mobler24.no
2020-06-22

Hvordan ser et perfekt ungdomsrom ut? Se våre beste tips.

Tid fra barndom til voksen alder går veldig fort. Det er en tid som fokusere seg om søke ikke bare etter svar på livsspørsmål, men også etter ens egen stil. Så hvordan skal et ungdomsrom se ut, slik at noen som ikke lenger er barn og ennå ikke er voksen, blir fornøyd med det? Vi presenterer de mest interessante arrangementene i ungdomsrom og svarer på de vanligste spørsmålene knyttet til tilrettelegging av et rom for tenåringer. Se inspirasjonene våre!

Planlegg en plan for ungdomsrom

Å arrangere et ungdomsrom er en virkelig utfordring. Det er ikke lett til foreldre av å planlegge noe, spesielt at tenåring vanligvis har klart definerte forventninger. Er det vanskelig oppgave til deg? La oss gi tenåringsbarnet ditt riktig valg av stil. Det er best å sette seg ned og lytte til hvilke løsninger, farger eller møbler som passer ham. Du kan også be ham til å vise inspirasjoner, f.eks. bilder av rom som han liker. Foreldre kan fokusere seg på "mentalt arbeid" og planlegge rommet slik at det er ordentlig opplyst og delt inn i soner: hvile og søvn, studier, og underholdning. Det må også huskes at den endelige formen på interiøret avhenger av barnets kjønn, interesser, størrelse på plass. Nedenfor foreslår vi hvordan kan du arrangerer et tenåringsrom i forskjellige situasjoner.

Hvordan ordne et barnerom i en boligblokk?

I de fleste familie et barn har det minste rommet i leilighetene. På begynnelse barn trenger bare billig seng, en liten kommode eller små hyller og litt plass på gulvet å leke med. Når du har en tenårene hjemme må du omorgganizere hans rom fullstendig, slik at rommet også må ta imot kolleger.

Hva skal jeg gjøre for å forstørre plassen? En god løsning vil være å velge hvite møbler til ungdomsrommet. Takket dem et lite rom kan virke romsligere. I tillegg kan du enkelt endre style hvis du male veggene på nytt farge eller velge en annen farge for tilbehør. Hvite møbler i et ungdomsrom skal være enkle i form, enkle å rengjøre og ganske enkelt fasjonable. Så gi opp ideen om å kjøpe en typisk veggenhet - modulmøbler vil fungere bedre.

Ungdomsrom med loftseng

Siden ungdomsrommet i blokken vanligvis har små dimensjoner, er det verdt å bruke hvert skrap med ledig plass til oppbevaring. Hvordan gjøre det? Det er flere måter på den, og de mest brukte av interiørarkitekter inkluderer: innebygde skap for klær , samt bruk, f.eks. for åpne bokhyller, vegger med et vindu, som vanligvis forblir tomme. Takket den lagringen vil bli "hengt på veggen", og frigjør plass på gulvet for et skrivebord, stol eller garderobe. En smart løsning på ungdomsrommet er også å kjøpe loftseng. Avhengig av den, du skal få ekstra plass til skuffer eller skap, et skrivebord eller for å plassere en sofa eller madrass til tenåringens gjester(godt eksempel er også et køyseng). Lofseng skal også gjøre at interiøret skaffer seg et moderne, litt "vanvittig" klima som sikkert vil appellere til vårt voksende barn.

Velg hjørne skrivebord for tenåringsrom

Å arrangere et ungdomsrom på loftet er også en stor utfordring. Elementene som forårsaker mest problemer når du ordner et slikt rom, er fasetter, konstruksjonssøyler i midten av rommet og en liten mengde dagslys.
 
Først av alt - på grunn av sollyset, er det verdt å plassere skrivebordet under takvinduet, men vinkelrett på kneveggen slik at personen som sitter ved siden av har utsikt mot rommet. Langs veggene i vinkel er det best å plassere små hyller eller liten kommode, takket være hvilken vi vil få ekstra lagringsplass. Det er også verdt å vurdere å gi opp undertak for å få plass og kunne bruke horisontale takbjelker for å lage en mesanin til en seng, et skrivebord eller bare plass til å tilbringe tid med venner.

