mobler24.no
2020-04-08

Tremøbler - en tidløs trend innen interiørdesign

Treverk i interiør er en trend som har pågått i mange år. Det er neppe overraskende, tremøbler eller tilbehør er en god idé for interiørdesign både moderne og klassisk. Treelementer skaper ikke bare et klima av interiørdesign, men får også leiligheten til å ta adelen til en hjemmelignende atmosfære. Det er ingen klar oppskrift på et koselig og unikt interiør. Det er så mange oppskrifter på originale stiler med leiligheter at designere leter etter tidløse løsninger. Blant de mange alternativene og ordningsretningene kan vi finne universelle forslag. Trenden for møbler og tilbehør laget av tre hersker i nesten enhver stil - fra skandinavisk, gjennom rustikk og industrielt til moderne. Hva er fordelene og mulighetene ved å bruke tre i interiøret?

Tremøbler innendørs

Tre er et tidløst og universelt materiale, og samtidig ekstremt holdbart og elegant. Det brukes som finish på gulv og vegger, til produksjon av møbler, og til og med utstyr og dekorasjoner. Det varmer interiøret, men kan også perfekt understreke arrangementets rå natur. Så det fungerer perfekt som en komponent i klassiske, rustikke, moderne eller nylig populære skandinaviske arrangementer. Det passer perfekt i alle typer rom, både til en representativ stue, samt mer brukbare rom som et soverom, et rom, et gjesterom, et barnerom og til og med et kjøkken eller bad. De nåværende interiørtrendene oppfordrer oss til å gå tilbake til naturens verden, dvs. til naturlige materialer, spesielt til tre. Tremøbler passer inn i ethvert interiør - fra moderne, rustikk og skandinavisk, til klassisk. De gir dem varme, karakter og originalitet. Furu-, eik- eller bøkemøbler kan vises i soverommet, stuen, kjøkkenet og til og med på terrassen. Tremøbler kommer tilbake til interiøret vårt i alle farger (hvite, svarte og naturlige nyanser) fordi de passer godt sammen med tilbehør laget av andre materialer, f.eks. glass eller plast.

Lite norwegian wood - soliditet og letthet på samme tid

De mest populære tremøblene som vi gjerne setter i stuer, stuer og spiserom, er eikebord, trestoler og kommoder. Møblene er laget av heltre og er en kombinasjon av holdbarhet og pålitelighet, samt verdighet og stil. Massive kropper av trebord satt sammen med en lett form for etterbehandling av bena og sammen med delikate stoler gjør at rommene får en ekstraordinær karakter. Og dekorert med en hvit duk og gjennomsiktig servise glede med subtile og naturlige skjønnhet. Designmøbler som trebord, benker og stoler med tyngre former er et utmerket valg for hage- og terrassemøbler. De vil passe perfekt til det omkringliggende grøntområdet og dempede farger på bygningsfasaden, og takket være passende impregnering vil de tjene i mange år. Det er viktig at møbler i massivt tre fungerer i ethvert rom og estetikk, og med tidens gang vil beholde sin sjarm og skaffe seg adel.

Moderne subtiliteter - wood texture med metallelementer

For å oppnå en mer interessant effekt, kombinerer tømrerentusiaster og designere tre, f.eks. med metallelementer. Slik implementering kan for eksempel være trebord med metallben eller furubed med metallrygg. Denne kontrasterende komposisjonen gjør at til og med en enkel blokk med tremøbler får et unikt utseende. Kombinasjonen av "tre og metall" ser spesielt gunstig ut når det gjelder industrielle eller gamle møbler. Det passer perfekt mot en murvegg og dark wood i selskap med naturlige, mørke farger. Estetikken til møblene, hvis kropp kombinerer forskjellige materialer, avhenger i stor grad av kvaliteten på ytelsen. Stedene der tre og metall møtes er spesielt viktige. Derfor, når vi bestiller en slik sammensetning, prøver vi alltid å velge kompetente og erfarne fagpersoner. På denne måten vil vi unngå misnøye med den dårlige kvaliteten på møblene som er laget.

