mobler24.no
2020-04-14

Uttrekkbare møbler - en idé for en liten leilighet

 

Smart interiør eller møbler med en idé

Hvis du nettopp har kjøpt en liten leilighet, lurer du absolutt på hvordan du skal dekorere et lite interiør. Å arrangere en liten leilighet, i motsetning til utseendet, er ikke vanskelig og innebærer ikke behovet for å forlate dagens interiørtrender. En liten leilighet kan være både vakker og smakfullt innredet, samt oppfylle alle nødvendige kriterier når det gjelder praktisk og funksjonalitet. Når du ordner en liten leilighet, må du huske på fargevalget som anbefales til små interiører.

Møbler som umiddelbart vil endre soverommet ditt til en stue eller trylle frem et spisekrok på kjøkkenet er en flott løsning, ikke bare for små interiører. Det er verdt å ha så mye ledig plass som mulig i hver leilighet.

Å dekorere et lite interiør er en virkelig utfordring. På den ene siden må det inneholde alt nødvendig utstyr og møbler, som seng med ekstraseng i skuff og på den andre siden er det ingen som ønsker å bo på et sted tettet med ting. Høres ut som en oppgave for en veiviser? Ikke nødvendigvis. Designere og produsenter er utfordret. Ved hjelp av eiere av studioer og andre små leiligheter kommer skyvevegger og modulære elementer av utstyr som kan endre funksjonen deres, avhengig av brukerens behov. Vi har utarbeidet noen interessante forslag til deg.

Lyse farger og mye lys - smart lights

Lyse rom virker optisk større, så få mest mulig prakt fra hjemmet ditt ved smart belysning. Begynn med vinduene - ikke dekk dem til med mørke gardiner, og mal vindusnisjene for å gjenspeile det innkommende dagslyset. Sats på veggenes lyse farge - klassisk hvit eller ødelagt med et snev av favorittfargen din. Hvis det er lagt mørke fliser på det lille badet ditt uten vindu - mal dem! På markedet vil du finne flere og flere malinger av god kvalitet beregnet på dette formålet.

Som speil. Innrammet i en fin ramme vil de være et ornament som stilige malerier, og deres rolle i den optiske forstørrelsen av leiligheten er uvurderlig. Ikke bare at de reflekterer lys, de gir en illusjon av duplisering av plass. Møbelfronter - spesielt de med store flater - bør også velges i lyse farger med en glans som i tillegg reflekterer lyset som faller på dem.

Å holde vegger, møbler og annet utstyr i lyse farger vil gjøre at hele arrangementet av leiligheten ser best ut. Farger som hvite, beige, grå duer eller lys trefarging har muligheten til å forstørre hele interiøret. Du bør absolutt unngå svart og mørke farger, for eksempel wenge, fordi de lett kan overvelde hele arrangementet og få rommene til å virke mindre enn de virkelig er. Hvis det monotematiske interiøret i lyse farger virker kjedelig for oss, er det verdt å fokusere på fargerike tillegg, som faktisk kan være den dominerende aksenten i ethvert interiør.

Når vi snakker om spørsmålet om å arrangere en liten leilighet, er det verdt å nevne noen få ord om den kolossale rollen som speil og glass kan spille i den. Til og med et lite speil hengt på veggen forstørrer fenomenalt hele rommet og får dimensjonene til å se større ut. Det er verdt å installere veggspeil i slike rom, som vanligvis har et lite område som en gang eller et soverom. Ikke glem på badet - bruk av speil på mer enn en vegg blir mer og mer populært. Speil installert i stedet for fliser direkte på veggene fungerer best av denne art. På samme måte forstørrer de visuelt rommet også effektiv glass, for eksempel på innvendige dører eller fronter av garderober.

Smart furniture, fortryllet lite kjøkken og mer

Det er en annen interessant måte for kjøkkenet - vi kan gjemme det i uttrekkbar garderobe. Ja, dette er ikke en feil - et kompakt kjøkken som rommer alt som er viktigst, kan vente på at vi er klare til bruk bak dørene til det iøynefallende skapet.

