mobler24.no
2020-06-16

Chesterfield sofa i en moderne stue. Det gjenstår å oppdage hvor konfortabel den er.

 

Hvordan vet du at det er Chesterfield sofa?

Chesterfield møbler er veldig spesielle møbler. De er både klassiske og elegante. Og de fleste forbinder de med engelske og koloniale stiler. Du kan bruke den i mange arrangementer, men husk at den ikke vil passe til alt. Flere kunder setter pris på møbelets allsidighet og fantastisk klassisk utførelse. Den er så vakker å se på. Så hva du bør tenke på når du kjøper? Man kan ta til vurdering formen på sofaen, dens detaljer, formen på bena og møbelstoff. Hvis stuen din er designet i en retro stil, vil Chesterfield sofa passe veldig godt. Eller kanskje har du et loft interiør? Da kan chester sofa være i første plan og stå midt i rommet.

Hva kjennetegner Chesterfield sofa?

Denne type sofaen er uvanlig på alle måter. Uansett hvor de vises, gjør de et stort inntrykk. De fremhever eleganse og tidløs design. Komfortabel ryggstøtte og armlener. Komfortable seter og vakre møbeltrekk. Du kan velges i forskjellige farger, for eksempel en 3 seter sofa eller noe morsommere som en gul 2 seter sofa. Et karakteristisk trekk er den sterkte quiltingen. Takket være det er sofaen spektakulært. Og å være eier av den type sofa kan sikkert garantere et vellykket innredning av stuen din, skjønnhetssalongen eller hjemmebiblioteket.

Hvilken innredning passer til Chesterfield sofa?

Den type sofa ser ikke ut til å være for alle, og det er absolutt noe i det. Det vil absolutt ikke gå overens med typisk moderne interiør. For det er for klassisk. Den komfortable sofa Chesterfield passer perfekt med skandinavisk design. Det vil være så enkelt å legge det til i et slikt innrending. Det kan bli et knyttepunkt i en romslig stue eller et sted der kunder venter på i et skjønnhetssalongen. Ja, denne modellen fungerer bra i alle skjønnhetssalonger og her kan vi trygt si at den er den mest valgte modellen for alle slags klesbutikker og skjønnhetssalonger.

Hyggelig å ta på møbeltrekk, så vel de flotte ben vil bidra til å skape stil som alle drømmer om. Fargene er vanligvis dempede pasteller, f.eks. nyanser av grønn, grå og beige. Hele serien av disse lar deg lage et komfortabelt sittehjørne. Bare velg en 3 seters sofa eller en 2 seters sofa eller en billig lenestol, så vil din nordisk stil stråle.
 
Kun materialer av høyeste kvalitet som brukes til produksjon. Takket være det, fanger Chesterfield møbler alltid blikket av alle som kommer inn i rommet. En velvalgt farge og møbeltrekk vil gjøre disse møblene til den viktigste innredningen.

Hvilke materialer brukes til å lage Chesterfield møbler

Dagens Chesterfiled-sofaene ligner de tradisjonsrike engelske oryginalene. De er fremdeles laget av en lignende møbeltrekk, som ofte velges fordi det er vanskelig å utfordre dets estetiske og funksjonelle egenskaper. Brun skinnsofa er derfor en klassiker. Gir all innredningen eleganse og inviterer deg til å sette deg ned og tilbringe noen få øyeblikk i godt selskap. Denne sofa rommer alle dine gjester.

Skinn sofa passer perfekt til metalltilbehør. Metallamper og borddetaljer gir karakter og skaper en uvanlig atmosfære. Når jeg ser på den sofa , så vil jeg gjerne sette meg i den, synke og lese en krimbok fra Chesterfields tid og rett og slett ha det bra. Du tror ikke at en slik innredning med en Chesterfiled sofa er mulig og kan til og med se bra ut? Se på dette bildet og vurder selv.

Fargerike Chesterfield møbler

Tror imidlertid ikke at Chesterfield sofa bare finnes i den klassiske varianten, eller i brunt eller svart skinn. Farge og møbeltrekkmateriale har endret seg med årene. Moderne Chesterfield-sofaer kan pyntes med fløyel, og deretter passer de perfekt til din selskap i glamour stil. Polstring farger endres også, fordi du enkelt kan finne Chesterfiled sofaer i andre farger enn de klassiske versjonene. Rød, gul, sjø eller flaskegrønn er bare eksempler på fargene som kan vises som møbeltrekk på en Chesterfield-sofa.

Men denne fløyel sofa i Chesterfield-stil med en intense farger passer ikke like godt for alle. Det er forberedt for de modige som ikke er redde for å bli litt gale og vil ha et rom med karakter. Før en tar det endelige avgjørelse om å velge en riktig sofa med en så sterk farge, er det verdt å vurdere om vi virkelig er klare for sånne intense farger i vår innredning. Her avhenger mye av størrelsen av sofa og de andre elementene i samme rom. Hvis det allerede er mange ting i samme farge, så er det kanskje ikke den beste løsningen å legge en så sterk farge til. Sofa tar altså en del plass og skal domminere i det rommet. Men hvis innrendingen er rolig fra før, og denne trenger tror du freshe litt så er det kanskje verdt å legge til noen sterkere farger nå? Det betyr ikke at du skal stoppe her med sofa. Du kan bruke samme farge i innrendingen i forhold til andre tillegg. Men har er det lurt å moderere litt slik at innrendingen blir ikke for monoton. Her må jeg si at det er så vellykket innredning med en gul sofa. Det er morsomt å se at alt fungerer så bra med denne intense fargen.

 
Vis flere innlegg fra Juni 2020
Del din kommentar med andre
pixel