mobler24.no
2020-02-18

Stue møbler - hvordan møblere en stue?

 

Stuen er et av de viktigste rommene i hvert hjem. Det ligger i at husholdningsmedlemmer vanligvis bruker mest tid, så det er ikke overraskende at vi ønsker at dette stedet skal være vakkert og ordnet ordentlig. Det viktigste er å velge riktig møbler til stuen, fordi det gir rommet stil og karakter. Det krever mye dyktighet og fantasi fra oss. I dag har vi mye å velge mellom, for i tilbudet vårt vil du finne mange interessante møbler og interiørartikler. Før du kjøper er det imidlertid verdt å vurdere hvilke stue møbler du skal velge!

Sjekk!

Vi velger møbler til stuen - grunnleggende prinsipper.

Hvis du skal møblere stuen, er det viktig å kjenne noen grunnleggende regler, for eksempel: lyse skandinaviske stue møbler vil appellere til elskere av rom og lys, mens de som liker klassisk og interiør i tradisjonell stil vil like svarte stue møbler. Møblene kan tilpasses veggene og gulvet på bakgrunn av likhet - det vil si et hvit TV benk for lys bakgrunn og på lignende måte - en svart sofa for stuen på en mørk bakgrunn. Vi må imidlertid være forsiktige med at det lyse interiøret ikke blir for ensformig, og den mørke ikke vises optisk mindre.

Vi har imidlertid gode råd: vi velger møbler til stuen, og deretter matcher vi riktig farge på veggene til dem - i denne rekkefølgen, ikke en annen. Årsaken er enkel, nemlig at det er enklere og billigere å male veggene på nytt enn å kjøpe nye møbler når noe ikke stemmer.

Imidlertid, hvis vi setter møblene på bakgrunn av kontrast, for eksempel til veggenes farge (lyse møbler, mørke vegger og omvendt), vil de bli sterke farge aksenter i interiøret.


Sofa som dronningen av stuen

Når vi velger møbler stuen, kan vi ikke glemme en komfortabel sofa. Uansett om gjestene våre sitter på det eller om det vil tjene oss til en lur ettermiddag, er dette møbelet en andre seng for mange mennesker, og derfor er dette valget ekstremt viktig.

Hvis bare størrelsen på rommet tillater det - ikke spar på bredden! Flere centimeter betyr enda større komfort, selv om vi ikke absolutt kan slette disse mindre modellene. I den lille stuen kan vi også sette en komfortabel sofa som kan brukes selv til lur.

 


Hvis du ofte inviterer gjester, må du huske å velge praktiske stue møbler for å glede deg selv og gjester. Et sett sofaer med puffer eller lenestoler vil overraske deg med bekvemmeligheten og komforten ved å sitte, og viktigst av alt - de vil ikke være så overveldende som et stort hjørne i en liten stue. Kombinasjonen av for stort møbel med et for lite område ender aldri bra!

Møbler stue - et salongbord

Kaffebordet sammen med sofaen skaper en avslapningssone, et sted hvor vi legger bort en bok, en kopp kaffe eller en tom tallerken etter et tidligere spist stykke kake, i tillegg til at vi kan legge ut et spillebrett på den, hvis vi vil underholde oss med kjære. Det er mye som skjer i stuen - bordet må følge med hverdagen til husholdningenes medlemmer, og det er grunnen til at vi ikke kan forestille oss mangelen på et moderne salongbord i stuen møbelsett.

Når du velger et salongbord, kan du prøve å få det til å passe plassarrangementet og bland godt med resten av møbler stuen. Vær spesielt oppmerksom på setesettet og sjekk om det valgte bordet harmonerer med materialer og tekstiler som er til stede i interiøret. Husk at de beste salongbordstilbudene bare finner du hos Selly Home!

Stort hjørnesofa for stuen

Et hjørnesofa er et flott alternativ hvis du har en stor og romslig stue, har du råd til større ordensgalskap og rekkevidde for et stue møbel med større dimensjoner og mer uvanlige former. Hjørnesofa trenger ikke å være tradisjonelt plassert i hjørnet av rommet. En god løsning er å plassere møblene i den sentrale delen av rommet og lage det såkalte øya. Dette vil skape et rekreasjonsområde for dagen for hele familien. Samtidig vil et komfortabelt møbel til stuen markere en skillelinje mellom de forskjellige sonene - for eksempel vil den skille sittegruppen fra spisestuen. Et perfekt eksempel på dette er hjørnesofa Chiara, som vil passe perfekt inn i arrangementet til enhver stue.

Stue møbler - praktiske hyller

Stuemøbelsettet vårt skal ha hyller - du trenger alltid å skjule, organisere eller vise noe. Hyllene våre er en perfekt kombinasjon av enkle former og designerdesign. Uansett om du velger tre, metall, skandinavisk eller minimalistisk stativ - vil alle passe perfekt inn i interiøret ditt. Funksjonelle hyller brukes til å lagre klær, bøker, dokumenter eller oppfylle en representativ funksjon - husk å ta vare på orden i stuen vår, noe som gjør det til et praktisk og koselig sted på samme tid!

Full avslapning, dvs. en komfortabel lenestol

Lenestolen er et uunnværlig møbel til stuen, noe som forbedrer både komforten for hvile og den generelle utformingen av stuen vår. Når du dekorerer interiøret, bør du fokusere ikke bare på om vi liker møblene visuelt, men også hvordan det ble konstruert, hvordan det er fylt og om det samsvarer med stilen som resten av leiligheten er innredet i. Vi anbefaler ørelappstol som har vunnet hjertene til kundene igjen. Dette er en ganske klassisk lenestolmodell, som har blitt ekstremt moteriktig igjen. Ikke rart, fordi det er et veldig behagelig stue møbel , lar deg lene deg tilbake, og til og med en ganske behagelig lur.

Sjekk!

 

 

 
Vis flere innlegg fra Februar 2020
Del din kommentar med andre
pixel