mobler24.no
2019-04-08

Hvordan velge Entremøbler? Ekspertens råd.

 

 

 Hvordan velge Entremøbler?

 Gangen er utstilling av huset. Vanligvis er det ikke mye plass der, derfor, når du arrangerer dette rommet, er det viktig å tenke nøye på hvilke møbler vi vil plassere i der. Design entremøbler kan være funksjonell og vakker, hvis vi bare legger litt arbeid i designen. Det er også verdt å tenke på møbler til størrelse - det vil si passe inn i rommet med populære skyve garderober.

 Entremøbler  er møbler som trenger intelligent ved bruk hvert centimeter av beskjeden størrelse i gangen din. Skap eller skap med skyvedører  gir mulighet til stor lagringskapasitet både til klær og andre ting. Viktig del av gangen er skoskap og kleshenger til jakker eller veske. Fint å ha også et møbel hvor man kan legge nøkkel eller et brev.

 


KLESHENGER

KONSOLLBORD FELICITY

 

KONSOLLBORD RIPIANO

Hvilke Entremøbler til gangen blir det beste?

 Møbler til gang i tillegg til å være funksjonell, kan også være et ekstremt attraktive visuelt. Alt du trenger å gjøre er å dekorere det ordentlig. Alle møbler til hallen skal danne en sammenhengende helhet, samt blande med fargen på veggene og gulvet. Hvordan gjør du det med smak? Fin og moderne idee er å legge polstredpaneller på vegg som vil gi karakter i rommet. De kan være plassert over skoskap eller benk og på den måte har du både original vegg samt myk støtte til ryggen. Du skal gjerne kjøpe entremøbler med elegant moderne stil, da er nok å legge ned en vase med blosmster eller fin skål og interiøret vil være vakkert fra det øyeblikket du kommer inn i huset.

POLSTREDE VEGGPANEL 

Hvilke inngangsmøbler velge ?  Hvis vi bare har en slik mulighet, er det verdt å designe en romslig, garderobe i gangen. Dette er et ekstremt praktisk møbel som ikke bare kan beholde jakker, strøk eller vinterklær, men også alle typer husholdningsapparater. I skapet kan du med hell skjule støvsugeren, moppen eller tørketrommel.En velutstyrt garderobe kan være en bemerkelsesverdig interiøret  og kan ha et speil som ekstra utstyr. Dette vil være en bemerkelsesverdig dekorasjon av gangen din.


Entremøbler til gangen. Den neste obligatoriske stillingen til gangen er skoskap som kan stå separat eller med sett sammen med skap til klær. La oss prøve å bruke hele rommet så mye som mulig. Velvalgte elementer gjør rommet attraktivt for øyet. Det blir mye lettere med benk eller stol eler selv skoskap for å sitte og bytte sko.  Et viktig element i gangen er speil. Det kan være del av garderobeskap, eller henge på vegg separat hvis vi ønsker å ha en stilig ramme. Den enkleste måten er å kle deg når du ser deg selv i speilen. Det er verdt å sette i hallen også et stativ for paraplyer, noe som er spesielt nyttig om høsten og vinteren. Selv en liten plass i gangen er god å bruke til maksimalt.
SKOSKAP

 

ENTREMØBLER-SKOSKAP MED SPIEL LUNA

Gangen er ikke den enkleste plassen når det gjelder innredning. Problemet er mangel på et vindu, uregelmessig form, liten størrelse og det faktum at det er en dør og noen ganger også trapper i gangen. Gangen må ofte spille mange funksjoner, og derfor må settes inn mye  utstyr i det. Derfor bør møbler i gangene velges for ikke å forstyrre rommet, og samtidig skal det være veldig romslig og nyttig. Det er nødvendig å designe vårt gang slik at rommet vi ser først etter å ha kommet inn i huset ser fint ut, det var koselig, elegant og komfortabelt. Det er også viktig at gangen ikke er stilistisk løsrevet fra resten av leiligheten.

