mobler24.no
2019-07-18

Vigo - multifunksjonell og moderne stue inspo

 

Vigo System - multifunksjonell og moderne - stue inspo

Siden møbler har dukket opp i våre hjem, er det vanskelig å forestille seg hverdagen uten dem. Det har alltid vært viktig ikke bare for deres funksjonalitet, men også for det dekorative aspektet. Korrekt utvalgt vitrine kan forandre leiligheten ukjennelig, utsette alle fordelene og oppmuntre til felles hvile. Når du velger møbler for en moderne stue, bør du ikke bare vurdere størrelsen, men også fargen på rommet eller møbler.

Moderne stue - Fargeforhold

Velvære i leiligheten vår avhenger i stor grad av hvordan vi ordner det. Velge farge stue - det er en enkel ting, men det har en stor innvirkning på våre sanser, noe som gjør oss til å føle seg avslappet, avslappet eller tvert imot - begeistret og irritabel. Når du velger vitrineskap skjenk eller glasskap , la oss ta hensyn til veggens farge, lysstyrken på rommet og vår personlige oppfatning.

Det moderne interiøret domineres av hvite og grå. Husk at det er mange nyanser av hvitt, og selv om vi ikke er fans av denne fargen, er det verdt et forsøk. Bolderpersoner kan fremheve romets karakter med innsatser av møblerfronter i litt sterkere farger, for eksempel i svart eller grått. La oss ikke glemme magien av glassinnlegg! Riktig glass skap vil gjøre salongen ta en minimalistisk stil med god smak.

Hvilke møbler fungerer best i stue interiør ?

Eiere av moderne leiligheter, tilbyr vi møbler fra Vigo-serien på grunn av enkelhet og komplett minimalisme som vil appellere til alle. Jeg snakker om smak, det er sant - men stue møbler Vigo er en absolutt klassiker i en moderne form som sikkert kommer til å falle inn i smaken til hvert husstandsmedlem.

Kjøp nå!

I moderne stil legges stor vekt på maksimal begrensning av utstyr og størst mulig utstilling av ledig plass, f.eks. Ved å bruke vegghengt vitrineskap som optisk opptar mye plass enn de som står på bakken. Enkle former dominerer, begrenser seg til praktiske hyller og et lite tv bord. I minimalistiske arrangementer er det ofte funnet møbler laget ikke bare av tre, men også av plast eller MDF. Billig skjenk er ofte valgt møbler for moderne rom beregnet for resten av hele familien - hovedsakelig på grunn av sin romslige interiør og varierte design. Skjenk eik i riktig skygge av tre vil gjøre underverk i styling av stuen din. Liker du moderne interiør? Ta hensyn til kjøp av hvit skjenk med en enkel form. Deres kjennemerke er at fasongene er ferdig til høy glans, oftest i hvitt eller svart. Denne finishen reflekterer lys godt, slik at interiøret virker optisk større og legger til fantastisk design.

Kjøp nå!

Modulære møbler - interiørtips stue

Den største fordelen med modulære møbler er deres fleksibilitet. Flere kombinasjoner kan ordnes fra flere skap og stativer. Dessuten bestemmer eieren om det siste settet av settet. Vigo møbler, tillate mange forskjellige konfigurasjoner. Elementer kan kombineres vertikalt eller horisontalt, slik at du kan lage et arrangement!

Interiør inspirasjon stue med Selly Home

De har også andre funksjonelle løsninger. En av dem er et innebygd system med mekanisk åpnings støtte "push for open" fronter. De jobber bare ved berøring. Takket være et lite trykk åpnes fronten og avslører ekstremt romslige skap. Det er en veldig funksjonell løsning! I tillegg, takket være dette, er møbelholdere ganske enkelt unødvendige. Evnen til å matche moderne møbler og tilbehør er en ekte kunst. Derfor støtter vi gjerne denne prosessen med vår inspo stue . Alt må matche hverandre - fra Tv skap og hyller til andre knick knacks. Samtidig er det også viktig at rommet ikke mister sin funksjonalitet og presenterer seg selv naturlig, og inviterer deg til å slappe av og tilbringe tid sammen med familien din. Takket være Vigo-serien møbler, vil interiøret få en ekte glød !

 
Vis flere innlegg fra July 2019
Del din kommentar med andre
pixel