mobler24.no
2019-07-03

Hvilken madrass er best?

 


Livet består av valg, og en av dem er avgjørelsen hvilken madrass å velge. Det er ikke noe entydig svar på dette spørsmålet, hver av oss er unikt og har forskjellige preferanser. Ingen andre kjøp til leiligheten vår vil ha en slik innvirkning på vårt daglige velvære og helse som å velge en madrass for å sove. Det er takket være ham at vi kan våkne hverdags søvnig og oppnå suksess med et smil på ansiktene våre. Den gjennomsnittlige personen sover ca 8 timer i døgnet, noe som betyr at vi tilbringer et gjennomsnitt på en tredjedel av livet i sengen. I løpet av søvnen regenererer kroppen, musklene slapper av og nerverne roer seg ned. Det er den grunnleggende måten å slappe av etter en hard dag. Beste madrass vil ikke bare gi oss regenerering av styrke, men vil ta vare på tilstanden til ryggraden i mange år. Husk at madrass ikke bare er et element av utstyr som skal gi oss estetiske inntrykk, fordi det avhenger av helsen  vår. Madrasser tilbud er veldig stor, så det er ikke så lett å velge den rette. Du vet ikke hva du skal kjøpe madrass? Vi vil hjelpe deg i dette!

Madrasser tilbud - forskjellige typer av hva karakteriserer?

Hver type madrasser vil ha forskjellige egenskaper. Det er verdt å huske dem ved å bestemme seg for en gitt gruppe løsninger. Den mest merkbare forskjellen mellom fjærmadrass og skum vil være slik de fungerer. Fjærene avleder lineært, det vil si med økningen av lasten, de bøyer proporsjonalt. Når vi setter oss ned på en lags madrass, vil vi grave dypt inn i den, men det vil også være vanskeligere å snu, men når vi legger på den, passer den godt inn i kroppens form. Skummadrasser og latex herdes raskere i forhold til økning i belastning enn våren. Følgelig vil vi ikke gå dypere inn i den mens du setter deg ned, men tynn madrass tillater ikke nok innspenning av armer og hofter mens du sover på siden.
Madrassens typer utmerker seg på grunnlag av konstruksjonen og materialene som brukes til produksjonen. De mest populære er bonellmadrasser (også kjent som våren), lomme, latex, skumgummimadrasser og termoelastiske madrasser.

Kanskje bonellfjærer (springfjærmadrass)?

Grunnlaget for bygging av bonellmadrasser er fjærer forbundet sammen. Madrasser av denne type er preget av et system av fjærer forbundet med hverandre med ledning, hvilket medfører overflatemastisitet, dvs. relativt lave belastninger forårsaker en liten motstand av fjærer.
Fordeler: Lang levetid, billig madrasser, bra for de tyngste menneskene.
Ulemper: Deformasjon er veldig rask etter tyngre mennesker, det er en midlertidig madrass, det er ikke behagelig med langvarig bruk.

Verona madrass 80x200 med kokosnøtt

Verona madrassen er en ekstremt komfortabel madrass som har pocketfjærer. Det har et bidrag på 272 fjærer / m2, hvor hver av dem fungerer separat takket være plassering i en uavhengig materiell lomme. Takket være dette tilpasses madrassen individuelt til hver enkelt bruker, så det vil være et godt valg for par. Tykk madrass, så mye som 18 cm høy. VERONA madrass laget for folk som verdsetter sunn og komfortabel hvile. Kokosettinnsatsen sørger for tilstrekkelig ventilasjon.

Kjøp nå!

Sjekk også fjærmadrasser - lomme

Denne typen madrass er bygget fra pocketfjærer systemet. Hver vår er plassert i en egen lomme laget av stoff. Denne løsningen betyr at avbøyningen av en fjær ikke forårsaker andre bevegelser, dvs. alle fjærene fungerer uavhengig av hverandre. Disse typer madrasser sikrer en høy komfort for fritid for to og en perfekt passform av madrassen til formen på kroppen som sover på den. Som regel er det tykk madrass.
Fordeler: Punktelasticitet, rehabiliteringsegenskaper, ingen lyd av bøyningsfjærer, luftig, dreamzone madrass.
Ulemper: Lommens lette holdbarhet, fjærene er lett deformert, lommene slår når de hopper.

Vil latex madrasser være bra?

