mobler24.no
2020-01-08

Billige madrasser - velg riktig for deg!

 

 

En dyp søvn som gjenoppretter hele kroppen, musklene og sinnet vårt er en integrert del av en produktiv dag. Madrassen vi sover direkte påvirker søvnens kvalitet. Hvordan velge en funksjonell og billig madrass? Her er noen av forslagene våre!

Billige Bonellfjaerermadrasser

Bonel-madrasser er en av de billigere madrassene som er tilgjengelige i vår butikk. De er bygd på basis av bonellfjærer. De består av timeglassformede fjærer som er sammenføyd, dekket for sikkerhets skyld med et beskyttende lag laget av skum, filt, sjøgress eller hestehår. I bonellinnsatsen er fjærene festet sammen med en ledning. Denne typen stive tilkoblinger fører til at bonellmadrassen er preget av fleksibilitet på overflaten. Kreftene som virker når du bruker den er fordelt jevnt over hele overflaten. Billige bonelmadrasser er et flott alternativ for mennesker med høy vekt - hardhet i dette tilfellet er ekstremt viktig. Sjekk butikktilbudet vårt og se selv hvor billige madrasser bonellfjaerer vi har!

Komfort og funksjonalitet - billige pocket madrasser

Hos mobler24 har vi et veldig bredt utvalg av billige madrasser - fjærmadrasser som gir god søvnkvalitet er en av dem. De har fjærer som er mye mindre enn de som finnes i bonellmadrasser, har en sylindrisk form, og hver av dem har en spesiell, egen lomme. På grunn av det faktum at de ikke er koblet med hverandre, jobber de uavhengig og sikrer veldig god poengfleksibilitet. Prisen på madrassen øker selvfølgelig, avhengig av antall individuelle fjærer, samt materialet de er lagt med. Jo flere fjærer i en madrass, jo mer fleksibel er den, og jo bedre tilpasser den seg til brukerens kroppsfasong. Mengden varierer fra 250-510 per m². Madrasser med mange små fjærer kalles "multipocket".

En billig pocketmadrass er en god løsning for to. På grunn av det faktum at fjærene ikke er koblet til hverandre, kan hver person slappe av komfortabelt, uansett forskjell i kroppsvekt. Vi inviterer deg til å dra nytte av mobler24-tilbudet!

Skummadrasser som våre bestselgere

Billige skummadrasser er, som navnet antyder, modeller laget av svært fleksibelt og termoaktivt skum. De gir tilstrekkelig komfort, garanterer tilstrekkelig støtte for ryggraden og god ventilasjon, og forhindrer fuktighetsretensjon. Termoaktivt skum kalles også latskum. Den tilpasser seg bule av kroppen under påvirkning av varme. Når vi reiser oss fra madrassen - deformeres skummet igjen. På denne måten tilpasser den seg de individuelle behovene og silhuetten til brukeren. De er perfekte for mennesker som har problemer med ryggraden. I vår nettbutikk kan du finne en rekke billige skummadrasser, vi inviterer deg til å dra nytte av tilbudet vårt!

 

Latex madrasser

En billig latexmadrass er ekstremt fleksibel, støtter ryggraden perfekt og sikrer en behagelig og sunn søvn. Fyllingen oppnås i vulkaniseringsprosessen av naturgummimelk. Naturgummien blir deretter blandet med syntetisk latex og dermed oppnås en fleksibel og ekstremt holdbar madrassinnsats. Latex madrasser er absolutt egnet for allergikere, uten allergifremkallende ingredienser. Det er ikke et leveområde for bakterier eller sopp, og det er grunnen til at det har store hygieniske egenskaper. Disse produktene er også luftgjennomtrengelige, og det er grunnen til at det reduserer svette og er ekstremt holdbart, de slites ikke raskt. De kan brukes med suksess i mange år.

En billig madrass laget av latex vil være en veldig god ide for et ekteskap, som vesentlig avviker i holdning og vekt, fordi den tilpasser seg kroppen til hver sovende person. Alt tilgjengelig på mobler24 - sjekk det ut!

 
Vis flere innlegg fra Januar 2020
Del din kommentar med andre
pixel