mobler24.no
2020-09-11

U sofa - hvorfor er det verdt å kjøpe denne?

 

 

U-sofa er komfortable og praktiske. De passer både til små og store rom. Selv om de ser romslig ut så tar de ikke mer plass enn tradisjonelle sofaer. Tvert imot - en hjørnesofa vil være perfekt midt i stuen eller i et hjørne. Her er det snakk om å utnytte maksimalt all ledig plass. På grunn av hjørnesofa får vi utnytte plass i et hjørne som vi vanligvis bruker ikke. Hjørnesofaen kan også dele stuen i diverse områder der vi slapper av og et sted vi spiser. Når vi har en liten leilighet eller en hybel så vil en hjørnesofa være det beste valget. I løpet av dagen vil den fungere som et sitteplass, og om natten vil det være mulig å skape en soveplass. Den innebygde oppbevaringsplass vil også være veldig nyttig da det vil være ideell for lagring for sengetøy. Takket være en hjørnesofa kan du spare plass og på en enkel og praktisk måte gjemme bort sengetøy.

U sofa mobler24

U-sofa er en type sofa som kan plasseres i et hjørne av et rom. Det er en hjørnesofa som er funksjonelt og enkelt å tilpasse. Det vil være perfekt for enhver stue uansett størrelse. Produsenter av polstrede møbler tilbyr for tiden et stort utvalg av hjørnesofaer. De finnes i forskjellige størrelser og stiler. Det kan velges blant lite hjørnesofa og store hjørensofa avhengig av størrelsen på din stue. Velg en funksjonell u sofa og det vil definitivt endre din inneredning i stuen. I tillegg er hjørnesofaer veldig estetiske og praktiske møbler. Alle kan velge en variant tilpasset deres behov. Det finnes hjørnesofaer med justerbar nakkestøtte, et underlag for drikke og PC.

 
Sjekk

Funksjonell u-sofa

Hvis vi venter flere gjester og trenger et ekstra sovested så er en u-sofa med sovefunksjon det du trenger. Hjørnesofa kan passe perfekt inn i et hjørne og være den beste løsningnen hvis du har en ekstra gjest. Og i tillegg vil det være mulig å spare litt plass. Det er mulighet for å slå enkelt ut sofa til en seng som gir et komfortabelt soveplass for dine gjester. Når du bestemmer deg for å kjøpe en u-sofa til en liten stue, bør du absolutt velge delikate modeller som ikke har for mange tilbehør i form av armlener, nakkestøtter eller puter som kan ta bort unødvendig en verdifull plass. En sofa med hodestøtte eller armlener er veldig behagelig og funksjonell, men den vil bare fungere når vi har et større rom.
Hvis vi trenger en ekstra seng for gjestene så ta gjerne hensyn til disse faktorer. For eksempel størrelse av smart oppbevaring. Ikke alle sofaer er utstyrt med en slik beholder og kan slås enkelt ut til en seng. Sovesofaene kan også slås ut til en seng på forskjellig måte. Det finnes for eksempel varianter med justerbær ryggstøtte eller en uttrekkbar del med lokk.

Velg type av møbeltrekk

Det er ikke bare det estetiske som teller men også holdbarhet. Sete og ryggstøtte må være slitesterk slik at det kan brukes over lang tid. Det er også lurt å vurdere å kjøpe sovesofa med et trekk som kan tas av og vaskes i maskin, særlig hvis det er barna i huset. Det finnes også trekk som er enklere å rense for hår hvis vi har kjæledyr.

En sovesofa som matcher ditt interiør

Dagens u-sofaer ser attraktivt ut. De er moderne og er designet for å bli en komfortabelt sittemøbel. Vi plasserer gjerne sofa midt i rommet, og selfølgelig krever det mye ledig plass. U-sofa fungerer ikke bra i mindre rom. I stedet for å kjøpe en stor sofa vil det være bedre å kjøpe to mindre og plassere disse mot hverandre.

En sovesofa er et godt valg

Du behøver ikke å velge mellom å sitte godt eller sove godt. En god sovesofa gir deg alt du trenger. Ved å skaffe deg en sovesofa har du en ekstra gjesteseng når venner eller familie kommer på besøk. Det er verdt å kjøpe et hjørnesofa med sove funksjon. Sovesofa kan ha store dimensjoner med husk at det er en fordel å ha en større sofa da gjesteste kommer i løpet av dagen. Her får gjenstene dine komfortabel plass, god sted å sitte på og stabil ryggstøtte. Om kvelden vil et hjørnesofa være et godt sted å sove. Det er kanskje det du er interessert i når du liker å holde selskap i ditt hjem.

Hvilken type av hjørnesofa burde man velge?

Det er du som kjenner dine behov og vet hva du trenger best. Det er kanskje ikke så lett å velge en u sofa men tenk litt om hva du skal bruke sofa til. Ønsker du å hvile eller sove i løpet av dagen? Enkelte liker å sitte på en hard sofa mens andre foretrekker en myk sete. En annen viktig ting er kvalitet til lokket og hvordan det brukes. Det skal være lett å slå til seng og lagre sengetøy. Også andre varianter av sofa er blitt mer og mer mekaniske. De er utstyrt med armlener og justerbær nakkestøtte slik at det passer deg og dine behov. Nakkestøtte kan justeres fra vertikal til horisontal med flere trinn. Dette lar deg justere sofaen til din fasong og høyde. En modulsofa spiller en lignende rolle. Alle moduler er individuelle og kan kombineres når det passer deg best. De kan fritt settes sammen. Men om du skal ha et selskap og ønsker å bruke sofa til sosiale formål så her er en tips. Da skal u sofa ikke være for dyp eller for myk. Det er best å velge en sofa med kort sete og litt hardere sete. Poenget er at dine gjester ikke "synker" inn i sete , som ser ikke noe fint ut.

 
Vis flere innlegg fra September 2020
Del din kommentar med andre
pixel