mobler24.no
2019-08-05

Vi oppdager trender - de mest fasjonable stolene til stue og spisestue 2022

 

Godstol samsvarer med trender

Vi er ikke tilhenger av blindt å følge trender (verken mote eller interiørdesign), men likevel ser det ut til at det er verdt å vite hva som er i dem. For eksempel å kunne oppdage nye muligheter eller utvide de nåværende horisontene. Derfor har vi i dag forberedt deg litt informasjon og inspirasjon om de mest fasjonable stolene til spisestuen og salongen 2022, som er de mest populære denne sesongen blant både bloggere, interiørarkitekter og møbelprodusenter. La oss starte med det grunnleggende...

Spisestoler av møbelbutikker online - hva skal jeg vite før du kjøper dem?

I begynnelsen noen få spørsmål som til slutt vil ha en ganske betydelig betydning i praktisk og praktisk forstand. Fordi det er tydelig at når du velger og kjøper spisestoler, er det ikke bare estetikken som bør ledes, ikke sant? Komfort vil også ha stor betydning her, spesielt hvis vi er en av personene som bruker bordet og tilhørende stoler med relativt høy frekvens, og ikke bare noen ganger, fra sak til sak.

Godstoler er de med passende parameterene

Hva er spesielt verdt å være oppmerksom på her? Komfortabelt sete og ordentlig konturert rygg er ikke nok for oss. Valget bør også ta hensyn til størrelsen på rommet, så vel som størrelsen på bordet (det er dette som hovedsakelig vil pålegge oss størrelsen på spisestoler). Derfor er det verdt å holde seg til prinsippet om at modellen som er valgt av oss små lenestoler skal ha et sete i en slik høyde som gjør at vi ikke bare kan skyve den under bordet, men også la nok plass til beina. Det antas at den beste løsningen er når avstanden mellom toppen og setet er omtrent 30 cm. Ta også vare på en god utforming av antall og utforming av stolene, inkludert området du har til disposisjon. Antall stoler og arrangementet deres bør tilpasses regelen om at for hver person som sitter ved bordet, bør vi reservere en plass på 60-75 cm (inkludert stolens bredde). Husk også å forsikre deg om at du legger igjen stolen i riktig avstand (fra veggen eller det tilstøtende møbelet), slik at du kan bevege den fritt.

Nærmere naturen - stue stol et bord laget av naturlige materialer

En av de beste trendene i denne sesongen er interiør inspirert av naturen. Det er ikke overraskende at naturlige materialer også har kommet fram i sammenheng med den mest fasjonable stue møbler . Flettet, rotting, bambus og sjøgress er noen av materialene som ble brukt mest her i 2022. Så hvis du hittil hovedsakelig har assosiert med hagemøbler, er det sannsynligvis den beste tiden å utvide utsiktene for interiørdesign...

Inspirasjoner fra fortiden - stol stue i vintagestil

Dette er ikke den første slike sesong når noen av de mest fasjonable spisestuestolene ser ut til å være modeller som tydelig viser til designet fra fortiden. I det for tiden tilgjengelige tilbudet på markedet vil du finne mange kjente former inspirert av både 50-70 og eldre prosjekter, som også ofte er ledsaget av en litt alderen, tilføyende karakter og møbler med en sjelfinish.

Moderne sofa stol av plast

Hvis du fremdeles er overbevist om at plastmøbler er et forslag som bare er verdt hage- og balkongopplegg, vil vi ikke bekymre deg, men det ser ut til at du er sterkt tilbake i emnet for de mest fasjonable spisestolene ... Plast er fantastisk om sofa stoler ! Det er alltid den nåværende trenden, som fortsatt nyter betydelig interesse fra topp interiørmerker. Og selv om du i vår møbelbutikk finner mange modeller av ugjennomsiktig plast, forblir de mest fasjonable fremdeles i den gjennomsiktige versjonen (som ikke betyr at du ikke kan stole på fargen i det hele tatt).

Velvetove love - lette lenestoler til spisestuen som er polstret med plysjstoff

En annen av favoritttrendene i den kommende sesongen er plysj, som ikke bare i anledning interiørdekorasjoner, men også møbler og ganske ofte tydelig viser. I møbler butikker dine finner du alle slags møbeltrekk som er perfekte å bruke på stoler / lenestoler.

 


Velour, velvet, velvet - dette er noen av de mest populære begrepene for plysj møbeltrekk, som (ofte om hverandre) vil du komme over her. Hvorfor er det verdt å velge små lette lenestoler til spisestuen som er polstret med denne typen stoff?

