mobler24.no
2019-07-04

Trender i Retro Møbler som du vil elske i hjemmet ditt

Trender i retro møbler som du vil elske i hjemmet ditt

Det er ingen tvil om at retro trender i møbler er tilbake på en stor måte! Har du noen gang hørt om at hvis du lagrer klærne dine eller møbler i 20-30 år, vil stilene komme tilbake i mote? Selv om dette kan være sant, kommer stilene noen ganger ikke tilbake i samme eksakte materialer, farger eller utførelse av designet, men den opprinnelige hensikten gjenspeiler. Møbeldesign ligner på mote ved at designere får inspirasjon fra fortiden og smelter den med moderne detaljer og inspirasjon. Hvis du ønsker å "oppdatere" hjemmet ditt med retro møbler, men ikke vet hvor du skal begynne, ta en titt på disse varme trendene som er sikker på å modernisere hjemmet ditt på en throwback måte!

Velg en epoke du elsker for ditt interiør

Retro møbler handler om å grave inn i de siste epokerne av design stiler og velge de som du elsket best. Mange huseiere liker å velge moderne møbler fra midten av det 20. århundre som fokuserer omtrent fra 1930-tallet til 1960-tallet. Mens det fortsatt er en trend for 70- og 80-årene, bestemmer du hvilke egenskaper du liker og passer til designstilen din. Møbler av hver æra har sin andel av mønstre, farger, finish og popkulturappell som vil resonere med hver huseier annerledes.

Velg møbler som samsvarer med arkitekturen i hjemmet ditt

Mange huseiere velger møbler fra innsiden, mens andre foretrekker å la arkitekturen i deres hjem hjelpe til med å bestemme sine møbler. Dette er perfekt for boliger som elsker å etterligne strømlinjeformede retro møbler for å motvirke ekspansive vinduer og visninger. Mange arkitekter i nyere tid var også møbleredesignere. Grav inn i historien for å finne ut om din favoritt arkitektoniske stil vil utfylle dine møbler også!

NARVIK er et skrivebord i de åpne hyllene er forbundet med en svart pulverlakkert stålramme med åpne hyller, en bordplate av finér finérbrett er integrert. NARVIK er en kombinasjon av minimalistisk, industriell og klassisk stil, takket være den passer til de fleste rom og kontorer. Den er laget av materialer av høyeste kvalitet. Takket være den forsterkede pulverbelagte rammen og det sterke møbelbrettet, er skrivebordet meget slitesterk og utrolig stilig.

 

Retro belysning for å lyse i stil

Enten du elsker retro-metallbue gulvlampen med den store lampeskjermen som var populær på 1970-tallet med å studere alles stue, eller du foretrekker introduksjon av aluminium til vegg- og anhengsstykker fra slutten av 1960-tallet - belysning var en integrert del av retromøblerinnredning. Se til dine favorittbelysningsprodusenter for belysning av reproduksjoner for tak, vegger, gulv i alle retrostiler som er tenkelige.

Svart taklampe spisestue Frame er en moderne lampe med estetisk design. Den presenterte armaturen vil ikke bare lyse opp i rommet, men vil også være en imponerende dekorasjon.

 

Velge tilbehør som gir retro-appell

Har du lagt merke til den beryktede 60-tallets inspirerte solbrente speil, graser veggene til de nyeste hjemmagasinet sammen med retro klokker, puff, eklektiske samlinger av servise og mer? Hvis du ikke er sikker på om du vil ta fullstoppet inn i en retro-inspirert innredning, eller hvis du foretrekker å holde den subtil, prøv å legge til tilbehør i hele hjemmet ditt. Velg fargerike vintage metall bokser for å legge til nostalgi til et sidebord og prøv å handle din favoritt gård salg og online håndverk samfunn for flott retro tilbehør.

Pouf Bella - et veldig formet og unikt møbel med formelle dimensjoner. Elementet som definitivt skiller denne modellen er den gyldne rammen i glans, som setet hviler på. I tillegg er setet til puffen laget med oppmerksomhet på hver detalj. Bella vil sikkert appellere til kunder med smakfull smak. Denne modellen er ideell til hallen, men oppfyller også perfekt rollen som en moderne fotstøtte.

 

Finn et farge- eller retroelement som inspirerer resten av designet

Hvis du ikke har en bestemt epoke med møbler du elsker, bør du vurdere å bli inspirert av din favorittfarge på apparatet, sofaen, lampen eller veggmaleriet. Du vil bli overrasket over hvordan et helt rom kan trekke inspirasjon fra frittstående farger.

 

Møbler er en base for andre elementer som påvirker hvordan leiligheten din ser ut. Takket være dette er en sammenhengende sammensetning bygget. Chesterfield tre-seters sofa er et veldig elegant og unikt møbel. Quilting er en av de eldste polstringsteknikkene. Møbler som er opprettet med denne teknikken er uvanlig i alle henseender. Form, proporsjonalitet og oppmerksomhet på detaljer. Djevelen er i detaljene og her er detaljene sikkert quilting. De er på rygg og armlener. Setet er løs fylt med fleksibelt skum.

Søk inspirasjon fra popkulturen i hverdagen din

I de senere år har det vært en reemergenceof retro tv, film, mote, bil og alle designindustri felt har sett vintage sjarm. Hvis du er stumped på hvordan du velger retro møbler og inspirasjon, surfe på internett til favoritt pop kultur ikoner. Alle fra kjendiser til hverdagslige mennesker bringer ut vintagefunn og forandrer verden med dem. Vi vil gjerne vite hvilken retro styling inspirerer ditt vintagehjem!

 
pixel
Vis flere innlegg fra July 2019

Anbefalt

TV benk 120 cm MEZO

TV benk 120 cm MEZO

2 599,00 NOK779.70 punkt.
Del din kommentar med andre