mobler24.no
2019-01-30

Fargen er fin

 

 

Nøyaktig ja, kult som sjokolade, lukter godt, snille ord eller hvite vin. Det vil si ingenting for mye. Hvis den skiller seg ut riktig - kan man fly bort med glede. Når den skillen forsfinner – da kan man få dårlig fordøyelse. Derfor setter jeg vekt på at det blir ikke for mye, i forhold til formye. Det er altid bedre at man vil ha mer enn å tenke på hvor om bord er det gjemt pappir poser .

Det er derfor jeg altid velger rent,sammenhengende, tonert base. Det er ikke derfor at jeg er en skjedlig person og verden ender med udødelig trio: hvit-svart-grått, og alt som kommer utenfor blir jeg fostyrret. Ingen av de tingene- JEG ELSKER FARGER. Men med farger er det som med skjokolade, vin og lignende. Det er bedre å holde seg med oppmerksomhet . I dag på bloggen - ros av farge. En kontrolert, holdt på bond. En sånn som ikke kommer til å gjøre oss svimmel, bare hente friskheten, harakter og unikhet. For å si det sånn- interiør med levende farger uten noen kontrol kan farscinerere for en liten stund, fortryllet , som om alt er satt på riktigt plass som en bryllup bord, men det er få som ville ha bodd i en sånn om man spiser alt på en gang.

Det som kokken gjorde klar til bryluppet. Fra andre siden kan man si det sånn- interiører med for mye monochomiske frage kan vær slittsomme på lignende måte. De er fine når vi ser dem på en blogg/nettsiden/ katalog, men ikke det beste å leve i det på hverdagen. I dag foreslår jeg- gjenomtenkt frargerik detalie. En sånn som kommer ikke til å gjøre oss sleden, men heller gir liv i rommet. Gult, rosa, mint, oranjs. Hvilken av de er best for dere?

 

Sofa Malmo mynte

Hjørnesofa mynte

Kontinentalseng 

Ørelappstol

 

Ørelappstol rosa
køyeseng med skrivebord
Stol Dumbo rød
Kontinentalseng 
Garderobe 4kids
Lenestol

kontorstol
Hjørnesofa
Seksjon
Sofa

Reclinerlenestol
sofa
Seng Car

 
Vis flere innlegg fra Januar 2019
Del din kommentar med andre
pixel