mobler24.no
2019-06-19

Moderne Vitrineskap - hvilken å velge?

 

Moderne vitrineskap glass til stuen er møbler som imponerer med sin elegante form og lar deg vise alle hjemmelagde skatter. Hvis du vil legge adelen til et salongarrangement, er det verdt å ta en nærmere titt på dem. Vitrineskap glass er et ideelt møbel hvor vi kan sette sammen ting og vise dem samtidig. Det kan også bli et interessant tillegg til andre møbler i vårt hjem. Du kan lagre ikke bare en servise, men også ulike suvenirer, bilder og til og med bøker. Det er ikke lett å velge et funksjonelt og solidt sted. Vi må tenke på typen glass, tre og andre problemer. Derfor har vi utarbeidet en kort veiledning på hvilket område du skal velge.

Hva å sette på Vitrineskap?

Vitrineskap glass til stuen lar deg vise varer som vi er spesielt stolte av. Det er åpenbart at vi ikke vil sette inn dem i bibliotekets samlinger eller tilfeldige dekorasjoner. Romsiden fokuserer mottakernes oppmerksomhet, så la oss sørge for at utstyret harmoniserer med stilen på rommet. Hvis vi er inspirert av stilen på 60-tallet, la oss legge vekt på det med din favorittkopp eller figur. Hvis vi foretrekker minimalisme, la oss sette på enkle dekorasjoner med geometriske former og kontrasterende farger. Ikke glem individuelle aksenter, for eksempel bilder, eksamensbevis, dekorasjoner - glasset vetrineskap er tross alt representativt! .

Vitrineskap med led 60 hvit høyglans Arco

Smalt vitrineskap ARCO er et interessant forslag til et sett for stue eller stue. Den originale samlingen av møbler som gjør interiøret ditt moderne og stilig. Alt dette takket være glansen på fronter, brutt med eik kontrasterende aksent. Hver blokk har blitt forsiktig raffinert både estetisk og funksjonell. Systemet skiller seg ut takket være den originale form og utvalgte farger. En utrolig smal nettside i høy glans.

Kjøp nå!

Vitrineskap kjøkken - servise display

Stedet for vakkert servise og elegante sett med kopper er et klassisk glassvindu. Det er vanskelig å forestille seg en bedre måte å vise familieporselen på enn å sette den bak glasset i midten av kjøkkenet eller spisestuen. Blant de mange modellene av nettstedene finner du både klassisk, laget av edelt tre, så vel som moderne, ferdig i hvitt. Kjøkkendisplayet bør harmonisere med resten av interiørmøbler og ikke kuttes stilistisk fra resten av rommet. Vitrineskap hvit vil fungere i ethvert rom - kjøkken, spisestue, stue eller til og med bad! Et baderomsskjermbilde er en god ide for folk med et stort rom - du kan lagre dekorative parfymeflasker, luksus kosmetikk, duftende stearinlys osv. Hvis du liker å eksperimentere, kan svart vitrineskap også brukes hjemme. Som de fleste modeller har et innebygd bunnskap, kan vi sette håndklær og andre toalettsaker der. Lite vitrineskap er et interessant alternativ for innebygde skap og glasshyller.

Vitrine glass Basic

Sort vitrineskap Basic er Skjønnhet og modernitet - disse ordene beskriver nøyaktig dette unike møbelet. Et dobbelt sted fra BASIC-samlingen vil gi deg muligheten til å vise ditt hjem knick-knacks på en interessant måte. Den høyeste kvaliteten på håndverket er kombinert med fasjonable design - effekten er fantastisk!.

Kjøp nå!

Glasskap - hva skal du velge?

Glasskap kan være et helt glassert møbel, inne som det er glasshyller, og delvis glasert. Det sistnevnte alternativet virker mer funksjonelt - i det lukkede bunnskapet kan du med hell lagre servise, duker og annet daglig tilbehør. Et glassvindu gir ikke en slik mulighet, som bare oppfyller en dekorativ funksjon. Når du velger et romområde, er det verdt å ta hensyn til belysning. Leket med lys gir deg muligheten til å skape skjønnheten til gjenstander utsatt bak glasset og legge til en helt unik karakter. Det er også en smart erstatning for ekstra belysning, for eksempel en stativlampe. Finish stilen på nettstedet er like viktig. I interiøret innredet i en retrostil, kontrolleres stedet på bøyde ben, tungt glass og lett. For moderne stuer og kjøkken, anbefales en massiv tremodell, med en relativt massiv holdning som ikke skiller seg ut fra andre møbler.

