mobler24.no
2019-06-06

Hvordan dyrke økologiske lærmøbler?

 

 

Hvile sett av økologisk skinn er ganske populær. Denne typen møbeltrekk er et slags kompromiss mellom drømmer om lærmøbler og prisen. I motsetning til populær mening kan du nyte slike møbler i mange år. Nøkkelen her er å ta vare på dem ordentlig. Så hvordan renser du øko skinn møbler?

Kjøp her

En hjemmekoselig måte å rengjøre økeskinn på

Hell vann inn i beholderen, og legg deretter litt grå såpe eller oppvaskmiddel til den. Bland alt godt. Ta svampen og legg den i den tidligere tilberedte blandingen, og press den så godt at det ikke dannes vann fra det. Pak øko skinn med en svamp. Til slutt tørk sofaen med en tørr klut eller et papirhåndkle. Rutinemessig rengjøring av miljølærermøbler bør ikke finne sted mer enn to uker fra hverandre. Selvfølgelig, hvis flekker oppstår, bør møblene rengjøres så snart som mulig.

Les mer

Økologiske hudpleieprodukter tilgjengelig i butikkene

Hvis du ikke stoler på hjemmemetoder til rengjøring av øko skinn, kan du kjøpe spesialpleieprodukter som er tilgjengelige i butikkene. Et bredt utvalg av slike produkter garanterer at alle vil finne noe for seg selv. Dette er vannbaserte tiltak, ikke med alkohol, så de vil være helt trygge for møblen.

Kjøp her
Kjøp her

Hva er skal IKKE brukes til pleie av øko skinn?

Ikke bruk vaskemidler som inneholder parafin, alkohol, ammoniakk eller andre kaustiske midler for å rengjøre møbler som dekkes med miljølær. Ikke bruk blekemidler, løsemidler eller rengjøringsmidler. Det er også viktig å bruke vokspreparater. Hvis du ikke overholder disse advarslene, vil ethvert øyeblikk på overflaten av vår sofa vise unødig misfarging, og til og med splitte eller sprekker.

Hvis du ikke stoler på hjemmemetoder, kan du kjøpe spesialpleieprodukter som er tilgjengelige i butikkene. Et bredt utvalg av slike produkter garanterer at alle vil finne noe for seg selv. Dette er vannbaserte tiltak, ikke alkohol, så de vil være helt trygge for møblene.

 
Vis flere innlegg fra Juni 2019

Anbefalt

Del din kommentar med andre
pixel