mobler24.no
2019-02-08

3 ideer til dekor av soverom

 

Hvis kjøkken og stua er hjerte til huset så er soverommet lungene. Dette er plassen hvor vi lader batterier og fornyer energien vår. Om vi ikke tilbringer tid her for å hvile vi ikke skal ha energi til å utføre våre daglige oppgaver og får kanskje lite med overskudds energi. Derfor soverom burde legges litt tid når vi dekorerer og kjøper inn møbler. En seng burde jo være komfortabel og et garderobeskap burde ha plass til alt du vil ha i det, men tar man oppmersom også hvordan interiøret på rommet ser ut?

Jo det burde man ! Soverommet er noe personlig som skulle bære preg av akkuratt deg! Du burde aldri gjøre kompromiss i den avdelingen, (kanskje utenom med din partner om dere deler rom) siden det tross alt er ditt soverom. Det er noen inblikker når det gjelder  dette personlige rommet. Viss man spørre folk vil de nok selvfølgelig si at et soverom burde være koselig, avslappende og trygt. Dette er forsåvidt veldig sant men til hvilken grad? Alle har tross alt sin egen deffinisjon på hva som er koselig eller avslappende. Noen synes at kontinentalseng var det absolutt beste og de ville aldri anbefale noe annet. Andre mener at alt som trenges var en god rammemadrass eller i verste fall en sovesofa. Er det egentlig opp til deg og overtale noen av disse til noe annet ?

Et stort bilde med en kjerlighets erklæring midt på veggen er kanskje ikke for alle men noen der ute liker det og noen ikke. Det samme med prydefulle pallas lamper. Bare få se hvilken stil du kan dekorere soverommet ditt. Kanskje en delikat og subtil Scandi stil, elegant og flott Glamour eller hva men en litt røff Industriell stil er det du ser etter. Alle disse prosjektene er sterkt preget av sine individuelle stilige detaljene. Et Glamour inspirert soverom vil for eksempel legge vekt på de større tingene i rommet som en peis. Dette er noe vi stort sett finner i en stue men her skal det tross alt være GLAM! Et Scandi inspirert soverom vil kanskje fokusere mer på subtile områder, for eksempel en gyngestol. Den industrielle stilen vil kanskje legge mer tid i det som er meg funksjonelt og praktisk, kanskje en bokhylle  eller et enkelt skrivebord. Hvilken stil passer deg best? Eller har du kanskje en egen ?

 
  

1. SKAPSENGER 

2. KAFFEBORD

3. TAKLAMPE

 

 

 

1. REGULERBAR SENG MAGNUS

2.  BEIGE PUTE

3. TAKLAMPE ECRU

 

 

 

1. SENG 

2. BEIGE PUTE

 

 

 

 
Vis flere innlegg fra Februar 2019

Anbefalt

Del din kommentar med andre
pixel