mobler24.no
2018-07-09

Natur farger i interiørdesign

Nylig ble interiøret dominert av grått, som trofast ble ledsaget av hvitt. Disse fargene dominerte arrangementene av mange rom, ofte moderne og minimalistiske. Foreløpig legger designerne seg innvendig i nærheten av naturen, og det er natur som har blitt en fargeinspirasjon for varme arrangementer. Hvilke farger dominerer da?


Fred, harmoni, enkelhet, friskhet. Naturlighet ved henvisning til naturen. Alt dette gjenspeiler fargene som tilbys av fagfolk - designere og arkitekter. Det er såkalte Fargene på jorden, med hjelp av disse det blir mulig å skape en atmosfære i interiøret som gir ideelle forhold for å hvile etter en intens dag.

Fargerike Topp 3

Farge på podiet var tre farger, slik at du kan gå inn i det indre av en slik en annen atmosfære, og på samme tid hver gang nær naturen

1. Mellom grå og blå.


Denne ekstremt allsidige fargen er en videreføring av dagens trender, dominert av gråtoner. Samtidig annonserer den gjennom sin karakteristiske dype skygge av blå nye trender. Grå denim som minner om populære jeans, men i tungt slitte steder, hvor en dyp nyanse av blå blir en subtil grå. Denne fargen kan med hell kombineres med mange farger - nesten uten       begrensninger, der han får en helt ny karakter. • Hvilke møbler passer til de grå veggene? 
 • Hvit, lysebrun, beige, gull.

Hvit Tv Benk Metallben Enjoy


2. Nyanser av blått                                                                                                                                   

Fargen på himmel og vann, eller blå, betraktes som ekstremt elegant - i hver utgave. Lyse nyanser av blått har en nøytral karakter og har en beroligende effekt. De kan kombineres med litt mer tydelige farger introdusert i interiøret som farger. I sin tur, er den intense nyanser av blått best egnet som base for andre farger, selv rådende over det gjelder kvantitet i rommet.


 • Hvilke møbler passer til de blå veggene? 
 • Hvit, brun (lys og mørk). 

Salongbord Med Skuff Marineblå

3. Nyanser av grønt 


Avhengig av intensitetsnivået kan grønt fungere som en varm eller kald farge. Og det er det som gjør det så allsidig - det kan brukes i nesten alle stiler av interiørdesign, det har også en beroligende effekt. Grønn er fargen av eleganse, som i skyggen av smaragd, gjennom oliven, khaki, og slutter med mynte. Det kan lett kombineres med andre naturlige materialer slik som tre og stein. Det ser vakkert ut i en uttalelse (avhengig av intensiteten) meddre jordfarger, som hvit, beige, blå, gull. • Hvilke møbler passer til de grønne veggene? 
 • Brune toner (tone avhengig av nivået av intensitet grønn), hvit, grå, beige.

Lenestol Grønn


Lenestol Med Fotskammel Justerbar Lys Grå Lila

En fasjonabel fargepalett

   

I tillegg til grå blå, nyanser av blått og grønt, identifiserer flere andre farger som nær naturen i interiøret vil spille en betydelig rolle. Blant dem var:  

 • ortsatt fasjonabel hvit, universell og tidløs i en kald (snø) skygge og varm (ecru), 
 • beige, i hasselnøttskygge, betraktet som varm og nøytral farge
 • fra lys rosa, lyse nyanser, til mørk farge amaranth dyp metnings (fortrinnsvis bare som en aksent)
 • blek gul innføres i et rom som en aksent farge.
 • brun som en nøytral farge, noe som gjør rommet varm. Som du kan se, ga de lyse fargerne vei til de mer uttrykksfulle fargene. Grå vil fortsatt være populært, men ikke bare pastell, men mer intens, også blå, grønn eller brun, som vil ta på seg en helt ny karakter. Kaldt interiør erstatter varme. Blant farger foreslått av spesialister, er det noe for alle. De består av pasteller, nøytrale farger, men også fargetoner med særegne nyanser   Fargen på veggene bør alltid være individuelle valg som gjenspeiler det indre mennesket. Det må skreddersydd til preferanser og behov, fordi den bestemmer den private sonen i hverdagen, hvile og avslapning.

Vis flere innlegg fra July 2018

Anbefalt

Hvit tv benk metallben Enjoy

Hvit tv benk metallben Enjoy

2 199,00 NOK659.70 punkt.
Lenestol Soft 3 grønn

Lenestol Soft 3 grønn

5 299,00 NOK1589.70 punkt.
Salongbord med skuff marineblå Mono

Salongbord med skuff marineblå Mono

4 399,00 NOK1319.70 punkt.
Del din kommentar med andre
pixel