En tidløs duo - tre- og møbelpolstring

Elskere av klassisk og stilig interiør kan velge polstrede møbler av tre. Lakkert eller mattet skinn spikret til hodegjerden til en treseng eller stolrygg vil gjøre at treverket blir en del av helheten, ikke det dominerende elementet. Polstring på tremøbler varmer ikke bare opplegget visuelt, men gjør også utstyret mer praktisk å bruke maple wood god kombinasjon. I tillegg til øko-lær, kan vi bruke et bredt spekter av stoffer til møbeltrekk. Møbeltapetsering med fløyel, semsket skinn eller corduroy er ekstremt populært nylig. Ved å returnere mote for møbler som bruker disse materialene, får de et moderne preg og er ivrig innredet i moderne leiligheter og designerlofter. Myke og koselige tekstiler passer perfekt til varmt tre.

Tre - et tidløst element i interiørdesign

Treverk er et av de mest naturlige materialene som er brukt i interiør i århundrer. Hver dag berører vi gjenstander som er laget delvis eller helt av tre, på alle nivåer i huset - fra konstruksjon, til dører, vinduer, etterbehandlingselementer, møbler og tilbehør. Treets tekstur ser vakker ut ikke bare i stuen, men også på kjøkkenet, badet eller soverommet. Treverk fungerer i ethvert interiør, samtidig som det gir en følelse av varme og komfort, og er perfekt kombinert med mange materialer.

Møbeldesignere bruker dette faktum perfekt når de komponerer tre med glass, metall, stein eller stoff. Som et resultat blir moderne og loftmøbler laget. Arkitekter er imidlertid klar over den ekstremt praktiske kombinasjonen av beech wood med keramikk og en rekke farger. Derfor blir tre et materiale som gir karakter til arrangementet. Treverk i interiør kan brukes på mange måter. De brukes til både å etterbehandle og arrangere interiøret, isolere dem og skape en vennlig, unik atmosfære. Fungerer bra både på store flater - på gulv eller vegg, så vel som individuelle elementer i interiørdesign.

Stilig kommode, stoler eller olje spisebord vil dekorere ethvert interiør perfekt. Fargen og formen på tre skal tilpasses stilen til leiligheten vår og våre behov. Birch wood fungerer godt i moderne interiør, og introduserer en klima og vennlig atmosfære.

Tilbehør i tre - hva er det verdt å velge?

Treutstyr er bra for engelsk, fransk og klassisk interiør. Viktig er at tre er flott både på kjøkkenet og på badet. Denne løsningen er veldig populær fordi den ikke bare ser bra ut, men også er holdbar og funksjonell. Ikke uten betydning er det faktum at tre eldes vakkert, så vi kan være sikre på at det vil tjene oss i mange år. Effekten old wood texture er en trend som ikke lar deg glemme den nesten hver sesong.
Trender - dvs. tre i hovedrollen I interiøret observerer vi flere trender relatert til bruk av tre som et element i interiørdesign. Fordelene med dette materialet er blant annet brukervennlighet, naturlig opprinnelse og bred anvendelse i arrangementer. Etterbehandlingselementer er for tiden veldig populære. Tradisjonelle bjelkeloft, gulvplater eller parkettgulv vender tilbake til fordel. De fungerer utmerket i loft, vintage, rustikk og skandinavisk stil. Blekte eller naturlige tregulv er den perfekte basen for et stilig arrangement. Mote for "resirkulering", dvs. utvinning av produkter og materialer, inkluderte også tremøbler. Som et resultat vil markedet finne møbler som matcher industrielt eller eklektisk interiør.
Et utmerket eksempel er blant annet tretransportpaller som erstatter tre bord eller bokser brukt til transport av frukt, brukt som containere på kjøkkenet eller i aviser. Som et resultat er mote for møblerrenovering og retur til håndarbeiddyrking tilbake, og antikke møbler og antikviteter blir mer og mer populært. Konseptet woodstory møbler er ikke fremmed. På badene kan vi også finne treelementer laget av eksotiske varianter som merbau, teak, iroko, badi. I motsetning til utseendet er tre et sterkt materiale og riktig beskyttet er motstandsdyktig mot fuktighet og slitestyrke. Badet finner anvendelse ikke bare på gulv og vegger. Treskap, benkeplater, konsoll under-bassenget vil varme opp og forstørre det lille baderomsinteriøret.