Latex madrasser er laget av skum, som ble produsert ved hjelp av 20% naturgummi melk. Madrass av denne typen er preget av svært høy punktelasticitet, som sikrer riktig spinalstilling under søvnen. Latex er motstandsdyktig mot deformasjon og deformasjon, og derfor er latexmadrassen meget slitesterk. En ytterligere fordel med latex er antiallergiske og antibakterielle egenskaper. Latex har en porøs struktur som gir fri luftstrøm og tapper overflødig fuktighet bort fra madrassen.
Fordeler: høy holdbarhet, meget god punkt fleksibilitet, vendbar mattress, har rehabilitering egenskaper, god termisk isolasjon.
Ulemper: latex kan føle seg, latex har en ubehagelig lukt, lav åndbarhet, risiko for mugg

Baby natural 4kids madrass 70x160 bonellfjærer

Baby naturlig madrass er en dobbeltsidig bonellmadrass med refill laget av et fjærsystem. Takket være denne løsningen har fjærmadrasser overflatefleksibilitet. All teknologi var basert på den spesifikke bonellfjærerstrukturen. Barneservant i madrassen viser en progressiv elastisitet, dvs. en liten belastning på madrassen forårsaker en liten motstand av fjærene, med større trykk som øker forskyvningskraften. Bonellfjærer og høy elastisk skum gjør madrassen til å tjene i mange år. Anbefales som madrass til barn.

Kjøp nå!

Skumgummimadrass - svært elastisk?

Høyt elastisk HR-skum gir ideell støtte til ryggraden og hele kroppen og viser rehabiliteringsegenskaper. I tillegg har skummet en struktur som sikrer tilstrekkelig ventilasjon og luftighet av madrassen, som forlener levetiden. Skumgummimadrass er en veldig populær type som mange bruker. Den kan brukes som en madrass til barn.
Fordeler: antiallergisk, luftigere enn latex, rehabiliteringsegenskaper, holdbar.
Ulemper: ubehagelig lukt av skum.

Memory foam madrass

VISCO termoelastisk skum, også kalt minne skum, ble oppfunnet på 1970-tallet av NASA forskere og ble opprinnelig brukt i romfly. Tempur madrass reagerer på varme, øker dens elastisitet med økende temperatur. På denne måten absorberer skummet kroppsvarme og tilpasser seg formen, og gir den tilstrekkelig støtte over hele overflaten. Thermoelastic Visco skum brukes ofte i anti-bedsore profylakse og sirkulasjonsproblemer. Dette materialet er også fullt antiallergisk. For tiden er det det beste skummet som brukes i madrasser. Selv billig skummadrass kan overraske enhver bruker.

Alcamo latex madrass 80x200

Beste madrass latex, som er preget av høy elastisitet og utmerket luftgjennomtrengelighet. Den tilpasser seg kroppens form som gir komfort, mens den ikke deformeres permanent og beholder sin opprinnelige form. Lateksstrukturen gjør at luften kan sirkulere fritt, og forhindrer svette under søvnen. En stor madrass som vil tilfredsstille alle dine forventninger.

Kjøp nå!

Kanskje en madrass med kokosnøttinnsats?

En kokosmadrass er faktisk en hard madrass med fylling av kokosfibre. Konstruksjonen er vanligvis en lommeversjon, selv om det også finnes andre løsninger. Madrass av denne typen er teoretisk økologisk og naturlig, men i praksis er naturlige fibre iblant gjennomvåt med stoffer som bekjemper sopp, mugg og kvaler, noe som igjen reduserer deres økologiske potensial.

Hva kjøpe madrass for å sikre en sunn og komfortabel søvn?

Du vet allerede forskjellige typer madrasser og vet hvilke fordeler og ulemper som skiller seg ut. Hvis du lurer på hvilken madrass du skal velge, vil denne kunnskapen hjelpe deg med å gjøre det endelige valget før du kjøper. Hvis du fortsatt ikke vet hva du kan kjøpe madrass, vennligst kontakt oss - vi vil hjelpe deg med å finne svaret på alle dine spørsmål og disponere noen tvil. Vi er madrass spesialister. Typer av madrasser eller madrass størrelser er sannsynligvis ikke det eneste dilemmaet som vil vises før kjøpet, men vi garanterer at vi vil finne den perfekte løsningen for deg..

Lukka madrass 80x200

Lukka madrass 80x200 cm med kokosnøtt. Varer laget for krevende kunder, helt uavhengig av skade. Den er laget av svært fleksible skum som garanterer en fredelig og sunn søvn. En sovesofa som har alle sertifiseringer og oppfyller EU-standarder. Polyuretanskum er preget av holdbarhet og fleksibilitet. Allergi-vennlig madrass, som gir pusteevne og varig beskyttelse mot sopp. En moderne madrass med middels hardhet. Det vil også fungere som barnemadrass.

 

Kjøp nå!
 
Vis flere innlegg fra July 2019

Anbefalt

Billig skummadrass 80x200 Rovigo jersey

Billig skummadrass 80x200 Rovigo jersey

2 699,00 NOK809.70 punkt.
Luksus madrass 80x200 ACTIVE

Luksus madrass 80x200 ACTIVE

3 399,00 NOK1019.70 punkt.
Madrass 80x160 ALBA

Madrass 80x160 ALBA

2 199,00 NOK659.70 punkt.
Skum madrass 140x200 Marina

Skum madrass 140x200 Marina

5 399,00 NOK2069.70 punkt.
Del din kommentar med andre
pixel