Vitrine Toledo 05

Høy moderne vitrineskap Toledo er et stykke møbler inspirert av minimalistisk stil. Delvis glasert front passer perfekt med den skinnende hvite døren. Monokrom design bryter elementene og håndterer i fargen på Sanremo Oak. Den enkle formen på møbler er understreket av horisontal fresing som gir inntrykk av en segmentert dørkonstruksjon, samt intern LED-belysning. På siden finner du to glass og fire fulle hyller.

Kjøp nå!

Vitrineskap tilbud

De nåværende veggene er ikke lenger som møbler fra gamle dager. De fleste av husene og leilighetene ble en gang styrt av sett med sammenkoblede skap, skuffer og hyller, som ofte skapte en full vegg av stuen. I dag består veggen av flere separate møbler, som kan konfigureres fritt. En av elementene i en moderne vegg enhet er romområder. De ser ut som vegghengt vitrineskap samt et stående sted. Ofte, i ett sett med møbler er det begge versjoner som kan settes fritt, for eksempel på begge sider av TV-bordet. Det er også hjørne vitrineskap, som spesielt i større rom kan være et interessant tillegg til et standard sett med møbler. Stueapparater kommer i forskjellige størrelser. Det kan være smalt vitrineskap, høyt, enkeltdør eller bredt, to-dørs. På markedet finner du nettstedene fra møbelbrettet i både matt og høyglanset finish og vitrineskap eik. For tiden er tilbudet av nettsteder på markedet så rik at hver kunde vil finne noe som passer for hans salong. Hvit Skjenk er veldig populær, som passer perfekt til alle arrangementer.

Vitrine Marco hvit/svart med glass og led

Original og moderne design betyr at systemet passer inn i ethvert interiør. Ved å bruke enkle former og klassiske farger, er disse møblene perfekte for stua og stue. Vitrineskap hvit laget av høy kvalitet laminert brett. Fronter er laget i hvit glans. Led lys til vitrineskap gratis.

Kjøp nå!

Hvitt vitrineskap med belysning som dekorativt element

Den karakteristiske egenskapen til nettstedet er glassfronten, ofte også med glasshyller inne. Når du velger vitrineskap, er det verdt å ta hensyn til muligheten for å kjøpe energieffektiv LED-belysning. Glassvinduer med opplyst interiør er svært effektive. Glasset plassert i det, opplyst med varmt lys, får en interessant og elegant karakter. Det er verdt å nevne de forskjellige belysningsfarger. I dag kan fargene på lyset på stedet velges fritt, slik at det passer innredningen og smaken av husstanden. Et slikt tett sted kan ikke bare være et effektivt møbel, men også en ekstra kilde til delikat lys, spesielt om kvelden. Det er verdt å ta hensyn til, fordi salongen er et sted hvor vi tilbringer en betydelig del av dagen.

Vitrine Hector skjenk skap kommode glass høyglans

Hvitt vitrineskap fra HEKTORs møbelsystem er rik på alle slags anlegg for brukeren, som har til formål å gjøre kjøp av hver av blokkene maksimalt tilfredsstillende. Øyeblikkelige hvite, glansfulle fronter med høy glans sammen med glaserte steder vil forstørre og gi mer lys til rommet, og avrundede kanter sikrer deres trygge bruk. Håndtakene som er bygd inn i møblene, former deres interessante og moderne design. Vetrineskap Den stille lukkefunksjonen gjør bruken av dem enda mer behagelig. Membranfolien garanterer langvarig beskyttelse av møbler for å opprettholde sine visuelle egenskaper. Samlingen er tilgjengelig vegghengt skap.

Kjøp nå!

Vitrineskap - du må ha det!

I butikkens tilbud finner du mange modeller av steder for stuen, og tilbudet blir stadig utvidet med ytterligere forslag. Vi har nettsteder i ulike størrelser i både stående og hengende versjoner. En interessant versjon er liatorp vitrineskap. For alle modeller gir vi LED-belysning gratis. De rike farger vil muliggjøre valg av et nettsted som vil tilfredsstille selv de mest krevende kundene. Butikkets tilbud inkluderer både moderne, høyglanset og klassisk mattefinish. Du har mulighet til å kjøpe selve stedet og hele settet av møbler til stuen. Billig vitrineskap du må sjekke det ut!

 
Vis flere innlegg fra Juni 2019
Del din kommentar med andre
pixel