Soverom - det vil si, finn den perfekte uttrekkbart seng

Når det gjelder soverommet, er en av de største truslene for designere uttrekkbart seng som - i det minste teoretisk - alltid tar et stort område. Likevel kan de få det til å ... forsvinne. Moderne dagsenger designet for små mellomrom kan ikke bare skjult gjemme seg i en garderobe, men også om dagen kan utføre tilleggsfunksjoner - en romslig bokhylle eller et elegant bord. Og - viktigst av alt - de er komfortable. Hvis du ofte har venner i hjemmet ditt, kan du vurdere å kjøpe seng med uttrekkbar gjesteseng som lar deg enkelt skape en soveplass for uventede gjester. Det er også verdt å tenke på beholderen for sengetøy - skuffseng vil spare deg for mye garderobeplass.

Arrangement med en plattform - smart møbler

Et multifunksjonelt interiør kan være et must, men noen ganger er det bare vårt valg. Vi jobber eller sover i salongen; på kjøkkenet spisebord med ileggsplater, der hele familien spiser måltider. I slike tilfeller er mobile eller transformatormøbler ideelle, som lar deg omorganisere rommet og endre funksjonen på et øyeblikk. Rommet som er synlig på bildene er samtidig en stue, soverom og garderobe. Ideen er basert på en skreddersydd plattform. Under det ble det plassert et komfortabelt stort uttrekkbart seng og nattbord. Selv trappene skjuler en overraskelse - funksjonell lagring. Og rekkverket på plattformen er også et lavt rack for en stor samling CD-er.

Bygninger på plattformen består av en garderobe lukket med skyvedør og åpne hyller. Når det er lite plass foran garderoben, er slike dører den beste løsningen. Oppbevaringen i trappen er romslig, og bruken av den er enkel - den glir ut akkurat som sengen. En stor seng med en beholder for sengetøy er mer behagelig enn en sofa. Det er også lettere å utfolde dem - bare dra og skyv ut fra under plattformen.

En seng på… kjøkkenet

Stue på kjøkkenet? Hvorfor ikke! Når vi skjult sengene på en smart måte, vil ingen selv gjette at dette rommet blir til et dobbelt soverom om kvelden. Madrassene, plassert over hverandre på rammene, er plassert i et skap under en skrå vegg. Den øverste sengen er permanent montert, den nedre glir ut under den. Skapet med skjulte senger har de samme frontene som resten av kjøkkenmøblene, så for de uinnvidde ser det ut som et romslig spiskammer.

Dette lille loftinteriøret har mange funksjoner. Først av alt er det et kjøkken og spisestue, men når som helst kan det endre seg til et soverom - bare åpne skapet med en seng. Et ideelt sted for deg som liker å spise om natten...

Seng under gulvet

En liten studioleilighet? Trenger du en gjesteseng i en større leilighet? Vi har en løsning - madrasser gjemt i landingen. De drar bare når det trengs. Avhengig av størrelsen på stuen, kan du skjule en eller to senger på denne måten.

 

En seng under taket

En tradisjonell entresol kan bare bygges i høye leiligheter (minimum 3,5 m). Men entresolen som fungerer som en heis, krever ikke en slik høyde. Den glir ned om natten og henger under taket på dagtid. Under den forlatte sengen er en liten sofa og et stort smart desk.

 
 

Et sted å jobbe hjemme - i en miniversjon

Sted for et hjemmekontor var i en grunne nisje ved siden av trappen. Skapet har en dør som åpner seg nedover - når det senkes, blir det en så stor topp at du kan legge en bærbar datamaskin på det. Døren i skapet over skrivebordet åpnes, slik at personen som jobber der har lett tilgang til dokumenter. En LED-stripe ble installert under dette skapet, som lyser opp benkeplaten og erstatter uttrekkbar vegglampe.

Et sted å jobbe hjemme - i en nisje

To hyller som står side om side er skyvedører, bak som det er en nisje med et sted å jobbe. Plassen er ordnet slik at den passer til en stasjonær datamaskin - toppen er liten, men tastaturet glir ut. Monitoren står i høyden på øynene til en arbeidende person. Etter å ha stengt hyllene, slutter rommet å være et kontor. Husholdningsmedlemmer kan glemme sitt faglige ansvar og ta seg av familielivet.