 

 

At de er ekstremt hyggelige å ta på, er nok synlige ved første øyekast, ikke sant? Finn ut hvor iøynefallende liten lenestol kan endre interiøret! Men fordelene deres slutter ikke i det hele tatt - plysj bør brukes i utstillingen.

Kjøp nå!

Stoler til spisebord og stue - våre forslag

Spesielt for deg har vi forberedt en kort presentasjon av noen av våre nye produkter og prøvde, fremdeles fasjonable modeller av stoler som er verdt å ta hensyn til under årets shopping.

Design stol Scandi - tidenes bestselger

Moderne designerstol for stue, spisestue, kjøkken, soverom. Formen den ble laget av, lar deg bruke den i et hvilket som helst til og med det mest sofistikerte arrangementet. Hvis du liker en vellykket kombinasjon av ergonomi og dristig, attraktiv estetikk, vil denne modellen sikkert appellere til deg. Vi sender stolen i en pakke for selvmontering, noe som er veldig enkelt. Pakken inneholder en tydelig manual og verktøy, elementer og skruer som er nødvendige for å brette stolen. Alt du trenger å gjøre er å skru de fire skruene på rammen til setet, rammen er allerede vridd. Sete og ryggstøtte er laget av polypropylen. Stolen bruker ben laget av slitesterkt bøk, som gir en unik effekt i hver leilighet. Bena har beskyttelse mot skader på gulvpaneler, tregulv, malte overflater og keramiske gulv.

Billig lenestol Loro - en ny dimensjon av avslapning

Loro lenestol er som en kongelig trone ... Hvis du en gang sitter på den og føler dens komfort, vil du ikke gi den tilbake til resten av husholdningen. Gjennomtenkte funksjoner gjør Loro til en ny dimensjon av avslapning. Dreiestol med elektronisk kontrollert avspenningsfunksjon. Graden av å utfolde ryggstøtten og høyden på fotstøtten justert med to knapper plassert på armlenet. Panelet er enkelt å rengjøre i en gylden gul nyanse. Billig lenestol LORO er et forslag for mennesker som verdsetter både komfort og god, universell design. I roterende lenestol gul LORO kan du komfortabelt sette deg ned og tilbringe fine stunder, for eksempel med en bok, eller - etter å ha løftet fotskammelen - hengi deg til bloggavslapning.

Click here

Augusto eller blå lenestol for fans av pastellfarger

Augusto stol - dette er en modell fra den nye Perl Lusso-kolleksjonen, som hadde premiere på messen Cologne Imm Cologne 2018. Denne modellen er veldig unik og unik, ikke bare på grunn av hakket i ryggen, men hovedsakelig på grunn av at den har polstrede ben. Det er et møbel fullt polstret. Trimmen brukes som etterbehandling av setet. Hele ser perfekt ut. Materialet av beste kvalitet ble brukt til produksjon, takket være at denne modellen er høyt verdsatt av våre kunder.

Rød stol K188 eller en sterk aksent

K188 er en fantastisk, moderne stol inspirert av fremtiden. Den profilerte formen på sokkelen til denne stolen, som i likhet med setet og ryggstøtten til dette produktet, er laget av øko-lær i fem farger, er ganske unik og original. I tillegg varieres den glatte overflaten på møbeltrekket bare på tvers av sømmer. Den U-formede sokkelen i kromstål er en innovativ proposisjon av en enestående base som sikkert vil tiltrekke seg oppmerksomheten til mange gjester. Interessante og mangfoldige fargevarianter, gir muligheten til å matche kolleksjonen til ethvert interiør - ved å varme den og gi den en hyggelig, hjemmelignende karakter. Hele K188 polstrede stolselskap laget etter prinsippene om ergonomi med etterbehandlingsmaterialer av god kvalitet.

Skinnstol i brun ? K-237!

K-237-stolen var laget av PU-lær av høy kvalitet og pulverlakkert stål. Stolen er tilgjengelig i tre fasjonable farger: grå, brun, beige.

 

Moderne design som viser til visualisering av interiøret i noen av de mest populære månedene med interiørdekorasjon, betydelig estetiske verdier.

 

K-237 stol ideell egnet til et moderne kjøkken eller stue. Dette er et ideelt forslag for kunder som ønsker å ha noe unikt.

 

Kjøp nå!
 
Vis flere innlegg fra August 2019

Anbefalt

SCANDI stol hvit

SCANDI stol hvit

929,00 NOK278.70 punkt.
Del din kommentar med andre
pixel