En lang og smal gang

 Utvide optisk lang og smal gang er ikke en enkel oppgave. Du kan imidlertid forbedre ergonomien ved å bruke flere løsninger. Eksempel er å velge riktig farge for veggene. Det er best å satse på lyse farger som gjør at rommet ser større ut. Bakgrunnen kan også brukes i vertikale striper som strekker seg i indre optisk. Denne effekten vil gi møbler plassert på begge sider av rommet og alle typer ornamenter av veggene - malerier, eller mini galleri av familiebilder. Den grå gangen, brutt med hvite møbler, ville se interessant ut. Det er viktig at i gangen møbler som sko skap eller hyller var ikke for stor og tilpasset den plassen vi har. Du kan velge f.eks. konsolbord som har ikke mye bredde og gir bæde praktisk og pent utstyrt i gangen.

 Den moderne skoskap er ideell selv i en liten gang. Selv om den er liten, har den alle nødvendige elementene i hver garderobe. I den sentrale
delen av settet er det praktiske kleshengere for jakker og strøk. Den øvre delen av panelet med kleshengere er kronet med en funksjonell hylle for tilbehør. I tillegg vil et praktisk skoskap med to hyller elegant dekorere interiøret og legge til et preg av friskhet. Stående skap montert på et felles panel med resten av møblene satt på gangen er utstyrt med en rad med store hyller. Forsiden av skapet er dekorert med et speil som lar deg se før du drar. Garderobe tilgjengelig i den mest fasjonable fargepaletten, takket være det du enkelt kan matche den til hver interiør.

 

ENTREMØBLER-SKOSKAP MED SPIEL STELLA

 

 

ENTREMØBLER-SKOSKAP MED SPIEL GREEN

Gang med liten størrelse

 En liten gang kan forstørres ved å male veggene hvit, beige eller krem og henge en speil. Slike løsninger vil gjøre plassen mindre symmetriske, uregelmessige vegger gjør ar gangen vil virke større enn i virkeligheten. Gangen vil også forstørre alle slags skinnende overflater samt de med lyse farger. Denne løsningen er ikke bare praktisk, men lar deg også få en svært elegant og fasjonabel effekt.

 


 Garderobeskap med skyvedører og speil optisk lyser rommet. Garderobeskap er ikke bare plass for forskjellige ting utenfor klær  men også en stilig møbel som gir at rommet er pent og har karakter selv om er det stor på 200 cm høyde. En fasjonabel garderobe vil gjøre gjestene velkommen moderne og romslig interiør.

 

DENTRO

______________________________________________________________________________________________________________

 

 

 ARIA I

 

______________________________________________________________________________________

 

ARTI AR-05

 Hva bør huskes når man innreder en komfortabel gang?

 Det viktigste er å inredde de møblene som er mest praktisk i gangen. Hvis vi har mulighet å sette inn stor garderobeskap er det fint, for da har vi både plass til klær som jakker, sko men også småting som luer, hansker, kanskje liten kofferten til reise. Ofte er det ekstra plass over skapet i tillegg. Belysning er også viktig, du kan ha både belysning fra takket men også som ekstra utstyr fra skapet, eller du kan ha lys montert på veggen. Alle lamper skal visuelt forstørre rommet og gi det ønsket karakter. Det bør også sikres at ordren hersker i gangen. Når plassen er liten, kan selv den minste uro forstyrre den nøye utviklede designen. Møbler til gangen skal ordnes på en slik måte at alt er til stede, mens gangen ser ut til å være godt gjennomtenkt og funksjonelt. Gangen er det første del av huset som bør gjøre et godt inntrykk på oss.

Funksjonell og vakker Gang - det kan oppnås

 Som man kan se, noen tips, forslag til entremøbler og du kan få litt inspirasjon å inredde gangen. Alt spørs om stilen du liker, plass du har men det viktigste aspekter er praktisk, rent og pent gangen med litt pynt.

 
Vis flere innlegg fra April 2019

Anbefalt

Garderobeskap hvit 2D STORY

Garderobeskap hvit 2D STORY

5 399,00 NOK1619.70 punkt.
Hvit garderobeskap med skyvedører AR-05

Hvit garderobeskap med skyvedører AR-05

9 999,00 NOK2999.70 punkt.
Svart TORSBY kleshenger

Svart TORSBY kleshenger

2 799,00 NOK1 999,00 NOK
Del din kommentar med andre
pixel