mobler24.no
2019-04-06

Hvordan dekker et påskebord

 

Årets påske skal gi meg også mange muligheter! For en stund har jeg samlet inn inspirasjoner, jeg observerer trender og stille meg spørsmål. Gull og marmor, eller rå tre og lin? Ulike farget blomster eller monokrom grønn? Asketiske pussekatter eller ukuelig eklektisisme av påskekransker? En gang jeg ville fortelle deg hva duetter og trioer skulle binde de enkelte elementene i påskebordets innredning, slik at alt ville være en sammenhengende helhet. I dag vil jeg si - følg fri. La det komme til stemmen til den vilt fantasien.Hvis dere elsker du naturlige motiver så mye som glamour-detaljer? Bland etter vilje. Gull vil elske rå lin, ikke mindre enn pasteller, og elegant marmor vil smelte mose, halm og grener. Mine elskede julemotiver er – leir av hay, vannkress i eggskjell, sautebase eller med fargerike skall hengende fra den. Se inspirasjonsgalleriet - kanskje noe vil falle i øynene dine og legge til prakt på påskbordet ditt!

fot. mintyhouse.blogspot.co.uk, creativemaxx.com, diy-decorator.com, style-files.com, stylebyemilyhenderson.com, royaldesign.com, fantas-tisch.blogspot.co.uk, livingathome.de, www.pink-e-pank.de, stylebyemilyhenderson.com, liagriffith.com, apartment therapy

 
pixel
Vis flere innlegg fra April 2019
Del din kommentar med andre