mobler24.no
2020-03-20

Hvordan velge den perfekte sofaen for stuen - 5 steg

 

 

Å kjøpe en sofa til stuen er et must, selv de minste kan ikke klare seg uten dette behagelige møbelet, der du kan sitte med glede foran TV-en eller ha en middag etter middagen. En godt valgt sofa er et møbel som vil ha mange funksjoner. Hvis du ikke har nok plass til å sette stoler eller puffer i stuen, så vil inviterte gjester sitte på den. Sofaen vil også med hell erstatte lenestolen, og hvis det er en sofa med sovefunksjonen, også en seng. Slike sofaer for stuen er nyttige i små leiligheter, der dette rommet også fungerer som et soverom. En sofa med sovefunksjonen er også en flott løsning hvis du vil sove noen. Det vil også være nyttig etter en krangel - selvfølgelig så snart som mulig. Vi har forberedt deg 5 steg som hjelper deg å velge den perfekte sofaen til stuen:

Først av alt: sofaen som passer inn i stuen

Før du kjøper, kan du tenke på hvordan familien din fungerer og hva du virkelig trenger en sofa til, fordi det kan vise seg at sovefunksjonen du har hatt så langt, den er veldig sjelden brukt og du kan kjøpe en lys sofa. I slike sofaer er det ingen uttrekkbar beholder under, der sofaene er litt tyngre. Når det gjelder konstruksjon, viser det seg at vi ganske enkelt ikke trenger det, og du vil kunne ha en sofa som en sky. Kanskje derimot, sofaen din i stuen på kvelden tar på seg funksjonen til et soverom, så velger du en sofa med sovefunksjonen, som du finner både i hjørnesofaer og i doble sofaer.

Sjekk!

Utformingen av sofaen for stuen

Det andre aspektet som er verdt å være oppmerksom på når du velger en komfortabel sofa for stuen, er utformingen av møblene. Avhengig av din størrelse, hvordan veggene i stuen din er ordnet, hvordan vindusåpningene i stuen er ordnet. Hvis du for eksempel har muligheten til å plassere hornhinnen i denne stuen, velger du enten en hjørnesofa eller for eksempel en dobbel eller trippel sofa som jeg vil plassere lenestoler som jeg vil plassere. Hvorfor er det viktig at det er lenestoler et sted rundt sofaen? Hvis vi ønsker å være vertskap for venner i hjemmet vårt og snakke fritt med dem, er det kjent at en enkel sofa alene ikke vil gi oss en slik mulighet. Det er verdt å plassere motsatte komfortable puffer eller lenestoler som du kan sitte fritt på.

Komfortabel sofa - tredje steg

Den tredje funksjonen i en perfekt sofa er bekvemmelighet, men pass på: bekvemmelighet for hver enkelt av oss kan bety noe annet. Hvis sofaen din, sofaen, hornhinnen derimot har en familiefunksjon, og vi har lyst til å slappe av på den, ser vi på TV, leser bøker om den, da putene og setene våre skal være relativt myke, for å gi oss muligheten for gratis støtte, så veldig behagelig å ligge. Hvis sofaen din i stuen er ganske representativ og du vanligvis drikker gjestejakker der, vil disse setene og ryggene være vanskeligere. Dette er viktig spesielt når du velger en sofa for stuen for eldre mennesker som synes det er vanskelig å bruke et så lite møbel. Myke madrasser er også et problem, det er vanskelig for dem å reise seg fra sofaen. Det er viktig å velge riktig mykhet på setene spesielt etter våre behov. Og for hva denne sofaen virkelig vil tjene oss.

Sjekk!

Fjerde punkt - størrelse

Komfort når det gjelder en sofa er også en riktig valgt bredde og høyde på setet, nå igjen avhengig av hva sofaen vår skal brukes til, bør vi velge disse dimensjonene deretter. Hvis vi liker lavere møbler, som antas å gi inntrykk av å være lette, men likevel ønsker å ha hodestøtte, for eksempel, er en flott løsning muligheten for å bruke en hodegjerde, som vi kan velge bort når som helst. Og her kommer vi til det fjerde aspektet ved å velge den perfekte sofaen, nemlig hardheten, både setet og ryggen. Hvorfor er dette så viktig? Som vi nevnte tidligere, for eksempel, liker ikke eldre mennesker når setene er for myke og når de bare kollapser over dem. Etter 60 eller 70 år har vi vanligvis problemer med ryggraden, vi beveger oss ikke lenger like jevnt som i unge år, det er grunnen til at myke sofaer, litt kollapsende, er dedikert til unge mennesker, familier med barn, bare på steder der de er vant til å roe seg slapper av.


Enkelt sagt, i tilbudet vårt vil du virkelig finne et veldig bredt setehardhet. Vi har et utvalg av skum seter i europeisk komfort i første og andre grad. Vi har valg av seter basert på det såkalte fjærsystemet; vanligvis er denne formelen oftest funnet i sofa til stuen, som er som sovesofaer. De brytes ned for å sove og tar på seg funksjonene til en seng, det er der vårløsningene oftest brukes. Samme med ryggene - vi har ryggstøtter som er ganske stivere, noe som for noen kan være veldig viktig. Vi har også ryggstøtter som er veldig myke, med en såkalt svamp. Fordeler er utvilsomt selve komforten ved å sitte på et slikt sete og lene seg, ulempen er at de ofte er krøllet og vi trenger å nærme oss ofte og forbedre overflaten.

Kvaliteten på sofaen til stuen

Det femte punktet er kvalitet, og vi snakker om møbelkvalitet og møbeltrekk, fordi de er veldig viktige. Vi vet alle at en komfortabel sofa vil tjene i mange år, eller i det minste noen få år, noe som ikke er så opplagt i disse dager. Vær veldig oppmerksom på kvalitet, fordi den vil avgjøre om du vil kunne bruke møblene dine over lengre tid og mest av alt komfortabelt. Produsenten har selvfølgelig innvirkning på kvaliteten og hvordan han produserer møbler, men også møbeltrekkene som ble brukt til å lage sofaen vår. Det er mye valg her, avgjørelsen er din, men vi anbefaler en beisresistent sofa og veldig enkel å rengjøre. Spesielt hvis du har en hund eller et lite barn. Selv om noe smitter over oss, hvis det er en sak knyttet til en sølt kaffesaft eller bare tegninger av et barn, trenger vi ikke å bekymre deg for det i det hele tatt. Vi anbefaler også skinnsofaer - for de av dere som liker interiører som er karakteristiske, stilige, elegante, er det skinnbekledning på sofaen som vil være den rette.

 
Vis flere innlegg fra Mars 2020
Del din kommentar med andre
pixel