mobler24.no
2019-04-26

Seng med oppbevaring til soverommet

 

 

Hvis du var ute etter en seng så vett du sikkert at forespørsel på seng er enorm. En rekke selskaper spesialiserer på produksjon og / eller salg nå kun møbleringen seng. Dette viser at folk har forstått hvor sunn og komfortabel søvn er viktig i en menneskets liv. En av de viktigste møblene i huset er senga i soverommet. Den må oppfylle flere funksjoner - vær komfortabel, sørge for riktig kroppsposisjon under søvn, ikke ta opp mye plass og se stilig ut. Leter du etter en funksjonell og praktisk løsning, sjekk vår tilbud seng med oppbevaring, de fungerer både som møbler for å sove, også vil bli brukt til å lagre sengetøy.En kontinentalseng er et møbel som vi først og fremst kjenner fra hotellrommene, men hvorfor ikke å ha en komfortabel seng på soverommet hjemme? Vi elsker kontinentalsenger først og fremst for komforten av hvile og et vakkert, verdig utseende.
Den justerbare kontinentalsengen MAGNUS tilpasser seg dine behov og dagens rytme. Når den er helt utfoldet, fungerer den som en superkomfortabel seng, gg når du trenger å jobbe på en bærbar datamaskin, fokusere på en fascinerende bok eller se på serie blir den umiddelbart til en praktisk sofa med en velformet ryggstøtte. Smart løsning.

Produktegenskaper
-Beholder under sengen med en kapasitet på opptil 1000 liter.

-en vakker seng for hvert soverom,

-5-trinns justerbar ryggstøtte / ryggvinkel 0/8/16/24/32 grader

- Tre størrelser å velge mellom 140/200,160/200,180/200

-Slitesterk stoff - Stoffet imiterende ull er ekstremt motstandsdyktig mot slitasje, og samtidig deilig og mykt å ta på.

 

 

 

 

MAGNUS

Kjøp seng med oppbevaring på sengetøy

Etter andre verdenskrig ble sengene erstattet av sofaer og sammenleggbare lenestoler (de såkalte amerikanske), slik at fra 1950-tallet kom mye mer komfortable senger bestående av en ramme, et stativ og en komfortabel madrass i bruk igjen. Over tid har disse sengene til og med en sengebeholder som er plassert under den løftede rammen. I dag regnes kontinentalsengen som den mest luksuriøse sengemodellen. 3-modulstrukturen som sikrer utmerket søvnkvalitet og eksepsjonell hvile for ryggraden, muskler og sjel. Også her er sengebeholderen en ekstra fordel.

Den massive, polstrede strukturen vil appellere til fans av moderne og avantgarde-arrangementer. Den brune Roma kontinentalsengen er perfekt for to personer. Roma-modellen vekker oppsikt med sin avrundede sengegavl og karakteristiske vertikale sømmer. Den har en funksjonell sengebeholder og en praktisk måte å åpne den på. Slapp av etter en hard dag, stå opp godt om morgenen og full av energi.

Elegant søm, myke hodestøtten, slitesterkt øko-skinn stoffe, solid metallramme og beholder for sengetøy - det er fordeler til seng med beholder Roma.

 

ROMA

 

Seng med oppbevaring hvem som trenger ?

Først og fremst er dette en løsning for folk som ikke har mulighet for å lagre sengetøy, hvis leilighetsstørrelsen ikke tillater det. Ytterligere lagringplass under sengen til sengetøy eller pledd kan være en svært funksjonell og praktisk løsning på dette problemet. Denne typen seng lar deg også lagre andre sesongvarer som fotball, sko og gagets. Husk imidlertid at de kan tiltrekke seg støv og støvmidd, noe som kan være pinlig for en madrass. Denne typen av senger passer perfeky til hytta hvor vi har lite plass generelt. Kjekt løsning for å spare plass. Det er relativt billige senger, som sikkert du har råd til.

 

Glamour seng med oppbevaring LILA fungere bra både i et klassisk og moderne interiør. Den inkluderer en solid metallramme med fleksible trelister og effektive gassløftemekanisme. Elegant seng.

Hvorfor dette produktet ?

  • På grunn av muligheten for å velge en farge(lysegrå, mørkegrå, marineblå), er sengen perfekt for hvert soverom.
  • LILA-sengen er preget av utrolig komfort takket være det vil legge karakter til soverommet ditt.
  • Standard seng med oppbevaring for sengetøy, metallramme.
  • Sengen leveres i pakker for selvmontering med detaljert monteringsanvisning.

 

 

LILA

 

Seng med beholder? 

Designet med moderne løsninger - i tillegg til det tradisjonelle tilbudet seng med oppbevaring, tilbyr de splitter nye og stilige modeller som passer inn i alle rom. Seng Med oppbevaring vil presentere seg selv i både klassiske interiører og rom som er innredet i en moderne stil. Her er seng tilbudet med ekstra lagring: Seng med oppbevaring på sengetøy deres begynnelse var på skip, i hytter, hvor det var begrenset plass. Imidlertid har en slik seng med hell blitt flyttet til det ordinære dekorative, av folk tørst plass og ekstra lagringsplass i soverommet. Sengetøybeholderen ligger under rammen og madrassen. Denne skjulte boksen, til tross for skikkelser, er veldig enkel å bruke.

