mobler24.no
2019-03-21

5 Lette Familie Diy

 

 

Hver mulighet er god å forandre noe hjemme.
Ethvert påskudd er godt å tilbringe en fin, kreativ tid med kjære. I dag, fem meget enkle aktiviteter som vil integrere, gi underholdning, og som et resultat, puste vårens ånd inn i et hjem interiør!

Er du klar ?

For startere av moro i jorden - barna elsker alt som blir skittent. Og alle kloke voksne vet at barna er delt inn i rene og glade. Minimalistiske hager fulle av vårblomster - hyacinter, påskeliljer og narcissuses er en flott borddekorasjon, kaffebord. Positive melodier (farger!), Vakkert duftende (hyacinth) og fantastisk utfyller arrangementet i skandinavisk stil.
 

Hva vil være nødvendig?

Noen få vårpære blomster, gamle aviser, jord, glass, som vil holde flere pærer eller tørket mose for å fylle mellomrummet mellom pærene. .

 

Fjær er super søte. De er assosiert med en nestling skrik av nestlings og en forbitret mor som ikke kan holde tritt med å føde sine barn. Hva kan være mer våren enn faunaen som kommer til liv? Denne dekorasjonen er veldig enkel, så hvis du inviterer noen år til å spille, kan du puste deg rolig. Det vil lykkes.

Hva vil være nødvendig?

Flere grener, fjær, naturlig (du kan kjøpe dem i mange butikker) eller klippe fra fargede servietter / vev, lim (gamle skolen magi over!)

 

Garland av fargerike kanniner (selv om ikke nødvendigvis fargerik, fans av monokromatiske arrangementer kan nå for hvit / beige / grå bristol og lykkes med å fremheve de dype kaniner) er litt større fest. Likevel er jeg av den oppfatning at mange førskolebarn kan bli invitert til sjangrene. Spesielt hvis du har klare pompomer. Hvis ikke - lagspillet vil være uunnværlig - du holder gaffelen, den vinder

Hva vil være nødvendig?

En farget teknisk blokk eller farget kort av kortlager, saks, streng, garn og gaffel eller ferdig pompomics.

 

Dette er et av mine favoritt vårmotiver - havre som vokser i eggeskallet. Minimalisme, skjønnhet, humør - alt oppnådd av så lite arbeid og ressurser. Den eneste minus at vi vil se effektene i noen dager når frøene blir spire. Det er imidlertid verdt å vente, dekorasjonen er fantastisk.

Hva vil være nødvendig?

 

Skjell av kyllingegg, havre, bakken.

 

På slutten, en høyere kjøreskole, heller i manuell rekkevidde av et skolebarn. Pastell tredimensjonale egg, som da vil skape en krans eller heng som en dekorasjon på spirende vårgrener. Her vil hjelp fra en voksen være nødvendig - søm på maskinen eller manuell kan forårsake noen vanskeligheter. Men se på effekten - det er virkelig verdt det!

Hva vil være nødvendig?

Farget papir, saks, tråd og nål eller symaskin, tråd eller snor for hengende eller krølling.

 

fot. JONAS VON DER HUDE, frugalcouponliving.com, schoener-wohnen.de,www.countryliving.com, gardenista.com, remodelista.com, varpunen.com

 
Vis flere innlegg fra Mars 2019
Del din kommentar med andre
pixel