mobler24.no
2018-07-13

Dekoratør guide - skandinavisk stil

Interiørdesign i skandinavisk stil
Inspirert av naturen, skandinavisk stil er en kombinasjon av estetikk og funksjonalitet. Hans skjønnhet ligger i naturlig enkelhet. Minimalistisk, økologisk, upretensiøs preget av harmoni som gir fred til interiøret. I skandinavisk stil er det ikke noe sted for ekstravaganse, mens enkle former dominerer. Og det er derfor det er så universell og tidløs.


Kunstnerisk inspirasjon for å skape den skandinaviske stil i interiørdesign regnes som Carl Larsson, svenske maleren og arkitekten som bodde i andre halvår. XIX århundre. Akvarellene som ble malt av ham viste skandinavisk hverdag, men ikke i de grå farger som er typiske for regionen for det meste av året uten solen, men lyse og varme. Interiøret i huset hans reflekterte også den kunstneriske visjonen som arkitekter og innredere så og spredte tidlig i det tjuehundre århundre. Selv om arrangementet av interiøret i skandinavisk stil på en eller annen måte er i motsetning til klimatets spesifisitet, er det faktisk mye ruiner fra områdets alvor. Mangel på sol ga opp til behovet for å bo i lyse og romslige interiører, men likevel varm og koselig. Men på grunn av det sterke bindingen til naturen, reflekterer interiøret den skandinaviske naturen.


Skandinavisk stil gir mye frihet i interiørdesign. Det gir mulighet for å blande stiler. Den kombinerer suksess med tradisjonen og modernitet, takket være  de gamle gjenstander du kan finne ved siden av helt nye. Apparatene trenger ikke å komme fra samme samling, de trenger bare å blande seg med interiøret. På samme måte kontrasterer designet som innføres i interiøret med lyse, tilsynelatende monotone overflater.Lyse og romslige interiør
Lyse farger og dype farger gjør interiøret lettere, mer romslig. Samtidig gjør de rommet koselige. Den dominerende farge i skandinavisk stil er hvit (men i en kald nyanse av snø, ikke varm - écru), ekstremt allsidig og praktisk - den er alltid fasjonabel og kombinerer med alle farger. Den skjer nesten overalt, på gulvet, vegger, tak, møbler, vindu og dør snekkerarbeid.

Hvit i skandinavisk stil blander seg vanligvis med andre pastellfarger, nesten alle nyanser av grå og kald blå. I motsetning til litt mer uttrykksfulle farger, som svart, grønn, gul, introdusert av dekorative tilbehør (puter, tepper, blomsterpotter), og også en manifestasjon av tradisjonelt håndverk (broderi). De varmer opp og oppleve interiøret, de trekker det ikke ut av sin lysstyrke og romslighet.

For å sikre en lys innvendig effekt, er det skandinavisk stilarrangement uten vindudekorasjoner - På den annen side er et stort antall lamper som henger på lange strenger og står på høye ben samt små lys (på et bord eller skrivebord) plassert inne. Lampene har en enkel form, vanligvis med en rund lampeskjerm av metall eller glass.
Naturlige materialer og stofferDet skandinaviske stil er basert på naturlige materialer. Det dominerer trevirke som brukes på en slik måte som vil bli mer fullstendig fremgå av skjønnhet (farge, korning). Det kan bli stående i sin naturlige farge - med olje eller beis (naturlig farge utgår arter, fortrinnsvis lys), samt hvitmalt. Det hvitkalkede gulvet laget av brede og lange planker er karakteristisk for skandinavisk interiør, og trebjelker som støtter taket kan også vises.

De vanligste artene i det indre er furu, bøk, ask. Alternativet kan også være kryssfiner, men bare høy kvalitet. I tillegg er materialer brukt i skandinavisk stil  kurv og stein, inkludert glass og metall (stål). Naturmaterialer inkluderer stoffer som ull eller  bomull.


Minimalistisk interiør utstyr


Den minimalistiske stilen trenger ikke så mye utstyr. Sofa, lenestlolen og kaffebord i rolige pastelle farger er helt nok for å skape koselig atmosfære inne. 
Den skandinaviske stilen passer perfekt sammen med Lila lenestol, laget av tre og grått stoff, komfortabelt, med en attraktiv design som eksponerer naturlige materialer. Koselig atmosfære kan også oppnås ved hjelp av kurvmøbler, eleganse stilig hjørnesofa som Manlenestol_grago, med ekstra puter som alene 
blander godt med skandinavisk stil.

Skandinavisk stil i interiøret inneholder bare elementer som virkelig trengs. Overskudd av utstyr eller tilbehør gjør rommet overveldende, etter alt bestreber vi seg for å få mest mulig plass. Møblene er laget av tre og polstrede bare med naturlige materialer (myke seter og ryggstøtter). De kan males hvitt eller med synlig naturlig tre. Designet tar sikte på å oppnå lysstyrke - lave kaffebord, kommoder på bena, glaserte steder, skap og geometriske hyller. Enkle, møblerfrie dekorative aksenter er å sikre komfort.

Interiøret i skandinavisk stil
er lyst, romslig, enkel, men koselig. 
Og det er ikke vanskelig å lage et slikt arrangement. Ha to kaffebord Raben med plate i eikfarge og få en stilig plass ved sofa. 
Muligheten for å kombinere gammelt og nytt, kombinere forskjellige mønstre, kontrasterende levende farger med universell hvit gir deg ubegrensede muligheter.
En fordel med den skandinaviske stilen er bruken av naturlige resirkulerte materialer og opprettelse av utstyr eller dekorasjoner fra dem.Vis flere innlegg fra July 2018

Anbefalt

Smal TV benk Primo 107 cm

Smal TV benk Primo 107 cm

1 999,00 NOK599.70 punkt.
Kommode med skuffer 160 Primo

Kommode med skuffer 160 Primo

5 199,00 NOK1559.70 punkt.
Billig skjenk Primo 107

Billig skjenk Primo 107

4 999,00 NOK1499.70 punkt.
Modern mediamøbler til stue Primo 2

Modern mediamøbler til stue Primo 2

9 499,00 NOK2849.70 punkt.
Modern hjørnesofa høyre beige Mango

Modern hjørnesofa høyre beige Mango

22 599,00 NOK6779.70 punkt.
Del din kommentar med andre
pixel