mobler24.no
2019-04-05

Hengestol: hvordan velge en riktig ?

 

Den store fordelen med dette møblel i interiøret er at vi ikke trenger å bekymre oss om været, og vi kan bruke det hele året! Hva er verdt å huske når du bestemmer deg for å kjøpe en hengestol? Hengende lenestol - innendørs i rommet er et komfortabelt møbel som introduserer en atmosfære av avslapning og ro for arrangementet. Det finnes ulike former: en ball stol, kokong hengestol, frittstående eller suspendert til taket. Hvordan velger du hengende lenestol? 

Hengestoler for barn og voksne, eller fasjonable seter

Kurv hengestol for barn og voksne er en kombinasjon av en vanlig lenestol og en hengekøye. Slike møbler for rommet er anbefalt for de som ønsker å introdusere en atmosfære av (ferie) hvile i stuen eller liker å bruke originale løsninger i sine leiligheter. Et opphengt sete i rommet er et flott alternativ for de som ikke kan nyte sin egen hage og ikke kan henge en hengekøye.

 

 

Kurv hengestol: hvilket rom vil et opphengt taksete passe i?

For små og store, i et ord: for alle. En hengestol laget fra rotting er et flott forslag til et barnrom, som vil diversifisere barnas tid. Det er et flott element i interiørdesign. Hvis du vil legge til et sted å slappe av og kose deg, er det verdt å plassere en hengende stol i nærheten av peisen. Men hvis du ønsker å kose deg med TV samtidig, vil den livlige stuen være et ideelt sted for en hengestol. Hvis vi har et større soverom, er det også mulig å  installere en hengestol enkelt, kurv hengestol. På den måten vil vi litt endre funksjonen til rommet - det vil bli brukt til å slappe av også i løpet av dagen. Og å lese favorittboken og høre favoritt låter vil bli en ekte glede. Det har til og med vist seg å være psykologisk at en kropp som legger seg i en slik slow motion, slapper av raskere. Derfor populariteten til både hengekøyer og hengestoler øker.

 

Hengestol: hvor plassere?

Det er viktig å plassere stolen på hengerne i rommet. Det bør tas hensyn til bruken av sikkerheten. Den skal henges slik at den ikke spretter av veggene. Det skal heller ikke være noen gjenstander i nærheten. Det er best å betegne et rom som er reservert for stolen som er suspendert fra taket. Det er også verdt å tenke på hva som står overfor setet. Våre preferanser er viktige her. Vi anbefaler imidlertid å montere hengestolen slik at du kan nyte en fin utsikt under en hyggelig sving - for eksempel fra et vindu. Vi installerer det hengende setet ved hjelp av et spesielt sett for å montere hengende lenestoler, som vanligvis inkluderer tau, kroker, fjærer og større dykker. Stolen må være stabil. Produsenten av produktet bestemmer maksimal belastning, men den er i gjennomsnitt opptil 100-120 kg.

Hengestol med stativ, det vil si uten montering!

Det er oftest at en hengestol kun er festet til taket, kan fraråde noen mennesker som er bekymret for sikkerhet. Selv om disse fryktene ikke er berettiget (den hengestolen er tilpasset tung belastning), er det verdt å vurdere et alternativ - en hengestol, men den frittstående. En slik stol er montert ikke i taket, bare til hengestol med stativ. Du trenger ikke å montere den, og i tillegg kan du til enhver tid flytte til et annet sted - også på terrassen eller i hagen.

 

 

Hengestol for et barns rom - morsomt og rolig

Det er også verdt å nevne de gunstige effektene på barnets helse og utvikling. Denne stolen er anbefalt av barneleger og psykologer særlig barn overfor problemer med konsentrasjon og ro, samt dem med den observerte hyperaktivitet. Delikat sving på svingen gjør at barnet kan slappe av, kjøle ned og kontrollere følelsene. En slik hengestol gjør det også lettere å sovne til de små - mild svinging slapper av kroppen, og forelderen kan synge sanger eller lese en bok for barnet før søvn. Vår prioritet bør være sikkerheten ved å bruke en slik stol. En hengestol er best montert midt på rommet for å minimere risikoen for at barnet treffer kanten av andre møbler eller veggen. La oss også ta vare på riktig festing i taket. Etter montering kan vi prøve og laste stolen med vekten av en voksen - så vil vi være sikre på at den er trygg for barn. 

Hengende ballstol, kokong hengestol, cocoon hengestol og andre designer design

En hengestol suspendert til taket eller rammen, ligner halvparten av en såpeboble. Moderne form og optisk lyshet er ansvarlig for sin internasjonale popularitet. Hengekøye sete-  bare velge en myk pute og drive inn i en verden av velvære.

Moderne hengekoyer, hengestoler har svært forskjellige former, derfor er det lett å finne en modell som passer til forskjellige interiørstiler. Spesielt to typer lenestoler fortjener oppmerksomhet. Den første er en hengende ballstol eller Bubble Chair. I stedet for "såpebobler" finnes det for eksempel effektive fletter - laget av rotting eller faste stoffer. Det andre fasjonable setet er en kokong hengestol. Den er faktisk en referanse til en annen stol designet av Aarnio EARO, men i stedet danner en ball vises halvåpen mandel, som en kokong. I en slik lenestol kan du hyggelig skjule deg fra hele verden.


Se inspirerende fotografier av hengekøyer og hengestoler for hjem og hage tilgjengelig i vår nettbutikk www.mobler24.no

 
 
Vis flere innlegg fra April 2019

Anbefalt

Del din kommentar med andre
pixel