Tremøbler i hele leiligheten

Noen ganger er vi bekymret for at trevirke vil fungere godt på et vått bad eller sterkt brukt kjøkken. I mellomtiden skal den nåværende teknologien for å produsere interiørdesignelementer holde oss overbevist om at tremøbler vil klare seg i ethvert rom, uavhengig av forholdene.

Baderomsmøbler - tre eller ikke?

Økt luftfuktighet og hyppige temperatursvingninger er hovedkilden til vår frykt for å velge tremøbler til badet. Husk noen viktige problemer, kan vi trygt investere i naturlig tremøbler i dette rommet. De viktigste treparametrene som vi må ta hensyn til når det gjelder bad, er hardheten og krympingen. Eksotiske arter (f.eks. Teak, merbau, iroko og doussie) har de beste egenskapene, dvs. tilstrekkelig hardhet, motstand og lavt krympningsforhold. Vi må også huske at treverket ikke fester seg direkte til keramikken (hold et område på ca. 5 mm) - på denne måten beskytter vi dem mot direkte kontakt med vann. Når du monterer tremøbler til baderommet, bruk eksentriske skjøter i stedet for klassiske dyvelfuger, som er mindre holdbare og reagerer mindre på fuktighet. Vi vil også sørge for å opprettholde riktig avstand mellom møbler og radiator. Ved å overholde disse få reglene, kan vi glede oss over det vakre og originale badet med tre.

Tremøbler til stuer!

Du trenger sannsynligvis ikke å overbevise noen om fordelene ved å velge tremøbler til stuen eller stuen. Husk at tre er et ekstremt grasiøst materiale når det gjelder prosessering. Så vi kan enkelt endre utseendet - matte eller gi det glans, male, legge skrubbsår eller dekorer. Vi er ikke redd for at når vi velger ett tremøbel, må vi dekorere hele stuen ved å bruke dette ene materialet. Tre liker selskapet med andre materialer, for eksempel rotting, glass og til og med stål eller plast. Takket være denne ordningen er mulighetene praktisk talt ubegrensede.

Tremøbler til kjøkkenet

Løsninger som brukes i gastronomi antyder at det beste materialet til kjøkkenmøbler er rustfritt stål. Imidlertid trenger ikke alle å like det kalde og grå materialet på kjøkkenet. Ved å fokusere på kjøkkenmøbler i tre, kan vi være sikre på at vi velger en praktisk, holdbar og vakker løsning. Hvis vi ikke er fornøyde med tilbudet av møbelbutikker, kan vi enkelt bestille et kjøkken i størrelse med en spesialist som ikke bare tar hensyn til retningslinjene våre for foretrukne dimensjoner, men også vil gi råd om riktig type treverk og finish. Trekjøkken vil aldri gå av moten, akkurat som i selve materialet. En ekstra fordel med tremøbler er det faktum at vi enkelt kan modifisere det, f.eks. ved å skifte fronter, håndtak eller overflaten. Takket være dette tilpasser vi raskt kjøkkenmøbler til endrede trender eller nåværende behov. Dessuten passer treverk som naturlig materiale perfekt inn i ideen om en sunn livsstil (inkludert matlaging), og introduserer også en familie, varm stemning på kjøkkenet.

