mobler24.no
2018-08-03

Eco stil - Arrangement av interiør i harmoni med naturen

Nå utbredt økologisk livsstil er ikke bare sunn mat og fysisk aktivitet. Eco stil "går inn i salongene" inn i interiøret av leiligheter og hus. Interiørarrangementer inspirert av naturen gir harmoni og fred, noe som mennesker letter etter i øyeblikket. Hvordan, da, i ditt eget hjem å leve i harmoni med naturen ?

 Eco-stilen i arrangementet er interiørdesignen som tar hensyn til naturen, men gir også en følelse av nærhet til naturen. Grunnlaget er derfor enkelhet av former og harmoni av farger, arrangert på en interessant måte, men sikring av fred. Arrangement, basert hovedsakelig på økologiske løsninger, er en dristig kombinasjon av en klassisk stil avledet av tradisjon og en moderne stil inspirert av teknologi. Eco i interiørdesign er moderne minimalisme, men i en litt rikere og varmere utgave. Hvert aspekt av arrangementet er opprettet basert på miljøvennlige løsninger.

 

 Materialer av rent naturlig opprinnelse


Modell for økologisk stil er naturen. Derfor er grunnlaget for økodesignet utelukkende naturlige materialer som anses å være tradisjonelle innen interiørdesign. Grunnlaget er tre, som er et naturlig, universelt og tidløst materiale, verdsatt uavhengig av dagens trender. Det er slitesterk og estetisk, elegant i alle typer interiør. Tre kan dukke opp hvor som helst i nesten hvilket som helst rom - på gulv eller vegger, i møbler og dekorative tilbehør (så vel som de innen innvendig etterbehandling). Bortsett fra tre, gjelder også øko-stil stein, metall, keramikk, kurv, rotting, bambus, kork, samt stoffer som ull. Tilbehør laget av naturlige materialer gjør det moderne interiøret en tradisjonell,
noe som gir den en helt ny dimensjon.

 Alle farger på jorden malt innvendig


Naturens inspirasjon er å flytte den til interiøret, romslig og opplyst. Fordi det viktigste er tekstur og kartlegging av former skapt av natur, avviker den fra de mørke og uttrykksfulle fargene til fordel for de lyse og subtile. Eco-stilen domineres av jordens farger, hovedsakelig hvit, grå, beige, lysebrun, som kan forsiktig oppleves av celadon, blå eller gul. Altså for å gjenspeile den naturlige harmonien og roen, brukes dype farger, ideell komponering med naturlige materialer.

 


Restaurert enkle tremøbler

Tre dominerer i interiøret, ofte resturert, i en rå form som reflekterer teksturen av materialet eller malt i hvitt.

Tre refererer til den rustikke stilen, der møblene har en massiv konstruksjon, så vel som den skandinaviske stilen, der møbler med en rett linje mangler overflødig dekorasjon. Men tre trenger ikke å være alene, og derfor kombineres det med andre naturlige materialer som metall, flett og glass.

 

 


Naturlige dekorasjoner er produkter resirkulering


I eco-stil får gamle gjenstander en helt ny mening, takket være gjenvinning. Produksjonsavfall eller gamle gjenstander blir omgjort til dekorasjoner for praktisk bruk. Takket være treet, lamper, kleshengere, stativ, rammer er laget, blir rester av stoffer sydd med drapede eller fluffete puter. For eco interiør ideer er også overført rett fra hagen. Sten eller stubbe er naturlige dekorative gjenstander som passer perfekt sammen med planter som ikke kan gå glipp av i naturinnspilt interiør.

Vis flere innlegg fra August 2018
Del din kommentar med andre
pixel