mobler24.no
2019-12-05

Salongbord og sidebord - fire grunner til at du bør ha dem hjemme

 

Hvorfor salongbord er det en god idé?

I motsetning til navnet, salongbord er et møbel der du ikke bare koser deg med en liten svart kopp. Ettermiddagsavslapning med en bok eller en film, besøk av venner, tegning sammen med et barn - det skjer mye i stuen, så moderne salongbord må følge med i hverdagens behov i husholdningen.

For at dette skal skje, kan et salongbord for stuen ikke være en tilfeldighet. Du vil ikke se deg tilbake, og det kan vise seg at en topp ikke er nok, og du kan bruke et dobbelt salongbord eller en med en ekstra hylle - f.eks. moderne salongbord Bergen som tilbyr en hylle med to nivåer for større og mindre dingser.

Som alltid er nøkkelen å velge møbler for å dekke de spesifikke behovene til brukerne. Man skal ikke glemme at møbelet skal samsvare med det gjenværende arrangementet - og ikke bare når det gjelder stil, men også dimensjoner og innstillinger.

Eik salongbord som et supplement til arrangementet

Bord kan ha både dekorative og praktiske funksjoner i leiligheten. Valgt på riktig måte gir de ekstra plass og blir det perfekte supplement til hele arrangementet. Hvilke fordeler kan gi oss innsetting, for eksempel eik salongbord og side til stuen og andre rom? Vi tilbyr en solid modell med en enkel form - bellini salongbordmed tykk bordplate i tre og sorte metallben vil skape en unik atmosfære i loftet.

 

Liten størrelse, ekstra lagring, multifunksjonalitet, samt muligheten til å tilpasse seg forskjellige områder - dette er de viktigste funksjonene som gjør salongbord og sidebord nødvendig i hvert hjem. Sjekk nøyaktig hva som er forbundet med hver av disse fordelene, og se at det er verdt å ha dem i leiligheten din. Husk at vi regelmessig kunngjør spesielle kampanjer i mobler24-butikken.

Leter du etter unike møbler og inspirerende tilbehør? Vil du at leiligheten, huset eller kontoret ditt skal være så spesielt og unikt som du er? I mobler24 finner du salongbord betong laget av betong kombinert med stål og noen ganger med tre. Vi anbefaler vår bestselger, sidebord Emily - en topp laget av et tykt lag plast i fargen på betong i kombinasjon med smale ben i svart skaper et møbel perfekt for loftarrangementer.

 

Når vi lager møbler i henhold til vårt eget konsept, blir vi styrt av den nyeste designen, de gjeldende trender innen interiørdesign, samtidig som vi sikrer originaliteten til hvert enkelt lager. Vi oppgir definitivt at hvert av møbelene våre er forskjellige og unike.

Design salongbord og sidebord - liten størrelse

Ikke noe enklere: bare plasser et bord foran sofaen, så er den klar. Men følg disse tipsene, så finner du ut at det er enda morsommere å bruke salongkomfortene! Innovasjon innen interiørdesign i dag betyr ikke bare elegant, moteriktig design, men også unikhet, allsidighet og enkel pleie og vedlikehold av renslighet design salongbord. Et moderne salongbord er et møbel som oppfyller disse kriteriene.


Salongbord skal ha en høyde som tilsvarer høydepolstrede møbler, dvs. ca. 45 cm. Den ideelle avstanden mellom bord og sofa, slik at fri bevegelse og sittende komfortabelt er 35 cm. Hold minst 80 cm avstand mellom salongbordet og TV-en. De vakreste bordene er 1/2 til 2/3 lengden på sofaen.

TIPS: Før du kjøper et flekket salongbord, må du merke konturene med limbånd på gulvet for å se hvordan møblens størrelse påvirker rommet og gjenstandene rundt.

Rundt salongbord i stuen

Den lille størrelsen (opptil cirka 80 cm i diameter i salongbord rund eller 70 cm bred i rektangulære modeller) gjør at kaffe og sidebord kan settes til og med i små rom. Som et resultat kan de være en unik dekorasjon ikke bare av store leiligheter, men også koselige studioer.

Når du ser etter det perfekte bordet for leiligheten din, må du være oppmerksom på benkenes form. Det er ganske viktig, for hvis du bestemmer deg for for stort rundt salongbord og plasserer det mot veggen, vil det ta mye plass. I dette tilfellet er det bedre å erstatte det med et lengre, og samtidig smalere bord med en rektangulær form, f.eks. salongbord Alex +2 fra mobler24. Hvis du tilhører de heldige eierne av en stor stue uten å nøle, kan du velge stort salongbord og fullføre ordningene med belysning og et stilig teppe.

