mobler24.no
2018-10-24

Hvordan man kan lage et perfekt hjemmekontor i 6 trinn ?

 

Trinn 1: Hyllen for papirerene

 

Til tross for at mange dokumenter og papirer er i elektronisk form, foretrekker mange mennesker de tradisjonelle versjoner. Å ha riktig plass til notater eller nøkkeldokumenter, spesielt på hjemmekontor, er et viktig faktor. Avhengig av interiørdesign og innredning er det enkelt å montere et slikt skap på skrivebordet ditt eller på bordet ditt . Husk! Når du bestemmer deg for papirdokumentasjon, må du kontrollere at arkivskapet har minst en nøkkelskuff.

 

Trinn 2: Komfortabel stol

Arbeid hjemme er et veldig praktisk alternativ. Likevel bør man passe på på en komfortabel lenestol i tillegg til en komfortabel design og stemning. Uansett arbeidssted, kan sittende jobben under feil forhold, være svært skadelig for lave ryggraden. En stol med justerbar høyde på armlene, ryggstøtte og lendestøtte er svært viktig.

Trinn 3: Praktisk bokhylle

 

Når du arbeider hjemme, er det mange situasjoner som kan distrahere deg. For å kunne jobbe i stadig konsentrasjon, er arrangementet på arbeidsplassen veldig viktig. Det er verdt å utstyre et kontor med en bokhylle med mange hyller. Deretter vil du alltid trenge nødvendige dokumenter, inspirasjoner eller nødvendige redskaper.

 

Trinn 4: Ta vare på synet ditt

Et element som mange mennesker glemmer om når de ordner sitt hjemmekontor, er belysning. Vanligvis er kontorplassen utstyrt med kontorbelysning som er typisk for kontoret. I boliger må du imidlertid være spesielt oppmerksom på det. Når rommet er godt isolert, er et lite LED-lys nok. Men hvis rommet er mørkt, bør det bli opplyst. Visste du at ... på begynnelsen av 20 og 30 1900 tallet, den kjente psykologen Elton Mayo oppdaget en betydelig innvirkning på effektiviteten av belysning arbeidere.

Trinn 5: Et sted å slappe av

 Når du arbeider, må du også finne tid til hvile. Det vil være best å utstyre kontoret med en sofa eller en svært komfortabel lenestol. Når du går vekk fra arbeidsplassen for et øyeblikk, lukker øynene dine for et øyeblikk, vil hjernen helt sikkert regenerere for å kunne jobbe igjen med høyeste hastighet.

Trinn 6: En passende pult eller et bord

Grunnlaget for et hjemmekontor er et riktig valgt skrivebord eller bord. Dette er den viktigste arbeidsplassen, og det er derfor et bord eller et skrivebord med riktig høyde er grunnlaget. Den harde overflaten er perfekt både for å jobbe på datamaskinen og for å lage håndskriftlige notater.

 
Vis flere innlegg fra October 2018
Del din kommentar med andre
pixel