.

Hvor høy er TV benk ?

TV-benk bør ikke være for høy, den optimale høyde er 50-60 cm. Store Tv benk vil føre til at TV-en blir for høy, skade synet ditt. For massiv og høy kabinett vil snu synet fra den overvåkede serien eller kamp, og nettopp på programmet man skal fokusere øynene.  Moderne TV benk -den beste i denne sammenhengende ser ut  lav tv bord. Lang kommode med TV plassert på den godt påvirker øynene og cervical delen av ryggraden.

 

 

 

 

 

 ENJOY GRAFFIT

Juster størrelsen av  tv benk til andre møbler i stua, spesielt for sofaer. Midten av TV-skjermen bør ikke være høyere enn høyden på øynene til personen som sitter foran ham. Det er kjent at husholdningen er forskjellig i høyden, så du må bare fikse gjennomsnittet. Sett tv benk selv til dine behov-ta hensyn til lengde, dybde og høyde. Denne sistnevnte dimensjonen er viktigst-det påvirker komfort og helse. Når du ser på TV, må du ikke løfte hodet – skjermen skal plasseres under øye linjen.
Sjekk dimensjoner til Tv Benk på www.mobler24.no Legg også merke til størrelsen på TV-seksjonen- jo større TV, den mediabenk liten bør være lavere på grunn av  sikkerhet. Når du velger en størrelse, skal man vurdere om TV-benk trenger plass for høyttalere, en konsoll Etc. i tillegg til TV.

Hvilken kapasitet til TV-benk?

Alt avhenger  hva du planlegger å sette på tv-benk. Hvis du er ute etter et skjul for svært store audio-video-utstyr, konsoll, spiller, etc. da trenger du romslige skap, skuffer og hyller av betydelig bredde. Hvis du trenger lite plass til fjernkontroll, hodetelefoner eller noen dokumenter er det nok å ha en liten skuff eller hylle. Rommelig tv Benk vil være den ideelle løsningen for musikkelskere som har en stor samling av plater eller Audiophilians, som er svært viktig for avspillingsutstyr.

Hvilken farge til tv benk ?

Harmony er en avgjørende faktor som du bør vurdere. TV-benk bør samhandle med interiøret rundt, med resten av møblene i alle henseender: form, farge, stil. Høyglans TV benk, enkel form og glatte fronter passer perfekt til moderne interiør og skandinavisk. De er også et flott alternativ for små og mørke salonger-en ideell måte å belyse og forstørre interiøret. 

Praktisk og moderne mediabenk. Elegant Enjoy hvit gir et hvert TV rom det lille ekstra. Designet og kvalitetssikret ned til minste detalj. To rommslige skaper. Du kan finne denne modellen i flere fargevarianter.

 


 ENJOY HVIT

 

 

 

ENJOY ARTISAN

 

Tv-benk  TV-benk med tre skap og en hylle. Moderne design og interessant farge.  Fine håndtak for åpning av skap er et tillegg. Møbler fra MONO serien ser veldig elegant og moderne ut. Møbler er laget av materialer av høy kvalitet, derfor de er solide og holdbar.

 

 

 

 

MONO

 

En minimalistisk stylist av Tv benk Flow og et delikat ben vil gi varme til interiøret  Interessant fargekombinasjon, varm tredekor med kontrasterende dyp svart. Fronter tilbaketrukket i forhold til kroppen, delikate håndtak. Spennende valg. 

 

 


 

 

 

FLOW

 

 

QUANT  TV benk har blitt utstyrt med en dobbel skuff koblet sammen med én front, ett låsbart skap på venstre side, to hyller og LED-belysning. Original interiør finish med et snev av ekstravaganse.

 

 QUANT

 

 

TV benk  Wood har uvanlige ben - skinner som omgir skapet og utgjør en original dekorasjon i en kontrastfarge av antrasitt. Tre skaper og en hylle for å romme mange ting. Eik wotan farge med antrasitt gir interesant forslag til interiøret. 

 

WOOD

 
 

 En kombinasjon av tredekor med en lysegrå kropp, en todørs front og to åpne utsparinger, et moderne push to open åpningssystem. Alt dette gir et elegant og uttrykksfullt utseende. Det er Inox Tv benk.


INOX

 
 
 
Vis flere innlegg fra April 2019
Del din kommentar med andre
pixel