mobler24.no
2019-02-17

PÅ BESØK HOS ARTIST I LONDON

 

 

Så dette huset er i en litt uvanlig situasjon. Alt jeg vet er at huset tilhører en artist og at det ligger i sør i London. Jeg har ingen idè om hva artisten heter men jeg tror virkelig ikke det betyr noe i denne sammenheng. Dette interiøret kan du finne på Britiske sider for som leier ut steder til for eksempel, film, photoshoots og andre hendelser. Jeg tar en kikk rundt her og jeg inser at her handler alt om... fred. Hvit base, flotte farger, tonede detaljer, følelsen av sinnsro og harmoni fyller rommet. På et sånnet sted kan jeg fort forstå at man kan få kunstneriske ideer. kanskje med og se på de flotte nesten elektriske interiøret, eller kanskje bare se på vegg galleriet og vente og tenke. Du vil kanskje tenke at dette huset er fantastik nesten bare på grunn av beligenheten. At det ligger så sentralt i den store byen med masse grønne områder. Ikke akkuratt mulig å kopiere. Dette er forsåvidt sant, men jeg ville sagt det er ikke bare beliggenheten som teller. Interiøret er også viktig. Her er det satt opp rellativt enkelt men egentlig hverken unikt eller spesielt dyrt. En lys stil som er avslappende med en flott kombinasjon mellom moderne og klassisk, toppet med noen grønne planter som gir liv og ro. Jeg kunne tilbringet en evighet her.

photos from jjmedia.com, via my scandinavian home.

 
Vis flere innlegg fra Februar 2019

Anbefalt

SCANDI stol hvit

SCANDI stol hvit

929,00 NOK278.70 punkt.
Del din kommentar med andre
pixel