Et sted å jobbe hjemme - i skapet

Dette store møbelet kan betraktes som en garderobe. Når du åpner den massive døren, vises imidlertid hyller med uttrekkbar hylle og skap samt et skrivebord med en uttrekkbar topp. En slik modell er vanskelig å finne i møbelbutikker, men den kan bestilles. Deretter vil både utseendet og hele utstyret bli designet etter dine behov og tilpasset stilen til leiligheten - vi vil endre antall skuffer eller hyller og male hele i hvilken som helst farge.

Spisehjørne - ved veggen

Det mobile møbelet er ideelt for små kjøkken. Bordet vi ser på bildene står ikke bare (og beveger seg) på ben med hjul, men beveger seg også på en skinne festet til benkeplaten. På måltidet går han mot midten av kjøkkenet - i så avstand fra veggen at du kan sitte ved det fra to sider. Rettet mot veggen er en forlengelse av kjøkkenbenken. Barstoler har korsrygg, så de passer under bordet.

Spisestue - uttrekkbar bord i en kommode

I det fargerike kommode satt opp mot veggen på kjøkkenet ligger spisebord uttrekkbart. Og foruten bordet - en behagelig myk benk med puter. Det er også en krakk å fullføre. I et slikt spisestue-anneks er det nok plass for hele familien. Etter måltidet uttrekkbart spisebord og benken igjen en kommode, og kjøkkenet gjenvinner plass.

Spisehjørne - på veggen

Mellom måltidene er spisekroken to hyller som henger på veggen. Når tiden imidlertid kommer, f.eks. frokost, blir designet til et bord på ett ben. Mekanismen er veldig enkel - bare monter den hengslede toppen og plasser bordbenet på skinnen festet nedenfra. Når vi trekker toppen opp, vil benet strekke seg og spisebord med uttrekk får solid støtte. Når møblene ikke lenger er nødvendig, beveger vi benet tilbake og bretter toppen.

Spisehjørne - i sprekken

I stedet for å dekke avstanden mellom skapene og veggen med en maskeringslist, kan du bruke den til oppbevaring, f.eks. et lett sammenleggbart bord. Vi vil kjøpe et slikt møbel (inkludert foldestoler) i butikker med hagemøbler (hvor vi også vil finne campingbord og stoler) eller turistiske sammenleggbare stoler kan skjules i en lignende oppbevaringsboks eller henges på veggen.

Spisehjørne - i disken

Det ene kjøkkenskapet er lavere enn det andre. Et brett laget av et treverk ble installert i gapet under bordplaten, som etter å ha glidd ut fungerer som et enkelt bord. Takket være grillen, ferdig som bordplaten, er hyllen usynlig etter lagring.

 

 

Spisehjørne - i en skuff

For de uinnvidde er en enkel skuff. I mellomtiden, når den utvides, dukker det opp en stor bordplate, som kan være et ekstra sted å jobbe eller et frokostbord. Skuffmekanismen er sterk nok til at sammenleggbare bord ikke trenger ekstra støtte.

 

 

Spisehjørne - i skapet

Et stort, solid sammenleggbart spisebord på kjøkkenet, der hele familien kan sitte, er en drøm for mange av oss. Men når vi mangler plass, gir vi det ofte opp. Og du kan velge klaffbord, som består - og på en veldig genial måte. Møbler på bildet etter å ha brettet seg helt skjult i kjøkkenskapet.

Dessverre - de presenterte løsningene kan ikke kjøpes i ferdig form i butikker - de må bestilles fra en snekker. Noen av dem koster også mer enn tradisjonelle møbler, men det er verdt å gjøre en slik investering, fordi det vil forbedre kvaliteten i hverdagen betydelig. Hvis du ikke har råd til en slik utgift, kan du sjekke ut våre ferdige møbelforslag som lar deg på en smart måte ordne en begrenset plass.

 

 

Spisebord uttrekk er en god ide

Bord med klaffer er et sentralt sted i mange hjem. Du spiser, snakker, arrangerer fester og spiller kort med ham. Det er best så stort som mulig. Selvfølgelig er det vanskelig å legge et 3 m x 1 m bord i et rom på 12 kvadratmeter. Og her kommer utbrettbord til unnsetning. Visste du at modellen "S2 hvit" bare har 120 x 80 centimeter når den er brettet? Det er en pjokk som til og med vil komme inn i et lite rom i en tårnblokk. Når behovet oppstår, kan det imidlertid forstørres ved å bruke to topper til 190 i størrelse med 80 centimeter. Seks personer kan sitte ved baseversjonen av bordet. Fordi flere topper - opptil ti! Det er nok til å lage en ganske stor fest.

