2019-01-16

Fokus på: Små Hytter !

 

 

Ideen om å gjøre livet enklere, blir større og større. Fra å bygge en kompakt garderobe, hvor alt passer til alt går (i motsetning til å utbyggde rom av garderobe), ved sammensette av noen ingrendienser måltider, perfekt balanserte og gode i smak (i motsetning til de vanskelige og utfordringnen allerede i handlingstidspunkt), til slutt tenker vi om brukbart område hjemme. En mote påvirker også former for å hvile, å slappe av og å tilbringe fritid.

Såkalte hytter, dvs kompakte sommerhus, gjør en stor karriere i pinterest gallerier, livsstilsblogger og instagram. Vakkert utgitt publikasjoner "Cabin Porn" og "Hide and Seek" hadde innflytelse på mote for for bitte små hus, som er ideelle for helgene for å hvile i naturen , bort fra mas og hektisk hverdagen, fritid som er vakker pga sin enkelhet og originalitet. Integrasjonen av deres innbyggere er uunnværlig, men så hyggelig! Jeg vil si mer - i disse mikrohus er det vanskelig å ha et privat rom, for å få den, du må løpe i skogen. Men dette er en svært hyggelig utfordring som etter å ha ordnet "sine problemer", som effektivt skiller oss fra hverandre : arbeid, skole, hjemmeleksene, tabeller i Excel for å fylle, kan vi endelig fokusere på det som er viktig - hverandre, som en familie, en symbiotisk flokk av menneskene som esker seg. Å sove på en haug, felles matlaging og spise enkle måltider, ingen medier, langsomme liv nær naturen, enkle underholdning synes å være en god komme tilbake til røttene, den tiden da familien okkuperte ett rom og ingen drømte at man ville skilles vegger med gipsvegg.

Hytten har en fordel til - det er ikke en stor økonomisk utfordring, hvis bare vi har hvor å sette den. I utgangspunktet kan det være en virkelig primitiv "hytte". Hvis bare det var et sted å hvile, da natten kom og hvor man kan varme vann til kaffe. Bare et stykke gulv for å spille Dixit-sett og noen tallerkene til morgens eggerøre. Fordi hvis du te nker godt , du trenger ikke noe mer i livet.

De bitte små husene for å hvile fra hverdagen har sikkert noen krav, det er verdt å spare hvert centimeter av rommet for å kunne nyte det så mye som mulig. Eventuelle løsninger som benytter fakt av den tredimensjonale av interiøret er velkomne. Så - i løpet av innredning vi ikke bare om gulvet, men også om veggene. Hva kan vi gjøre - vi suspenderer, legger en på hverandre, lager en pyramide. Og vi heier ideen om minimalisme av objekter. Du trenger virkelig ikke mye for å hvile.

fot. www.boutique-homes.com, apartment therapy, www.sunset.com, https://www.instagram.com/theadventuresland

.

 

 

 

 
Vis flere innlegg fra Januar 2019
Del din kommentar med andre
pixel