mobler24.no
2019-05-16

Spisebord - Hvordan velge riktig modell

 

 

 Spisebord

Hvordan velge riktig modell og hvordan arrangere et spisebord i leiligheten din som perfekt vil oppfylle sine funksjoner? Dette er ikke den enkleste oppgaven – spesielt hvis vi liker åpen plass i leiligheten. Kombinasjonen av en stue med et kjøkken, som også har en egen spisestue,er det hit i moderne arrangementstrender. Men hva hvis interiøret vårt ikke er stort nok? Det er flott hvis vi har et eget rom til spisestuen. I dette tilfellet har vi det perfekte stedet for spisebord som absolutt ikke vil forstyrre noe. I sammenhengende rom har vi ofte et dilemma – hvor er det beste stedet å plassere spisebordet slik at det ser bra ut, er funksjonelt og ikke roter til hele interiøret. Dette møblet skal ikke gjøre det vanskelig å bevege seg rundt i leiligheten – det er ingen glede å snuble over stoler. Bordet bør være så nært kjøkkenområdet som mulig slik at du enkelt kan bære den tilberedte maten og ha konstant kontakt med gjestene. Bordet som ligger i området som forbinder kjøkkenet med stuen, bør også passe inn i andre rom i huset.
Bordet er et sted hvor du kan spise et måltid, enten det er lunsj etter jobb eller frokost i helgen. Dette er stedet hvor du også kan drikke kaffe og lese avisen. Og også et sted for familiemøter i anledning bursdager og høytider.
Bordet skal derfor være et element i huset som ikke bare passer inn i hele stilen, men rett og slett et møbel som ikke bare er funksjonelt, men også et du liker veldig godt og som du føler deg godt ved å sitte ved. Rett og slett.

 Uttrekksbord TIAGO

 

Prioriteter i interiøret: bord

Det finnes et bredt utvalg av bord på markedet, og du kan absolutt velge det rette for deg. Men hva bør man vurdere? Hvis du har liten plass og bordet står på kjøkkenet, velg et rundt bord, du kan til og med sitte komfortabelt ved det og spise måltidet ditt. Har du mulighet til å sette bord i stuen kan du velge både rundt og rektangulært bord. Nå kan de runde bordene utvides for å ta imot flere folk ved behov. En veldig praktisk løsning. Men hvis huset ditt har muligheten til å sette et virkelig stort bord i det, velg et rektangulært langbord. Det vil fungere godt med store familier eller folk som ofte har gjester. Eller kanskje du driver firmaet ditt og noen ganger gjennomfører forretningsmøter hjemme, et slikt bord vil være perfekt, praktisk og elegant. Det er nok å legge bare vakre stoler til bordene våre, og vi vil ha et ferdig sett med møbler som vi ikke kan klare oss uten hjemme.

Gull Spisebord Glamour Narvic

 

 

Rektangulær Uttrekkbart Spisebord Horten

 

Loft, glamour, klassisk?

Vi har et utvalg av bord i loftstil med sorte ben og en trefarget plate, og kanskje du liker elegante glamourbord på gullben med hvit marmorplate. Upåfallende, men solid og praktisk. Laget av solide materialer, vil de tjene deg i mange år. Du kan nå velge et bord i interessante, uvanlige arrangementer når det gjelder sammensetningen av bena. Du vil garantert finne det rette bordet for deg i vår butikk.

 
Vis flere innlegg fra Mai 2019

Anbefalt

Del din kommentar med andre
pixel