Mekanismen fungerer takket være teleskoplifter som hjelper med å løfte rammen med madrassen og beskytte den mot selvlukkende seng. På denne måten kan du trygt oppbevare ting som ikke krever kontinuerlig bruk. Slike skuffer gjemt i sengerammen er en veldig estetisk løsning. I denne modellen er sengerammers veldig slitesterke fordi skuffene er montert på dem. Billig seng med et ekstra sted å lagre er et perfekt forslag ikke bare for soverommet, men også for ungdoms rom eller barnerom, hvor leker, tilbehør eller bare sengetøy kan finne sin plass.

 

Den polstrede MANILA-sengen vil skape en koselig avslappendeplass i interiøret. Polstring i en vakker nyanse og quilting som dekker den øvre delen av sengen er detaljer som gir den et eksklusivt uttrykk. En seng med beholder for sengetøy Manila vil passe perfekt inn i et art deco-interiør og i en elegant klassisk stil. Mulighet å velge mellom flere farger.


MANILA

Seng med oppbevaring på sengetøy - hva skal du vite?

Når du bestemmer deg for seng med oppbevaring for sengetøy, bør du huske på noen svært viktige problemer. Nøkkelen er høyden på sengerammer. Ifølge kundenes og ekspertenes oppfatning i bransjen, bør den være ca 27-30 cm høy, noe som gjør at beholderen for sengetøy vil ha tilstrekkelig lagringsplass. Mekanismen i seg selv er også viktig. Seng med oppbevaring på sengetøy bør åpnes og lukkes på en jevn måte. Før du kjøper en slik seng, bør du spørre hvilken garanti produsenten gir for bruk og mekanismen som brukes i den. Det er også verdt å be om en anbefalt madrass, for en bestemt seng. Våre senger har solide mekanismer og stabil nok stor beholder slik at du rommer hva du trenger.

 

Dobbeltseng PILATE har et høyt sengegavl, som vil gjøre øyeblikkene sammen mer behagelige og fungere som et komfortabelt ryggstøtte mens du ser på favorittserien din. I tillegg har hodegavl blitt dekorert med vertikale sømmer, noe som gir den en universell karakter. Pilate seng med oppbevaring - ekstra fordel med plass til sengetøy og andre småting.

 

PILATE

 

 

Hva skal du være oppmerksom på når du kjøper seng med oppbevaring?

Sengers utseende. Moderne designforslag gleder seg med sitt forseggjorte utseende. Det brede utvalget av tilgjengelige modeller gjør det enkelt å finne en løsning som passer begge rommene innredet i en moderne, klassisk, rustikk og glamouristisk stil. På tilbud er det polstred senger i ulike farger, stoffer og stiler. Når du kjøper en seng med en beholder til soverommet ditt, er det verdt å følge stilen og tilpasse modellen til designen. Når du velger den beste modellen for soverommet ditt, er det verdt å vurdere størrelsen. Møbler skal passe størrelsen på rommet, må tillate fri bevegelse rundt i rommet, kan ikke overvelde rommet. I det større soverommet vil du velge seng 200x200 cm, som vil gi en komfortabel hvile til to personer. Likevel er sengen 180x200 cm komfortabel. For et lite soverom anbefales seng i størrelse 120x200 cm - egnet for en voksen person. Det er viktig for produsenten å produsere en holdbar seng og våre senger er slike nettopp.

 

Kontinentalsengen IKAR, bestående av to madrasser, er et forslag som vil appellere til alle som setter komfort og sovekomfort i første rekke. En vakker, polstret modell med en høy hodegjerde dekorert med dype gjedder vil effektivt dekorere soverommet ditt, noe som gjør deg glad for å sove i den eller se favorittserien din. Fordeler- to typer madrasser - bonell og lomme, Soro-stoff, som er slitesterkt, solid og behagelig å ta på og motstandsdyktig mot dyrehår, overmadrass (topper) laget av viskoskum, to beholdere for sengetøy.

 

IKAR

 

BERLIN boxspring sengen er et forslag laget for folk som ønsker å kombinere funksjonalitet med høyeste komfort på soverommet. Tre farger, flere størrelser, komfortabel oppbevaring til sengetøy og BASEL-stoffet som brukes i denne modellen er merket WATER REPELLENT - stoff med egenskaper som hindrer absorpsjon av sølt væske. Interresant seng med oppbevaring.BERLIN

 

 

Hvis du planlegger å utføre større eller mindre endringer i nær fremtid, har du kommet til rett sted. Vi har en bred seng tilbud. Start med møbler, som er et uatskillelig element i hvert soverom. PRAGA seng med oppbevaring. Det er en møbel som er ikke bare vakkert, men også ekstremt komfortabelt med en stor oppbevaring for sengetøy. Den er effektivt modellen med moderne design og et smakfullt hodegavel. PRAGA sengen skaper en virkelig kongelig, elegant - og samtidig koselig - atmosfære på soverommet. Sengegavl er en stilig dekorasjon, beholder for sengetøy, elegant grå farge passer inn til hvert interiør.

 

PRAGA

Seng med oppbevaring på sengetøy - spennende modeller

Seng tilbud i butikken vår har mange interessante modeller med en ekstra beholder for sengetøy. De ulike prisklassene gjør du finner perfekte seng for deg. 

 
Vis flere innlegg fra April 2019

Anbefalt

Del din kommentar med andre
pixel