mobler24.no
2019-09-16

Interiør inspirasjon 2022 - hva blir moteriktig i 2022?


Bak oss er de viktigste messene i verdens interiørdesign, som hvert år er et barometer for kommende trender innen design. I Köln, Milano, Bologna, London eller Warsaw kunne du se stands som bruker etterbehandlingsmaterialer, møbler og tilbehør, som vil være moteriktig i 2022. Hvordan ordne plass i tide? Hvilke farger ble annonsert med årets farger 2022? Hvilke trender fra tidligere sesonger er bedre å si farvel, og hvilke vil fortsette å vises i de mest interessante prosjektene til interiørarkitekter?

Pasteller, naturlige farger og sterke aksenter - inspirasjon interiør 2022

De siste årene har interiørdesign vært fokusert på farger. Dette vil ikke endre seg i løpet av de kommende månedene der vi vil kombinere nye fargetrender i 2022 med de som er kjent fra tidligere sesonger. Den viktigste og siste trenden vil være bruken av pastellfarger, for eksempel lys syrin, celadon, lys gul eller støvete og hvitblå. De kan være en bakgrunn for andre lyse farger, samt et ideelt grunnlag for å introdusere sterkere farger. Blant fasjonable farger vil det også være varme og nøytrale naturlige nyanser som bidrar til avslapning og refleksjon.

Farge og interiør - årets offisielle farge

Blant dem de mest populære vil være aprikos nyanser - alle derivater fra det valgte året Pantone 16-1546 Living Coral. "Bekreftende, energisk, omgjengelig, spennende, oppmuntrende til bekymringsløs aktivitet, legemliggjør vårt medfødte behov for optimisme og gledelig søk" - dette ifølge Pantone Living Coral Institute.


I anledningen til å velge den mest fasjonable fargen fra 2022 inngikk Pantone samarbeid med Tribute Portfolio - en boutiquehotellkjede eid av Marriott, og sammen opprettet de en uvanlig pop-up på Royal Palm South Beach Miami Resort. Installasjonen fungerer fra i dag som en del av Miami Art Week. Etter noen dager vil den bli overført til andre steder i verden - senere vil du kunne se den i Nederland.

Interior design i rosa nyanser

Blant fargene som allerede vises i interiørdekorasjon, og som fortsatt vil forbli i tide, må absolutt nevnes rosa nyanser. I de siste arrangementene så langt blir populær tusenrosa erstattet, imidlertid med skitne, lyse og pulverformede nyanser referert til som rødfarge. Svart vil også bli brukt (spesielt til kjøkkenmøbler eller bad i spa-stil) og intense farger av edelstener, inkludert rubinrød (burgunder), smaragdgrønn, mørk lilla ametyst eller dramatisk safir marineblå.

Når du kjenner fargene i 2022, er det verdt å vite hvordan du bruker dem innendørs for å lage et fasjonabelt interiør stue kjøkken eller interiør soverom . De modigere kan, i samsvar med de forventede trender for 2022, bestemme seg for å bruke fargen ikke bare på veggene, men også, f.eks. bare i deler av rommet, i taket. Et veldig bra trinn vil være å lage et rom i en farge, dvs. bruk av en spesifikk fargepalett på veggene så vel som i møbler og tilbehør. Dette vil gi deg et koselig og smakfullt interiør. Barne interiør i rosa nyanser er også en god idé. Å velge den rette, type lilla, vil være flott selv i et gutterom.


Billig interiør nettbutikk - fasjonable hus for lite penger

Hvilke farger vil være utdatert i 2022? Kaldgrå vil gå av moten, så populær og lik i mange år, noe som gjør interiøret - skaffer seg en asketisk og minimalistisk karakter. Den vil også avvike fra å male med den særegne fargen på bare en vegg. Hvis du ønsker å bruke sterkere farger moteriktig i 2022, f.eks. rustende rød, sennepsgul eller mørkegrønn, er det verdt å dekke veggene med pastellfarger og lage geometriske malerier på dem, for eksempel sirkler, halvsirkler, rektangler eller trekanter. I mobler24 finner du møbler som vil fungere godt med alle regnbuens farger.

Sjekk!

 

Sjekk!


Return to roundness - billig interiør på nett 2022

Når det gjelder fasjonable møbler i 2022, er det vanskelig å finne spektakulære forandringer sammenlignet med det som var populært i tidligere sesonger. Imidlertid er det flere trender som - etter interiørarkitekter og designere - vil styrke seg i løpet av de kommende årene. De enkle, kantete møblene til spillet kommer med runde møbler, spesielt forbundet med interiør arrangert på 1970-tallet. Den fasjonable stue interiør vil helt sikkert bli fylt med avrundede lenestoler, bøyde trestoler eller runde bord eller sylindriske salongbord. For sofaer vil modeller med mørk, fløyels polstring, så vel som skinnsofaer i stil med midcentury modern i varme, karamell- og sjokoladeskjermer være fasjonable fra tidligere sesonger.

Sjekk!


Nettbutikk interiør - stabile og massive faste stoffer

En annen møbeltrend i 2022 vil være forlatelse av modeller på tynne trebenpinneinsekter (karakteristisk for skandinavisk interiør eller årgang). De vil bli erstattet av metallunderlag, men ikke i loftversjonen, dvs. malt svart, men krom, messing eller malt gull. Et interessant alternativ vil også bli stadig mer tilgjengelig i produsentenes tilbudsmøbler uten ben, dvs. knebøyde sofabord eller kommoder i form av en sylinder, kuboid eller kube. Interessant er at fasjonable møbler 2022 vil være laget ikke bare av ekstremt elegant mørkt tre (for eksempel valnøtt eller ibenholt), men også av metall, terrazzo eller stein (f.eks. Mørk marmor).


Terrazzo og stein er fremdeles inkludert - interiør tips

Terrazzo, nevnt tidligere, kjent i utlandet som terrazzo, var ekstremt populær i Norway på 1970- og 1980-tallet, da den ble brukt til gulv og vinduskarmer. I dag er det symbolet for stilen til det norske folk for mange. Helt feil. I 2022, akkurat som for et år siden, er terrazzo en hot interiørdesigntrend, og verdensberømte interiørarkitekter og fliseprodusenter beviser at riktig bruk i interiøret kan gi det en luksuriøs karakter. Blant de fasjonable flisene i sesongen 2022 vil det ikke bare være terrazzo i nyanser av varm grå, rosa eller beige, men også modeller laget av naturlig marmor (spesielt mørk og blank) eller etterligne natursteiner.

 

Sjekk!


Interiør 2022 - bad for medalje

I bad interiør i 2022 kan det også fremstå som håndlagde i fjor håndlagde, ideelle fliser med naturlige farger og uvanlige formater, mosaikker med metalliserende belegg, fliser med blomster og 3D-romlige fliser. Moderne bad i henhold til dagens trender? En håndfull tips finner du HER. På den annen side vil de erstatte sekskantede fliser, ensfargede trekantede fliser, fliser med asymmetriske, geometriske mønstre og med spor, de såkalte skjøtene. Tips til hvordan du ordner et lite bad på en moteriktig og klok måte - velkommen til KLIKK!

 

 
pixel
Vis flere innlegg fra September 2019

Anbefalt

Velour hjørnesofa cream venstre Marozzo

Velour hjørnesofa cream venstre Marozzo

20 899,00 NOK6269.70 punkt.
Tv benk med skuff metallben Enjoy OUTLET

Tv benk med skuff metallben Enjoy OUTLET

3 099,00 NOK1 899,00 NOK569.70 punkt.