mobler24.no
2019-06-11

Ideer for å arrangere et lite bad

Ideer for å arrangere et lite bad

Har du problemer med å møblere et lite bad? Leter du etter løsninger som hjelper deg med å finne et sted for alt du trenger? Les tips om hvordan du kan ordne et lite bad for å få plass. Spesielt beboerne i boligblokker vil nyte godt av våre råd.

Badet som et sted for avslapning

Badet er ikke bare et vesentlig element i hjemmet som vi bruker hver dag. Det kan også bli vår oase av hvile etter en hard dag. Både badekar- og dusjentusiaster kan ordne plassen sin på en vakker måte. Selv om loftstilen med sorte elementer og tilbehør for tiden er like moteriktig, gir hvit kombinert med tre inntrykk av renslighet, fred og assosieres med et SPA. Tryll frem stedet for avslapning på ditt eget bad.

 

 

ARUBAIdeer for å arrangere et lite bad.

  • Bruk lyse farger for fliser på veggen som visuelt vil øke plassen
  • Gulvet kan også være lyst, men velger du treimiterende fliser vil også badet bli varmere og få en elegant stil.
  • LED-belysning på gulv eller vegg bak badekar eller dusj vil gi badet en elegant karakter
  • Et vertikalt, langt gulvspeil vil visuelt forstørre og lysne opp badet
  • Et innglasset dusjkabinett uten dusjkar, eller et langt badekar med glassskjerm som lar deg ta en dusj, er en flott aksent som ikke belaster rommet
  • Velg hengende møbler som ikke vil overvelde gulvet og som også gjør det lettere for deg å rengjøre gulvet. Møbelkolleksjonen ARUBA er en flott løsning.
  • Du kan velge mellom det vertikale ARUBA-skapet samt mindre ARUBA hengeskap, samt et skap under servanten som vil romme mye tilbehør. 

 

ARUBA 821 

 

  • Skap ekstra lagringsplass ved hjelp av det innebygde trikset over vaskemaskinen med hyller og skap. SANA skap.

SANA

 

  • Hvis denne plassen tillater deg, kan du gi badet ditt en elegant karakter ved å plassere en moderne kleshenger på gulvet DUO.

 

 

DUO 

 

Som du kan se, er det mange triks som lar deg ordne et lite baderomsinteriør og gi det en stilig karakter. Heng fine håndklær, plasser lys ved badekaret eller lykter på gulvet ved siden av en grønn blomst, så blir badet ditt til en koselig oase for kveldsavslapping.

Vis flere innlegg fra Juni 2019

Anbefalt

Baderom høyskap hvit Sana

Baderom høyskap hvit Sana

2 599,00 NOK1 619,00 NOK485.70 punkt.
Frittstående håndklestativ svart DUO

Frittstående håndklestativ svart DUO

1 899,00 NOK569.70 punkt.
Del din kommentar med andre
pixel