mobler24.no
2019-01-21

Følg med Natural og Loft stil

 

 

Du kan føle deg fri som hjemme, sier man. Eller at smaken ikke bør diskuteres. Vi innrømmer med dette !
La alle feire sin egen avgang! Verdens beste er det hvor alt er veldig variert, annerledes, unikt. Alle har sine egne individuelle preferanser, en unik tur. Derfor liker jeg å være i andres hus så mye. Jeg kan se, lufte, åpne brett munnen min. Av og til er jeg beundret, andre gang overrasket. Noen ganger i vantro. La oss være forskjellige og kan ha hus som er innredet på andre måter annerledes. Og på terrassene. Ingenting skje to ganger. 

Liker du å få inspirasjon fra naturen? Materialer og mønstre tatt fra naturen er det som du er interresert i ? Gjør deg selv en rede fylt med slike motiv. Naturlig tre, rotting, seagrass, jordfarger er en blanding som på en pålitelig måte bringer deg nærmere dette idealet. Fargepaletten basert på beige og brun passer perfekt til grøntområdet på balkongen. Urban jungelen passer helt perfekt. !
 


 

 Industriell og loft stemning blir aldri kjedelig. Deres suksess er basert på en balansert symbiose av mannlig rawness med ekstraordinære tillegg. Det trenger ikke å være svart i det hele tatt, men her er jeg fristet av et slikt fargevalg, fordi nyere reiser av uvurderlig Pinterest har vist hvor fint hagesystemet som bading i svart, kan se ut. Svart går med alt, og sikkert med den saftige grønne jungelen på balkongen.


 

 

Naturlige farger og materialer i natur stil gir oss ro og lar oss slappe av. Kommunikasjon med naturen, enten du er hjemme eller på en balkong full av grøntområder og blomster, lar deg komme vekk fra alt og tilbringe tid i en hyggelig atmosfære. Også loftstil uten prangende farger skaper et stilig, interessant interiør som du ønsker å bo i til tross for at det er mørkere. Det er en modernitet der vi også har det bra.

 

 

 
Vis flere innlegg fra Januar 2019
Del din kommentar med andre
pixel