2019-09-04

Hvordan velge et godt bademøbler?

Hvordan velge et godt bademøbler?

Vanligvis gjør den lille størrelsen på badet å skape en funksjonell, men minimalistisk dekorasjon en stor utfordring. Derfor er det verdt å sjekke hvordan du skal utstyre et bad med passende bademøbler.
Før vi begynner å skape den perfekte utformingen av badet vårt og velg passende møbler og innredning, må vi nøye måle rommet. I begynnelsen av eventyret som er knyttet til enheten i dette rommet, må du ta hensyn til hvor badet eller dusjen skal ligge, samt toalettet og bassenget. Disse er determinanter som er nødvendige for å velge riktig badmøbler - takket være dette, vil vi vite hvor mye plass vi har tilgjengelig.

Sjekk

Hvilke bademøbler?

Kvaliteten på baderomsmøbler er svært viktig. Hvorfor? Vel, badet er et rom som er utsatt for de daglige effektene av vann. Derfor bør baderomsmøbler være ekstremt slitesterk og motstandsdyktig overfor fuktighet. I dag er moderne baderomsmøbler skapt for å overleve de vanskeligste forholdene. Møbeltavler er ofte motstandsdyktige mot riper, bukser og fremfor alt fuktighetsbestandige. Det er også trebaderomsmøbler på markedet, som til tross for skinnene er ideelle for slike rom. Treet som brukes til produksjon av baderomsmøbler, vil tjene oss i mange år og vil ikke være redd for vanndamp eller fuktighet - de er godt beskyttet og impregnert. I tillegg gir baderomsmøbler interiøret en koselig og luksuriøs karakter, noe som sikkert vil resultere i langvarig tilfredshet med bruken.

Sjekk

Moderne bad

Glans eller matte? Enten vi velger møbler laget i glans eller i en matte, bestemmer karakteren og stilen på det innredede rommet. Baderomsmøbler i glans er ofte valgt for moderne interiør, mens de i matta for mer dype og klassiske arrangementer. De er tilgjengelige i hengende og stående versjoner, som passer perfekt til det angitte rommet.

I butikken vår finner du mange forskjellige baderomsmøbelkolleksjoner. Bali høye skap, Ibiza hengeskap eller moderne baderomsmøbler i Brooklyn loft stil

IBIZA er en ekstremt moderne samling av møbler, fortryllende med en elegant og raffinert finish. IBIZA skap kan monteres på veggen, noe som gjør det ikke bare mulig å oppnå effekten av lyshet, men også forenkler rengjøring av badet. IBIZA baderomsmøbelserien er det perfekte valget for alle som ønsker at badet skal skille seg ut. Baderomsmøbler fra IBIZA-serien er en veldig god løsning for små bad, du kan velge de rette elementene og skape en koselig atmosfære etter eget skjønn. Alle hengsler og guider i IBIZA - settet har et stille lukkesystem. IBIZA serien karakteriseres ikke bare av utseende og detaljer, men også av funksjonalitet. Alle skap er designet for å imøtekomme alle nødvendige elementer på badet.

Enkle, stilige badmøbler, høyglanset laminat tilgjengelig. Et sett BALI møbler på badet er et attraktivt sett med møbler komposisjoner sammensatt av flere praktiske skap. Laminerte fronter med PVC-folie. Kroppene er bare i matt laminat. Møblene er designet spesielt for bad, derfor er skap laget av spesielle materialer som er bestandige mot fuktighet. Du kan montere døren med åpning fra høyre eller venstre. En god løsning for deg som har lite plass.

Hvit baderom? ACTIVE er en ekstremt moderne samling av møbler, fortryllende med en elegant og raffinert finish. Active skap kan monteres på veggen, noe som gjør det ikke bare mulig å oppnå effekten av lyshet, men også forenkler rengjøring av badet. Active baderomsmøbelserien er det perfekte valget for alle som ønsker at badet skal skille seg ut. I Active-serien har vi valg av to størrelser av servantskap 60 cm bred og 80 cm bred. Alle hengsler og guider i Active - settet har et stille lukkesystem.

Modernitet, enkel form og stil er bare noen av kjennetegnene til Brooklin baderomsmøbelsamling. Samlingen skyldes moderne og industrielt design en tidløs kombinasjon av metall og tre. Passer perfekt til moderne, loft og industrielt interiør.

Funksjonelt badmøbler

Baderomsmøbler er et flott supplement til interiøret. De er også et flott sted å lagre de mest nødvendige tingene - kosmetikk, håndklær eller rengjøringsmidler. De bidrar til å holde orden og orden på badet, da de ofte er utstyrt med romslige skap og skuffer.

De kan også ha nyskapende teknologier, som for eksempel systemet med ukontrollerbare åpningsfronter - "push for open" som består i lett å trykke på frontene for å åpne skapene.

Det er mange muligheter, bare en god plan og riktig utvalgte badmøbler.

Husk også at veldig stor betydning på badethar også en vel tilpasset lys. Disse kan du også finne i netbutikken vår på mobler24.no

 
pixel
Vis flere innlegg fra September 2019

Anbefalt