 

Den store fordelen med. små salongbord er det faktum at du kan plassere det i nesten ethvert rom. I stuen kan bord fungere som serveringssteder for kaffebord eller en dekorativ konsoll. På soverommet kan en liten og runde salongbord erstatte nattbordene. I korridoren vil bordene være et veldig praktisk sted å lagre forskjellige små ting, f.eks. nøkler. Hvert ekstra møbel i leiligheten betyr mer plass til dekorasjoner og praktiske apparater. Det kan være f.eks. en vase med blomster eller en kaffeservering. På billig salongbord plassert midt i rommet vil slike dekorasjoner fungere perfekt. De vil tiltrekke seg oppmerksomhet så snart de kommer inn i rommet.


svart salongbord plassert ved veggen, kan du stille inn en dekorativ lampe. Takket være det vil sidedelene i rommet være bedre opplyst, og det mørke bordet vil ikke overvelde interiøret. Lamper på bordplatene er også flotte å lese eller hvile. Lyset som genereres av en liten lyspære omgitt av en lampeskjerm, vil være varmere og mindre belastende for øynene enn det øvre lyset som lysekronen sender ut.

Salongbord kan utføre flere funksjoner samtidig

Noen tabeller tilgjengelig på mobler24 nettsted, for eksempel salongbord Liz 1, har små skuffer under disken. Slik salongbord med oppbevaring kan derfor spille rollen som små skap for oppbevaring av servietter, nøkler eller lite elektronisk utstyr.

Dette er imidlertid ikke de eneste funksjonene til denne typen møbler. I sortimentet har mobler24 også tabeller som bruker ganske uvanlige løsninger. Vær spesielt oppmerksom på salongbord Twins Round, som består av to deler:

- avtakbar benkeplate fra lite salongbord
- metallkurv i svart.

Basen på Twins Round-bordet er stort nok til å enkelt få plass til tilleggsartikler. Dette møbelet kan derfor ikke bare være et vanlig bord, men også en avis eller en lagringsplass for tepper, bøker eller plater.

Salongbord og sidebord kan enkelt tilpasses forskjellige arrangementer

Tabelltyper tilgjengelig på mobler24 nettstedet er salongbord eik, metall eller glass salongbord. Takket være dette er det enkelt å finne et møbel som passer til ethvert interiør. Det er imidlertid verdt å huske at møbelets materiale eller farge ikke alltid bestemmer i hvilket arrangement det vil se best ut. Det kommer an på hvordan du pynter det. Hvis du velger den avstemte modellen til den populære salongbord marmor, bør du holde deg til tilbehøret i en stil for ikke å risikere visuelt rot. Tilbehør i sølv vil se like elegant ut hvis du liker kalde toner og legger klassisk hvitt på veggene. Vi garanterer at marmor salongbord vil se veldig rik og stilig ut.

Det samme bordet eller teak salongbord kan også brukes i miljøvennlige eller urbane jungelarrangementer. Alt du trenger er en lampe (f.eks. design bordlampe Amazonka 3033) og noen få grønne aksenter - vaser, brett eller skåler. Sjekk tilbudet vårt i kategorien småbord og skap en unik salongplass!
Også slettvoll salongbord Moria vil perfekt utfylle et rom i en skandinavisk stil. Gullfinishen på møblene og salongbord glass smelter veldig godt sammen med de hvite møbeltrekkene og det rå tilbehøret. Tilsetninger som kompletterer plassen ved salongbordet er like viktige som selve bordet. Lampe over salongbord er en av de mest valgte - designere har visst i lang tid at det er med hjelp av lys at du kan lage de mest minneverdige arrangementene. I mobler24 finner du mange lamper i forskjellige stiler - mange modeller vil få deg til å velge noe selv. Vi inviterer deg til kategorien belysning, hvor du finner et bredt utvalg av lamper til rimelige priser.

Salongbord og sidebord - møbler som er verdt å ha i hjemmet ditt

Et veldig stort utvalg av bord, muligheten til å tilpasse seg forskjellige arrangementer og rom, samt en rekke funksjoner gjør at denne typen møbler blir praktisk tilbehør som dekorerer hele leiligheten. Takket være den lille størrelsen vil rundt sidebord være en perfekt dekorasjon for både en luksusleilighet og en liten studioleilighet. Denne sesongen anbefaler vi et retro salongbord som passer perfekt til interiøret i mange forskjellige arrangementstiler, unntatt skandinavisk minimalisme - så hvis du er ute etter en endring, velg denne unike modellen. Et godt valg for mindre rom er beslutningen om å kjøpe modeller fra settebord-kategorien - noen få bord som enkelt kan brettes er et flott perspektiv under gjestenes opphold - da kan du enkelt lage ekstra brukbar plass.


Liker du utsiktene til å bruke flere tabeller? Spar på shopping og dra nytte av kampanjer som er tilgjengelige i nettbutikken mobler24. Du betaler opptil 20% mindre for salongbord og sidebord!

 
Vis flere innlegg fra Desember 2019

Anbefalt

Billig rundt salongbord MORIA

Billig rundt salongbord MORIA

3 499,00 NOK1049.70 punkt.
pixel