Hvordan male et tenåringsrom?

Valget av veggenes farge i ungdomsrommet blir ofte tatt av tenåringer selv. Jenter velger vanligvis rosa farge og gutter ikke veldig originalt blått. Så hvilken farge skal regjere på tenåringsrommet? I sesongen 2020/2021 vil hovedsakelig grå, hvit, svart , samt turkis, lilla og mynte vises. Det er også veldig betimelig å tilsynelatende uoverensstemmende farger. Ordninger med vegger, f.eks. grønn og lilla, er veldig populære. Det må huskes at for tiden beveger går vi bort fra å male alle vegger i samme farge, og løsningenfor unge mennesker vil være å bruke en sterk farge aksent på en av vegg. I dette tilfellet kan du velge svart, marineblå eller sterke farger som rød, oransje, grønn eller gul. Vil malte mønstre fungere på en tenåring? Forutsatt selvfølgelig at de imidlertid vil være "voksne" nok til å bli akseptert av en ung. Geometriske mønstre vil fungere perfekt - f.eks. sekskanter (sekskanter), firkanter, gitter eller sikksekker (chevron).

Ungdomsrom for jenter og gutter

Hver alder har sine rettigheter og behov. Så hva bør du ta hensyn til når du ordner et rom for en tenåringsjente? I denne rom skal ikke mangle nok plass til garderoben. Det er selvfølgelig ikke mulig å skille et rom med garderobeskap i hvert rom. Inni et lite ungdomsrom trenger du å finne et sted for en stor kommode eller kleshenger og et speil. Det kan også være en god idé å sette inn et toalettbord. På den unge manns rommet er det verdt å planlegge ekstra plass til for eksempel spillkonsoll, samt et sted til å trene.

Skandinavisk ungdomsrom

Tenåringsrom kan ikke være kjedelig! Den enkleste måten å dekorere er til å bruke tapeter eller fototapet. Hvilke design bør du velge? Hva skal fungere i et tenåringsrom? Det er nødvendig å legge et korktavle eller et magnetbrett som kunne de finne plass til viktige notater. Mange jenter vil glede seg over lysstrengen, f.eks. cotton balls og ungdomsgutter med graffiti-design på veggene.

Hvordan ordne ungdomsrom på en billig måte?

Det grunnleggende dilemmaet som foreldre til tenåringer er å forene deres økonomiske situasjon med barns forventninger. Slapp av - en flott effekt kan også oppnås uten å investere mye. Alt du trenger er noen smarte løsninger. Imidlertid, hvis du ønsker å puste en ny ånd i dem, er det verdt å vurdere å male dem, f.eks. på en veldig fasjonabel og universell hvit.

Hvis du har en er talentfulle, kan du forberede møbler til ungdomsrommet fra paller. Selvfølgelig er det også verdt å male hele rommet - denne løsningen koster lite, og gir en spektakulær effekt. Hvis en tenåring drømmer om en murstein eller planker på veggen, kan du bruke tapetet . Du trenger heller ikke å investere mye penger i designerbelysning - i dag er 'nakne' lamper, dvs. kabler med en dekorativ flette, med en lampeholder og en interessant lyspære i toppen.

Metamorfose av tenåringsrom

Ofte er det situasjoner der ett rom ha søsken. Selv om det ikke er noen problemer for to tenåringer av samme kjønn, kan foreldre, når det gjelder blandede søsken (forskjellige kjønn eller aldre), ha et problem med å velge riktig, samsvarer med forventningene til hvert husstand og samsvarer.

Før du velge en romstil, det er verdt om tenke hvilke type av seng for søsken er best - to separate senger eller en billig køyeseng. Den første løsningen er god når vi har en stor rom.

Når du ordner et rom for søsken i forskjellige aldre og forskjellige kjønn, er det best å ta et øyeblikk til å søke på Internet eller se på interiørdesignmagasiner. Det er nødvendig å huske at hver av innbyggerne i dette interiøret kunne ha sitt eget PC, sitt eget skap for skattene og helst sin egen garderobe. En god løsning er også å lage en skillevegg eller legge en vegg mellom senger.

 
pixel
Vis flere innlegg fra Juni 2020
Del din kommentar med andre