 

 

Magiske triks i stuen med modulær design møbler

Det er også verdt å sette seg inn i moderne modulbaserte konsepter for stuen, for eksempel et bord for flere personer, som er laget av et lite salongbord på et øyeblikk. Designere har også ideene sine for komfortable sitteplasser for gjester - for eksempel modulære puffer, gjemt i hverandre. Kompleks, de ser iøynefallende ut og vil passe hvor som helst, men når de brettes ut, vil de gjerne ta imot enda noen få mennesker.

 

 

Okser kan vise seg å være okseromseter, som når de plasseres på dem ikke bare tar liten plass, men også fanger blikket med designeren sin.

 

 

Sammenleggbare sofaer i møbler nettbutikk

En sammenleggbar sofa er et av de mest populære utbrettbare møbler i hjemmet. Den brukes til å sitte på dagtid og overtar funksjonen til en seng om natten. Takket være den skjulte beholderen, kan du også lagre sengetøy. Sovesofaen har sine fordeler og ulemper. De første er åpenbare. Så vi har to møbler i ett (sittegruppe pluss seng), og det hele tar mindre plass enn to møbler hver for seg. I tillegg er det et veldig stort utvalg av slikt utstyr på markedet. Ulempen er for det første underordnet kvalitet. Ikke lure deg selv om at sovesofaen både vil være ideell for å sitte og sove. Det er best hvis vi behandler det som en nødutgang.

 

 

En godbit for studenten - sammenleggbare skrivebord

Dette er en ideell løsning for en student som bor i en studioleilighet. I en liten leilighet er det vanskelig å finne et sted for et skrivebord, og du trenger å studere med noe. Det er mange konstruksjoner på markedet. Noen av dem lar deg brette bordplaten og sette den vertikalt. Dette er ikke en perfekt løsning, men små leiligheter tvinger oss til å inngå kompromisser.

Når du svarer på spørsmålet om hvordan du skal dekorere en liten leilighet, er det verdt å huske på smarte oppbevaringsrom som er på høyeste pris i små områder. Først av alt, når du planlegger kjøkkenmøbler, velger du overskap med en høyde opp til taket - på denne måten vil møblene romme mye mer gjenstander. Det samme prinsippet vil også fungere med innebygde garderober. For oppbevaring av sengetøy er senger og sofaer med en ekstra beholder for sengetøy flott, og tilbehør til baderommet vil enkelt få plass i et ekstra skap over toalettskålen eller skapet under vasken. Helt klart krever spørsmålet om hvordan du ordner en liten leilighet nøye. Det er imidlertid verdt å bruke litt tid på å ordne plassen slik at leiligheten vår vil glede oss over dens utseende og funksjonalitet.

 

 

Sammenleggbare stoler

Vi kjøper like mange stoler som familiemedlemmer når vi har et sammenleggbart bord. La oss anta modell to pluss to (dvs. fire, som om noen var i tvil). Vi bruker disse stolene hver dag, så det ville være bra hvis de var av høykvalitetsmøbler. For eksempel Alena-modellen, laget av massivt bøk. Disse stolene kan kjøpes i en av fjorten farger. For dette settet ( rundt spisebord uttrekkbart og stoler ) er det verdt å kjøpe flere sammenleggbare stoler. Ideelt sett hvis vi har dem hvor du skal lagre. De kan brettes slik at de ikke tar for mye plass. Innlagte stoler er også tilgjengelig på markedet.

Som du ser betyr ikke den lille størrelsen lenger å sove på en sammenleggbar sofa som er skadelig for ryggen. Han utelukker ikke å nyte en festlig middag med gjestene, takket være kjøkkenøya, som kan forstørres ved et bord. Stoler står ved siden av ham, som ved magi, henger ubemerket på veggen hver dag. Magic? Nei, bare en smart designeridee for maksimal bruk av en beskjeden plass.

 

 

 
Vis flere innlegg fra April 2020

Anbefalt

Del din kommentar med andre
pixel