mobler24.no
2019-01-08

Minimum av farger i interiørdesign

 

Hvit, grå og blå- selv om disse fargene er tilknyttet med stramhet og enkelhet, kan ordninger med deres bruk være svært interessante, noe som gjør rommet elegant og likevel behagelig.


 

Farge design

 

Det viktigste aspektet av interiøret er komfort, det er med og bestemmer funksjonaliteten i rommet. Komfort er jo  like viktig for trivsel i et bestemt rom der utformingen er basert på de brukte fargene. Når det kommer minimalisme som brukes i interiørdesign, så legges det vekt på å gi så mye brukbart plass som mulig, blant annet ved å begrense mengden utstyr og dekorasjoner, samt å bruke farger som optisk forstørrer interiøret. Grunnlaget for det minimalistiske arrangementet er tre universelle farger: hvit, grå, blå. Disse fargene gir mange arrangementsmuligheter ved å kombinere dem med andre farger. De kombinerer også perfekt med hverandre, slik at du kan lage originale arrangementer som passer både tradisjonelt og moderne interiør.

 

Tidløs hvit

Av de tre minimalistiske fargene er hvit fortsatt den mest populære, som er tilknyttet med eleganse. Dette gir en følelse av god plass og passer perfekt sammen med andre farger. Den kan kombineres med pastell nyanser (til og med veldig lyse ) eller intense (veldig uttrykksfulle) nyanser. Fordi hvitt er en ekstremt kald farge, kan det gjøre interiøret veldig stilig til tross for dette skjer. Den dekker innvendige flater (vegger, tak, gulv) og er også fargen på møblene. Imidlertid er denne løsningen sjelden brukt. Oftere er det snøhvit som brytes med aksenter i varmere nyanser, noe som gjør det stramme, lyse interiøret mer behagelig. En populær løsning er å male en av veggene (i tilfelle alle hvite områder) med en intens farge (f.eks. Rød). En meget elegant hvit utseende er bare litt bryter med tre aksenter, som en bordplate eller bokhylle. Hvitt interiør med møbler laget av mørke slags av tre t er perfekte. Selv om den hvite optisk forstørrer interiøret, plasseres den på vegger både i små og store rom


 

Nyanser av grå

I liknet med hvit, kan også bli sammensatt med andre farger på grunnlag av kontrast. Valget av ekstra farge bestemmer slags av gråtonen (mørk eller lys), med farger som blå, gul og grønn, anbefales mest. Interiør med gråvegger og hvite møbler ser veldig bra ut - en ideell kombinasjon for moderne arrangementer. Arrangement med bruk av grått er perfekt for romslige rom, spesielt i lofter, som ifølge ideen skal opprettes på grunnlag av gamle varehus eller fabrikker (ofte er de imidlertid arrangert for loft av leilighetshus). I slike interiører gir veggene vanligvis inntrykk av at de bare er dekket med gips (det kan være dekorativt gips). Hvis de er malt grå, kan en jevn overflate være diversifisert med en grov tekstur.

 

Blå av Ren himmel

Den blå fargen introduserer elementer av naturen til rommet, og derfor kan den være sammensatt med nesten alle de riktige fargene. Som himmelens farge harmoniserer den perfekt med bronse, der møbler vanligvis finnes. I kombinasjon med hvit gjør interiøret ekstremt elegant. Den blå fargen er svært allsidig, fordi den kan være grunnlaget for moderne og tradisjonelt interiørdesign. Avhengig av intensiteten i fargen, vil den være perfekt i et klassisk hjem, en moderne leilighet eller til og med en hem

 
Vis flere innlegg fra Januar 2019

Anbefalt

Del din kommentar med andre
pixel