Møbler i heltre

Utformingen av denne typen møbler presenterer helt skjønnheten i råvaren, som er tre (møbler laget av 100%), samtidig som den estetikken i utførelsen opprettholdes. Finerte møbler er et perfekt supplement til interiør inspirert av naturen. De kan utformes på grunnlag av enkle blokker hvis overflater er blottet for dekorative elementer, slik at estetikken til møbler bestemmes av fargen og strukturen til tretypen de ble laget av. Denne elegante enkelheten passer perfekt i moderne interiør, der grunnlaget for arrangementet er minimalisme av former. Men det er også design av møbler i massivtre med dekorerte fronter og en mer sofistikert form, som minner om utstyr fra tidligere tidsepoker. Antikviteter er inspirasjonen i dette tilfellet, og derfor reflekterer møblene i denne stilen karakteren av klassisk og rustikt interiør, hvis arrangementer refererer til tradisjon. En god idé ville være å velge utemøbler i tre -riktig beskyttet tremateriale vil tjene i årevis på terrassen din.

Hvorfor velge hagemøbler i tre

Naturlig, det mest klassiske og flott ute nesten hvor som helst - spesielt omgitt av grøntområder.  Hagemøbler tre kan utformes i en tradisjonell eller moderne stil.

Mer:
+ Eikemøbler er universelle og tidløse - fordi treverk alltid er på moten.
+ Hver tresort har sin egen unik farge. De kan vanligvis friskes opp og males i andre farger.
+ Møbler laget av høykvalitets tre og vedlikeholdt korrekt, er holdbare og serverer i mange år uendret.

Finérerte møbler

Finér er en type naturlig finertykkelse fra 0,6 til ikke mer enn 3 mm, laget av tre som et resultat av flat eller periferisk skjæring. Den er laget av alle treslag, som bøk, oak wood, walnut wood, ask eller furu, og til og med eksotiske varianter. På grunn av det nøyaktige valget av materialet, er den endelige effekten av produksjonsprosessen på finéroverflaten kornretensjon, mens ufullkommenheter som er karakteristiske for treteksturen er mindre synlige. En finér av naturlig opprinnelse, limt på fronter og topper av møbler, og bevarer dermed treets egenskaper og utseende fullt ut. Designet av finerte møbler kan være enkelt, men også dekorativt, og derfor er de designet for klassisk og moderne interiør. Sammenlignet med møbler i massivtre, har de en mye lettere struktur, men renoveringen av dem er relativt krevende.

Tre - perfekt byggemateriale

Interiøret er koselig, utstråler med fred og er stilig basert på treelementer. Tre kombineres perfekt med andre materialer - betong, stein, glass, keramikk, metall og tekstiler. Når du velger spesifikke trender, la oss følge ikke bare mote, men også praktisk. Møbler eller treutstyr vil sikkert fungere i enhver stil og vil passe perfekt til trender i årevis.

Stell og rengjøring av tremøbler

Selv om naturlig tre er holdbart, kan sterk kjemi og slipende materialer ødelegge dem. For å rengjøre tremøbler, bruk en fuktig (ikke våt) klut eller svamp. Safe for children er oliven, som vi bruker med sirkulære bevegelser på overflaten på møblene og polerer forsiktig med en gjennomvåt klut. En annen hjemmelaget måte å ta vare på tremøbler er å bruke essensen av svart te eller et avkok av varmt øl, pulverisert sukker og bivoks.

SJEKK!

Når den rensede overflaten tørker, er det verdt å tørke av det med en tørr klut for en bedre effekt. Profesjonelle forberedelser for rengjøring av møbler laget av tre er også tilgjengelige for salg, som ikke bare er den mest effektive, men også den mest praktiske metoden for å bekjempe smuss.
Før du kjøper et preparat, la oss imidlertid sjekke sammensetningen - la oss se etter midler som ikke inneholder metylalkohol. Ved bruk av spesielle sprayer vil vi i tillegg beskytte møbler. Disse preparatene skaper et beskyttende lag på overflaten av møblene, og glatter og pleier det i tillegg.

 

 
pixel
Vis flere innlegg fra April 2020

Anbefalt

Tv benk med skuff metallben Enjoy OUTLET

Tv benk med skuff metallben Enjoy OUTLET

3 099,00 NOK1 899,00 NOK569.70 punkt.
Del din kommentar med andre